Туп, туп сърчице, имаме си МАРТенче!!! (12)

• 11 001
  • 310
  •   1
Отговори
# 150
  • ГО
hiki_miki, не се тревожи!
И аз съм така. Почти без симптоми и док каза, че изобщо не е задължително да ги имаме.
Спокойно, а и е крайно време вече да минават и да навлизаме в най-хубавата част на бременността.

# 151
Добро утро на всички мамчета,  Hug Hug Hug

Пожелавам ви един слънчев, изпълнен с усмивки и лишен от всякакви притеснения ден  Heart Eyes

kali 7,  добре дошла и аз като теб съм все още от новите тук  Simple Smile  лека и щастлива бременност

# 152
peteeee много готини отзивчета. И моите наблюдения са такива,  с изключение на това което съм чувала за МД. Тук отзивите са много доби, а аз не съм чувала много такива.

# 153
Момичета, а вие избрали ли сте вече болницата, в която ще раждате??

И един тъп въпрос, защо не ми се отброяват дните в лентичката...не са мръднали от вчера, нали съм нова и нещо не го разбирам  Sad

# 154
Благодаря Ви момичета и аз се надявам да е така, моля се всичко да е наред с бебчето. Може би когато започем да ги усещаме как риткат вече ще сме по - спокойни, че всичко им е наред. Сега чакаш токова много време за да дойде този пуст преглед.... ooooh!

# 155
  • ГО
И един тъп въпрос, защо не ми се отброяват дните в лентичката...не са мръднали от вчера, нали съм нова и нещо не го разбирам  Sad

И при мен е така. Предполагам се доизкусуряват настройките newsm78

# 156
Здравейте и добро утро от мен:)
Kali_7 welcome, добре дошла, много се радвам за успешния опит за бременност и много леко бременеене.
Hiki_miki, спокойно без паника. И аз съм в четвъртък демек утре на лекар и леко се притеснявам, но си налагам да не го правя. Освен това моя лекар каза, че след 11-12 седмица ще започнат да изчезват  така че споко.

# 157
Аз съм решила да раждам в Токуда.
Първото го родих в Майчин дом и повече няма да повторя там.
Много съм недоволна от всичко в тази болница.

# 158
Добро утро и от мен  Laughing Hug
Кали , добре дошла мила  Laughing Толкова се радвам , че започваш да пишеш и тук.Чаках те с огромно нетърпение  Hug Heart Eyes
hiki_miki  , аз да ти кажа неразположения почти не съм имала . Леко гадене от време на време , болки в гърдите , но не непоносими , и само с безсънието имах проблем - направо бухалка бях станала. Сега пък съм сънлива и ми се спи често. Но съм спокойна и знам , че с бебчо всичко е ОК .Вътрешно усещане. Карам таткото всеки ден да слуша бебчо и като каже , че го чува и вилнее се хиля доволно и спя по-спокойно  Laughing
И аз проучвах болниците и да ви кажа леко ми настръхна косата. Цените са направо зверски.В Токуда старта е 2000 , но можело да се стигне и до 3000 и повече  Crazy В Тина Киркова е 900 , при Щерев е 2450 , в Окръжна е 500 , но не съм сигурна дали тази цифра е актуална. В МД да ми плащат няма да отида , там отношението към пациента е толкова покъртително , а хигиената е толкова ужасна , че - НЕ, благодаря ! Само за Шейново нямам инфо още .В Св. Лазар също е скъпо , нямам инфо за точна цена .

Моята лентичка сменя цифрите около 11:30 сутрин .

# 159
здравейте момичета не съм писала отдавна защото бях на морето и беше мнооого хубаво Simple Smile
ама голямо четене падна докато ви изчета големи сте паисиевци Simple Smile
относно симптомите и при мен също има липса на такива много рядко ми се гади а гърдите ме болят рядко.. дано с бебето всичко е наред да чукна на дърво .. иначе в петък съм на лекар и ще видим докъде сме я докарали Simple Smile
кали добре дошла и лека и безпроблемна бременност ти желая Hug

# 160
Момичета, благодаря ви цза топлото посрещане  Hug Hug Hug
Маринекс, ами вече се престраших  Wink
за раждане още не знам, мислех си за Плевен, но за там още нямам информация, а за София нямам идея, малко се притеснявам от нашето АГ, /аз съм от В. Търново/

# 161
  • Sofia
Добро утро и от мен! Аз си мислех за Майчин Дом. peteeee защо не си доволна от там? единственото което още не мога да реша е дали да избирам екип....не бих искала. Но ако не избера екип може ли да си взема ВИП стая някой знае ли? а пък ако ще избирам идея си нямам кой доктор....
В Токуда моята братовчедка имаше много лошо раждане заради "специалистите" там. А сестра ми пък роди в Света София, но докторката и не можа да дойде....та нали затова плати сумати пари....затова аз си мисля да не избирам екип. Това са пари които ще ми трябват за стволовите клетки което за мен лично е по-важно.
Това разбира се ми е мнението на този етап. Живот и здраве има още време да го помисля и всичко зависи дали всичко с бременността върви добре.

А някой знае ли положението в Шейново как е?

# 162
Добро утро мамчета newsm51. Добре дошла на Кали  welcome- пожелавам ти много красива и спокойна бременност  preggo и много красиво бебче март месец   ylinfant. Да се включа и аз в отбора на бухалките. По цяла нощ не мога да мигна снощи заспах към 4,3, а през деня съм като парцал. На диди пейчева искам да кажа,че ще си чакаме заедно и аз съм от последните мартенчета. Много лек и усмихнат ден ви пожелавам   love001

# 163
Здравейте момичета. Добре дошли на новите мами и да се радват на бремеността си заедно с нас.

По отношение на болниците, аз твърдо съм решила да раждам в Тина Киркова, там родих преди 6 години и съм много доволна. Там е докторката която ме наблюдава и съм си платила абонамент при нея. Вярно е че има ромки, но персонала винаги прави така че да не смесва двете раси. По отношение на ВИП стаите. Инфото което аз имам за ТК е че, ако си с избор на екип имаш предимство при разпределението на ВИП стаите, защото те не са неограничен брои все пак. Но ако има свободни в момента на раждането , няма да е проблем да те настанят в такава стая и без избор на екип. Лично аз мисля да си платя избор на екип , защото като се има предвид повишената раждаемост в последно време........... не се знае дали ще има стая. А определено предпочитам ВИП стаите, вярно е 30 лв на ден са, но си заслужава. И първия път бях в такава стая.

По отношение на симптомите с първата си бременност съм нямала никакви неразположение - ама абсолютно никакви, е сега не беше така, но вече отминаха.

# 164
Здравейте момичета!Добре дошли на всички нови майчета!
Аз отдавна не съм писала но се позагубихме на село за 2 седмици а преди това само ви четях но нямах време да пиша от работа...Изкарахме си много добре на село с изключение на това че Криско го ужили оса преди да си тръгнем и това ме уплаши много..Слава Богу не му се поду крачето и нямаше нужда да бием Урбазон,но детенце много плака и направо ми се скъса сърцето...Иначе му беше много интересно със всичките животни по двора и поляните Simple Smile
Аз си изкарах акъла..когато пристигнахме там вечерта получих зацапване и много се притесних,щото все пак не съм си в София да отида до спешен кабинет или нещо такова и направо се бях сринала психически и само се чудех дали с бебо всичко е наред..Добре че свеки е златна и веднага намери един свой познат гинеколог във Видин и вечерта в 22.00 отидох да ме прегледа..Слава Богу всичко е наред с бебо..Каза да се пазя повечко обаче с детенце активно като Криси..малко трудно беше.Не признава баби деди само мен иска Simple Smile
Аз пък за капак на всичко сега съм болна SadКато се върнахме вечерта изведнъж ми се запуши носа,след час гърлото започна да ме боли и главата да бучи..И това вече 3ти ден продължава.Просто не съм предполагала колко гадно е да караш летен грип бременна и с едно бебе на главата..Добре че таткото ми помага иначе...
Неразположения нямам постоянни-с тази бременност засега 2 пъти повръщах,но има още време де..С Криско бяха също 2 пъти но в по късни месеци..
За раждането-понеже съм ресекцио задължително лекарят който ще ме изражда в Тина Киркова ми каза ориентировъчно 1600лв но не разбрах това без Вип стая ли е ..Предния път раждах в Окръжна и платих 500лв,изключително съм доволна от лекарите там но условията в самата болница бяха ужасни..Сега правят ремонт на родилното доколкото знам,дано да не вдигнат много таксата.Иначе ако изберете Окръжна трябва да сте подготвени,че има много жени от малцинствата там и те дори понякога не говорят български...Но пък се изтърпява за 3-4 дни.За бебетата се грижат много добре но неонатолозите особено главния са много нелюбезни.

Общи условия

Активация на акаунт