Туп, туп сърчице, имаме си МАРТенче!!! (12)

• 11 029
  • 310
  •   1
Отговори
# 210
Абе аз съм такъв мързел.ама карай  smile3521  ходя на фитнес...на бързо ходене на пътека под наклон....и гирички.....преди да забременея ходих на аеробика, беше ми много приятно...ама мама (гинеколога ми ) ми каза ,че не е хубаво и да мина на пътека и гирички ....та това правя за момента

# 211
Здравейте момичета! Най-после да ви се похваля и аз с добри новини. Преди малко се върнах от док и видяхме бебо. Малееееееее как мърдаше, док еджа го е снимал, постоянно се въртеше. Сърчицето му се виждаше как тупка. Док каза, че е рано да се чуе, но се виждаше как тупка. Като ми премериха таза, казаха, че съм била мн тясна, направо детски таз съм имала и както аз и мъжо сме се раждали аз 4,300, той 4,000 се притесниха да не ме режат в последствие. Надявам се да не се наложи. Аз искам да ви питам вас на консултациите по здравна каса ли ще ви водят. Защото мен ме питаха дали по здравна каса искам или с абонамент, който струва 300 лв и след кто дадеш 300 лв не плащаш повече нито изследвания, нито ехографи, нищо не плащаш. И аз си мисля че това е по-добрия вариант, защото по здр каса се полагат 2 ехографа - този днес и още един и после трябва да плащам за ехографи. Майка ми ядоса че нямало смисъл да го гледам всеки месец и сега се чудя какво да правя. Кажете вие как се се записали.

# 212
Здраейте ,моми4ета!
Карамел4е мило разбирам те наистина е ужасно.Аз съм така от 6тата седмица,имаше моменти в които направо исках да ско4а от балкона толкова ми беше гадно...Аз сам от няколко дена по добре,но на моменти ме хваща пак...опитаи се да не ядеш,на мен ми помага.и също лимони ако можеш да хапваш със захар...помага за малко...дано скоро се оправиш

# 213
slan4ice_85  , извинявай ама какво лошо има да го гледаш всеки месец....до колкото знам от моята майка, която както вече казах е гинеколог...до напреднала бременност се гледа поне всеки месец по веднъж...после по-често  Simple Smile

# 214
Аз ходя на видеозон през две седмици.
Незнам дали е полезно или правилно,но моя доки ме вика на прегледи.
А и по този начин се чувствам по-спокойна.

# 215
Marinela flo  Heart Eyes
Аз май забелязвам, че като ми се поизпрасни стомаха и работата става съвсем зле.

# 216
Пробваи със солети или пе4ени филийки....водата пий с лимон ако можеш

# 217
Ами и аз мисля, че не е вредно да се гледа. Аз също искам да си го гледам всеки месец, поне ще съм по-спокойна. Cry Много се натъжих след разговора с майка ми. Тя е против най-вече, защото съм щяла да дам 300 лв излишни, а според мен тези 300 лв се компенсират с всички изследвания и ехографи. Според вас така ли е?

# 218
  • Burgas
С предната бременност ме гледаха всеки месец и сега смятам така,не мисля че един път в месеца е вредно.

# 219
Абе аз съм такъв мързел.ама карай  smile3521  ходя на фитнес...на бързо ходене на пътека под наклон....и гирички.....преди да забременея ходих на аеробика, беше ми много приятно...ама мама (гинеколога ми ) ми каза ,че не е хубаво и да мина на пътека и гирички ....та това правя за момента
дааа, фитнеса не е препоръчителен много много, аеробиката пък съвсем за бременност са препоръчителни следните спортове : ходене пеша  newsm44 май е най-лесно, йога, пилатес, водна аеробика, плуване Simple Smile А и са доста по интересни от фитнеса. Права е мама за аеробиката на земя Simple Smile

# 220
Аз ходя на видеозон през две седмици.
Незнам дали е полезно или правилно,но моя доки ме вика на прегледи.
А и по този начин се чувствам по-спокойна.

Оле Петеее аз не съм ходила от две седмици и съм сдух вече. Преди това как ставаше и всяка седмица си намирах повод или нещо се шашках. За мен е важно може би сега средата на 12 г.с да ми каже, че всичко е наред. Въпреки че доколкото имам наблюдения в/у собствената си натура към момента. Първо се шашках дали ще е в матката, после дали ще видим сърчице, после дали нараства, дали ще мърда... сега пак дали продължава да мърда и всичко е наред.... #Crazy #Crazy #Crazy много съм зле значи!

# 221
hiki_miki не се шашкай,всичко ще е наред.
Няма място за притеснение.

# 222
Моя доктор каза, че по отношение на гледането с видиозон трябва да е задължително поне веднъж в месеца. Видеозона е абсолютно безвреден за бебето и той ми каза да не се притеснявам като имам някакви тревоги да ходя и през две седмици. След третия месец по веднъж месечно било достатъчно ако няма проблеми или притеснения, но не и по- рядко. В последните два месеца също се ходело по-честичко.
slan4ice_85, мисля, че майка ти никак не е права. Просто дори съм леко фрапирана от това, което прочетох. Нито парите са излишни, нито пък трябва да не ходиш на ехограф. Даже според мен е задължително. Просто те хората са си казали, че бебето трябва да се гледа какво се случва с него. Та то зависи само от нас. То е абсолютно беззащитничко и си рита вътре в нас. Освен това на мен такава радост ми доставя да го видя да рита с крачета, че не 300 ами 3000 ще дам.

# 223
slan4ice_85, аз всеки път давам по 60лв на преглед - сама можеш да сметнеш дали 300лв за цялата бременност не са далавера Peace Мисля, че това е правилния избор. Иначе се радвам за добрите новини от прегледа  Hug
Marinela flo, при мен също празния стомах действа отрицателно и ми става още по-зле Sick Друг е въпоса, че съм вече +5 кг и направо се притеснявам как ще е  ooooh!
ninchu_m, сигурно е много готино майка ти е да ти е личния гинеколог - въобще нямаш нашите притеснения за избор, за уговорки, можеш да си гледаш бебето, когато пожелаеш... Crazy Всъщност не знам де, поправи ме ако не е съвсем така, както съм го описала. Вероятно си има своите минуси... П.п. надникнах в албумчето в подписа ти и смея да отбележа, че си голяма сладурана и наистина ти пожелавам да запазиш хубавата си фигура и след раждането, така че дерзай с умерени тренировки, особено щом имаш разрешението на доки/мамчето Wink

# 224
  • Sofia
Tasty0703 пощата ти е пълна и не мога да ти пиша на лични. Благодаря ти за информацията. А цени знаеш ли? Пилатис къде водиш? аз просто си търся нещо близо до нас (Младост) да мога да ходя да се раздвижвам.

Общи условия

Активация на акаунт