107 тиквички в САЩ очакват Морков

• 13 091
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
Офи ти деца дресираш, а как се справяш с мъже и кучета?  Wink Laughing

За къменето ей не ме плашете аз вас ще питам тук, няма да ме биете нали? Аз съм го пропуснала този спор, пу язък.

# 226
Леле ама скубането още не е почнало и вече 6 скрити...?

# 227
Ванхорн....за моята косматка да ти кажа ,ами понеже ни е дама...ама баш си е влезнала в ролята на примадона...като ходи отвън по нужди...търси все  по края  баш до оградата и в повечето случаи ходи в-у  pine straw кътчетата в градината ,не съм забелязала жълт проблем...може би точно по тази причина.Не знам с какво може да спасите тревата,а пък те мъжките обичат много на едно и също място да повтарят и потретват и ето ти....
Божеее ноември си тиии...как има време ето го дошъл ноември.
Стагайте се девойки,сама бременна няма да вися аз след Ванхорн , най-малко още 2-3 да рапортувате до тогава.... WinkКлеър,за теб става на въпрос най-вече,това инфо дето си го събрала за до кога ще го пазиш... Laughing

мики...много готино ресторантче - 2 пъти съм била,малко овърпрайсед ама ей така за око да види става. Сори че си имала кофти късмет,пак ще имаш шанс така че не е болка...пък може и заедно да идем  Wink
--------------
Аууу Мрс Г...сакън...значи и кандилото не помогна-знаех си че много хубаво инфо не е на хубаво.Ами и аз това гледах по интернета и така го дават...и аз се моля да спре ...но 1 път на ден дъжд пак става...да не е целият ден само Tired

# 228
Вики ние сме си дали още месец да видим какво ще стане с пустата работа и ако нищо не излезе почваме бебправене.... Winkта може и да те догоня, дай боже, че то си минават годинките и по-млади няма да станем, а и бабите са големи мераклийки - особено майка ми... Joyама тогава ще се стягате в кръста, че нямa отърване от мен, каквато съм паника въпроси много ще има.... bouquet

# 229
Еххх Бубка сега докато се осъзнае ,пък докато се появи...няма кой да ми опресни паметта кой отвори американската тема,ние ли бяхме ..не бяхме ли?...  Tired

Бубка herself:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=116194

A аз явно участвам от тема 7 Grinning

Последна редакция: нд, 30 авг 2009, 07:12 от Juturna

# 230
Форумки за чудо и приказ, де ги сега? Разтурила се е седянката тогава.

# 231
Juturna ...страшна си , знаех си аз че е Бубка  Mr. Green ....и ей ме на на 1ва стр..... какъв майтап ,какви сме ги писали само  Laughing

Мики...много хубаво сте решили, дай Боже да ме догониш....но каквото и да решите работа или бебе е важното вие да сте щастливи със избора....

# 232
Офи ти деца дресираш, а как се справяш с мъже и кучета?  Wink Laughing

Веднага отговарям-успехът ми е относителен на мъжкото бойно поле-отучих мъжа си да си хвърля панталоните на земята веднага след като влезне вкъщи,но не упях да го науча  да си хвърля чорапите в коша за пране.Половинчат успех. Laughing

Давай Мики Laughing!!!

ПС-Никога не съм имала куче ,освен на село,но с дресировката на котките съм много добра.Имахме котка, която пикаеше точно,ама точно на сифона и друга ,която пикаеше в тоалетната и в мивката.Там съм шампион. Mr. Green

# 233
Чета първата тема и доста от пишещите ги няма вече.Защо така-я кажете за късно идващите?

# 234
Имала съм даже локал мама. Къде си бе Петя?

Блазе ти Вики. Добра ти е животинката. Няма страшно Вики сигурна съм, че ще има други последователки  Laughing Убедена съм, бих казала.

# 235
Ей на'4и кога съм най -заета, тогава се разписвате. Като видях 3 страници, помислих, 4е и беб4ето на Ники се е появило.

Видях първата тема и много мило ми стана, про4етох първите постове там на Вики и МрсГ, когато са 4акали Елла и София Heart Eyes
Аз съм забелязала, 4е след големи спорове, потребителки се отказват да пишат или свършило май4инство, поява на 4ат канали, а от известно време и фейсбуук.

МрсГ, не мож ме уплаши Mr. Green   Hug

Аз редовно съм на всяко гърне мерудия, но кърменето пропускам, и дано не ме отлъ4ите сега от темата.

Хе-хе аз пък нау4их мъжа ми да си прибира 4орапите,  работи-лош поглед, саркасти4ен коментар или леко пухтене/мърморене докато ги прибирате, най- добър резултат се постига в на4алото на брака, когато половинката ви се стреми винаги да сте щастлива и доволна Laughing

Айде изказах се, едно мнение напред към темата за Ники Flutter

Ако някой види щъркела, да го прати насам, плийз.

# 236
Хехе, и аз си я спомням тази първа тема, даже и някои от момичетат помня, но тогава много бавно се развиваха темите и бързо загубих интерес към чужбинския. Иначе май чета бг-мамма от 2005, вече не си спомням, но все гледах клюките и от сорта, нищо съществено.  Laughing

# 237
 Crazy Добре, аз всичко съм забравила, значи. "Първата" американска тема е от два месеца след като се преместих в Лондон; ама все трябва от другаде да сме си писали, за да се намърдам пак тук  Mr. Green Май просто бяха по-общи и всеобхватни другите чужбински теми.

За английското време отказвам да ви споделям, но ако някой иска да дойде на гости да изчисти, да заповяда (Бенс да не се плаши, няма да я чакам с парцала, все пак).

# 238
Мише, кацнах онзи ден в Лондон, навън  дризли, фоги по Стивъм Кинг от МЕ, и си мислех как ще грабна една червено и как децата ще играят и няма да ни обръщат внимание  Mr. Green

Блажке, записвам си я (още се хиля на името и на моето фрий-рейндж пийе)!

Ах, да ви каже кака ви за кърменето и да предотвратим мелето в желето Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Първите прибл.3 седмици кърменето е прекрасно за да си изчиташ форума (денем, нощем, няма зна, даже мейли се пишат, а особено приближени особи получават ъп клоуз и пърсонал вю по скайпа  Crazy)

После вече ти се насъбира умора, а публиката се е преситила от разговори на тема бебе-пираня, кърма в очите/ушите/като маска на лицето и блажено преминаваш във фазата в която ти си спиш, а таткото донася/отнася и бди над детето. Фазата продължава макс седмица, защото видите ли, горките татковци получават еротични помисли и не могат да се тормозят толкова и се стига до ИСТИНАТА за кърменето Wink

А тя е - ти си спиш, то си яде, когато е гладно и жадно и природата си знае работата и по някакъв чудо-начин никога не го задушаваш, докато се е опънало по царски на семейната спалня и се възползва от теб 24/7  Crazy

През деня напъхваш в чантата най-големите си шалове, с които артистично да се попокриеш (координирани естествено Wink ) и градът/светът е твой! Кърми се по кръчми, паркове, плажове, учереждения, летища, в движеща се кола, в спряла кола, самолети, водни колела, етц. По-засуканите девойки решават да си усложнят живота и с ел. помпа, но историята на форума познава чудеса и на този фронт  Sunglasses
(отивам да ви намеря една чудна снимка на Лени като илюстрация за неверниците ()

Последна редакция: нд, 30 авг 2009, 14:01 от Agent Provocateur

# 239
Buбка,честит ви син!Здрав да е!
*
готвя 1/седмица,но от понед до петък не замразявам; инак в нормални глед контейнери слагам наред и супи и манджи,но рядко в последно време защото ми е малък фризера и от кори за баница и пъфове място няма
*
миз,как беше 1 рицарски ден?
*
аз помня ужасно много,зло/добро паметна съм до безобразие и к'ви неща мога да разкажаааааааа Mr. Green интересно е да се чете и преди разделянето по държави(поне според мен),имаше интересни хора и светове..

отиваме да яздим,ако зачезна да знаете че ме е ритнало конче по чутурата Grinning

Общи условия

Активация на акаунт