Туп, туп сърчице, имаме си МАРТенче!!! (12)

• 10 999
  • 310
  •   1
Отговори
# 240
  • София
dil77, добре дошла при нас. колко и да харесвам Ийори, защо плаче??? накарай го да се усмихне  Laughing

аз сега се биря с една снимка на бебока. нямам къде да е сканирам и я снимах с апарата, та се га я изчиствам на фотошоп, за да я кача в албума.

Първата ни страничка е станала страхотна. БАРАВООООО!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 241
  • Сред обкръжението
dil77,  welcome Леко бременеене!

Tasty0703, чакаме те с хубави новини!

# 242
Tasty0703 стискаме палците и на ръцете, и на краката и те чакаме утре с добрите новини smile3501   newsm68

# 243
Прави сте момичета, време е да оправя настроението на Йори!!! Wink
Благодаря Ви!

# 244
момичета, някой правил ли е освен ФМ и БХС? защото аз ще правя утре и двете. интересува ме след колко време излизат резултатите от БХС?
и за спорта да споделя - няма нищо по-хубаво от ходенето пеша или плуване. което и да изберете, няма да сбъркате. първото е и безплатно, практикува се по всяко време и може сам или с компания.

# 245
  • София
момичета, някой правил ли е освен ФМ и БХС? защото аз ще правя утре и двете. интересува ме след колко време излизат резултатите от БХС?
и за спорта да споделя - няма нищо по-хубаво от ходенето пеша или плуване. което и да изберете, няма да сбъркате. първото е и безплатно, практикува се по всяко време и може сам или с компания.
Аз си правих БХС в Майчин дом, резултатите излизат след 2-4 работни дни. Моите резултати са много добри, показаха нисък риск за Даун, Едуард и т.н. Laughing

# 246
demi70 [/b  аз си правих и ФМ, и БХС...резултатите излизат след 5 работни дни на място можеш да отидеш да си ги вземеш или в интернет да си ги провериш...., аз така направих не съм се разкарвала до МД за резултата  Simple Smile

# 247
много ви благодаря, аз съм утре и на двете. като се прибера, ще разказвам - надявам се, само хубави работи. не съм си виждала бебока от миналата сряда и вече се затъжих

# 248
 Hug отивам да ви чета - писарки аз съм добре малко  ме гонеше параноята вчера и онзи ден след фм и бхс, нали по цял ден съм с увредени деца но но ми мииина  след малко ще се включа само да прочета за какво иде реч - и добре дошли на новите

# 249
  • Burgas
Един въпрос,има ли момичета от Бургас?

# 250
Здравейте и от мен, най-накрая и аз се престраших да се присъединя към отбора на мартенските мами  Simple Smile Това е първата ми бременност, очакваме бебчо на 16.03.
Tasty0703 много ще се радвам, ако изпратиш и на мен инфо за пилатеса. Аз  живея в Стрелбище и ще ми е мн удобно.
И стискам палци на всички момичета, които утре са на преглед

# 251
добре дошла дидка1,успешна и безпроблемна да ти е бременността.  bouquet

# 252
  • Burgas
Добре дошли на новите момичета.

# 253
моми4ета искам да ви кажа 4е сега разгледах албума на една мама,ninchu_m.boveeeee прекрасна си,страшна красавица.на мен понеже след не пове4е от един месец също ми предстои и полиубопитствах и много ми хареса албума ви.желая ви мноого лиубов и здраво и хубаво беб4е да гушкате март месец.

а помеждудругото и на tasty0703 също го разглеждах и мога да ви кажа също 4е е била неяероятна булка,ама какво да ви кажа красиви булки,красиви бебета,успех Hug

аз сега ще лягам4е нещо пред този комп ме заболя ккръста,лека и мека и до утре

# 254
И един тъп въпрос, защо не ми се отброяват дните в лентичката...не са мръднали от вчера, нали съм нова и нещо не го разбирам  Sad

И при мен е така. Предполагам се доизкусуряват настройките newsm78

Вече би трябвало да са наред.

ninchu_m, позволих си да погледна термина ти от първа страница на темата и да сравня с това, което показва лентичката. Според мен лентичката показва точно каквото трябва.

Моля, ако има някакъв проблем - пишете в темата за лентичките в Правила, условия и указания.

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт