Туп, туп сърчице, имаме си МАРТенче!!! (12)

• 11 013
  • 310
  •   1
Отговори
# 225
Да slan4ice_85   Tasty0703 е абсолютно права, аз съм на същото мнение...в крайна сметка това е твоето дете..., а не на майка ти....и за в бъдеще ти трябва да решаваш за важните неща за него.

# 226

Felizidad  много ти благодаря за хубавите думи  Hug ....да права си,че наистина е хубаво ,че мама е Док..наистина много съм спокойна, но все пак притеснения винаги има...., но не не гледам бебока когато пожелая...майка ми не ми дава да е много често, за да не съм се втелясвала прекалено..., но пък на моменти я усещам , че и на нея й е иска...все пак ще става баба за пръв път Simple Smile и се вълнува  Simple Smile

# 227
Tasty0703 пощата ти е пълна и не мога да ти пиша на лични. Благодаря ти за информацията. А цени знаеш ли? Пилатис къде водиш? аз просто си търся нещо близо до нас (Младост) да мога да ходя да се раздвижвам.
Изтрих си пощата сори, от де да знам, че имам право само на 10 съобщения  Embarassed
Цени за кое ме питаш не разбрах? На юзъра ми има сайт за пилатеса ако иска можеш да го видиш, там има и карта в Стрелбище.

# 228
Tasty0703  сори, но немога да го видя този сайт...а щом е в стрелбище на мен ми  супер близо...да не си в JIM

# 229
  • Сред обкръжението
Tasty0703, Благодаря за инфото!

# 230
Tasty0703  сори, но немога да го видя този сайт...а щом е в стрелбище на мен ми  супер близо...да не си в JIM
Ще ти го пратя на лични да не ме линчуват ако го пусна тук
Не не е в да JIM щото там е много скъпо за момичета. Аз го правя за удоволствие и е в Динамик, който също е много хубав, но е и много по-евтин.

НаНина, нямаш никакви проблеми, стига с нещо да мога да помогна пак заповядай

# 231
Tasty0703  Hug Hug Hug много благодаря, ще чакам на лични

# 232
Момичета ФМ се прави с коремен ехограф нали?

# 233
Здравейте момичета! Най-после да се запиша и аз в тази хубава темичка. Вчера видяхме бебчо и ние CrazyЕдно такова малко сладко човече...Само то ми е в главата и ако можеше всеки ден бих ходила да си го гледкам.

# 234
Здравейте момичета! Най-после да се запиша и аз в тази хубава темичка. Вчера видяхме бебчо и ние CrazyЕдно такова малко сладко човече...Само то ми е в главата и ако можеше всеки ден бих ходила да си го гледкам.

Ами щом е така сменяй тъжното магаренце с подскачащо от радост  newsm68 newsm44 newsm68

# 235
hiki_miki  да, задължително с коремен....стига вече с тоя вагинален  #2gunfire.....въпреки,че мен съвсем от началото ме гледа с коремен

# 236
hiki_miki   да, задължително с коремен....стига вече с тоя вагинален  #2gunfire.....въпреки,че мен съвсем от началото ме гледа с коремен

Ох супер, благодаря, че вече не искам с вагинален, по - спокойно ще ми е с коремен.

# 237
hiki_miki  да, задължително с коремен....стига вече с тоя вагинален  #2gunfire.....въпреки,че мен съвсем от началото ме гледа с коремен
И мен последните пъти ме гледаха с коремен
Сладур изтрий си пощата не мога да ти пратя нищо Simple Smile

# 238
Оооооооооооффффффф ама как може така да се запълва тая поща #Cussing out .... нищо де готово

# 239
Момичета аз изчезвам след малко, ще се спася по-рано от работа, че нещо ми омръзна днес  Laughing

Сладури утре е важен ден newsm03 Утре сигурно ще пиша чак след прегледа. В 14,30 сме на ФМ стискайте ни палци . Аз се чувствам доста спокойна, но да видим утре как ще е надявам се и тогава да съм спокойна. Ох дано всичко с нашето малко съкровище да бъде наред  fingerscrossed Ох, направо броя часовете до прегледа. Дано всичко ни е наред  newsm17
Хайде лека и спокойна вечер на всички ви и дано до утре с хубави нови  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт