Туп, туп сърчице, имаме си МАРТенче!!! (12)

• 10 991
  • 310
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро момичета и добре дошли на новите ни мамчета! Пожелавам ви една прекрасна, лека и безпроблемна бременност!   bouquet

Аз днес станах в 5 часа, не можах да спя от притеснение. След 1 час съм на ФМ,  мисля че би трябвало и пак да ми взимат кръв днес за БХС-то. Стискайте палци да е добра новата докторка и всичко да е наред с бебо. Свило ми се е сърчицето да си кажа честно...  ooooh! Ще пиша като се върна...  Hug

# 256
  • ГО
Миличка, с теб сме!
Всичко ще бъде наред!

Добро утро на всички!
Аз сега ставам, моя мъж отиде да вземе детето, че пак спа при баба си.
Днес се очертава да е горещ ден.

# 257
  • Варна
Tink  с теб сме стискаме палци и на краката и на ръцете....всичко ще мине добре и да пишеш Simple Smile)))
 Добро утро на ранобудните, аз преди малко станах....а за топлото от сега е напекло това проклето слънце до обяд не знам какво ще е. Цял ден ще лежа дано се почувствам по - добре Simple Smile

# 258
  • София
Добро утро и от мен.

Didka1, добре дошла!   bouquet пожелавам ти лека бременност и здраво бебче през март.

Тинк, стискам палци (дори мъжът ми стиска палци, без да знае за какво) и чакам новини от прегледа  Hug

eniq, сигурна съм, че ти ще бъдеш не по-малко красива булка  newsm03

само на мен ли ми е постоянно студено? сега съм си облякла блуза с дълъг ръкав и пак потрепервам, мисля да се завия с одеяло. Няколко пъти вече си мерих температурата,защото мислех че ме втриса, ама не 37.00.

Желая ви хубав ден и положителни емоции!

# 259
  • Варна
ahoney не си само ти аз се завих тая сутрин с одеяло умирах от студ, мъжа ми отвит без чаршах аз с одеяло но ме наболяваше и стомаха......

# 260
Добро утро и от мен.

Didka1, добре дошла!Успешна и безпроблемна бременност.
Tink стискаме ти палци и те чакаме с добри новини.
eniq,не се притеснявай ще бъдеш прекрасна булка.

И аз днес съм на ФМ от 3.15 при нова докторка,след като в понеделник
в Майчин дом не останах доволна от Тъй наречената ФМ.
Дано днес да мине всичко наред и да пиша само добри резултати.
Стискайте ми палци и на мене.

# 261
Добро утро и от мен момичета,
аз днес съм вече по - добре настроена, малко по - оптимистично от вчера Simple Smile
Чакам тук всички момичета, които са на прегледи днес с добрите новини   Hug Hug Hug
А аз нямам търпение да идва утре, че от 17.00 съм на преглед. как не ги обичам тия късни прегледи, друго си е в 9 сутринта да минеш, така цял ден ти се свива под лъжичката Simple Smile

# 262
  • Варна
hiki_miki спокойно всичко ще е наред и като реших че ти се вижда много далече времето за преглед си помисли за тия дето имат да чакат за тия така желани прегледи още 2-3 седмици Simple Smile) ще видиш че ще ти се стори нищо. А между другото се рових из едни калкулатори на бременността в http://www.azibebe.com/index.php/novini/novini/kalkulator-za-bre … /menu-id-157.html и се оказа че не съм в 9г.с. ами в 10 г.с. така или иначе наближава края на тоя рисков период Simple Smile))

# 263
hiki_miki спокойно всичко ще е наред и като реших че ти се вижда много далече времето за преглед си помисли за тия дето имат да чакат за тия така желани прегледи още 2-3 седмици Simple Smile) ще видиш че ще ти се стори нищо. А между другото се рових из едни калкулатори на бременността в http://www.azibebe.com/index.php/novini/novini/kalkulator-za-bre … /menu-id-157.html и се оказа че не съм в 9г.с. ами в 10 г.с. така или иначе наближава края на тоя рисков период Simple Smile))

Диди и аз по този калкулатор си следя седмиците, о според него съм дори във втори триместър Simple Smile което мен ме радва де Simple Smile

# 264
didipeicheva и аз по този калкулатор съм една седмица напред.
Незнам на кой да вярваме?

# 265
  • Сред обкръжението
Добро утро, мами!

Аз вече съм на работа, а имам усещането, че още съм в леглото! Tired

Didka1, Добре дошла! Нашата бройка се увеличава, дано да е все така! Пожелавам ти лека, безпроблемна и щастлива бременност (споделена с нас)!

Тинк, peteeee, Стискам палци и ви очаквам бързо с хубавите новини! Tasty0703 също днес май беше на преглед и на нея стискам палци!

Аз започвам да работя, да не ме уволнят преди да съм стигнала до майчинство Joy

# 266
добро утро и от мен. и аз днес съм на ФМ. довечера ще пиша как е минала.
lapiovra, гледам, че ни четеш в момента. драсни два-три реда да кажеш как си?

# 267
Ехо, добро утро на всички...днес ми се очертава тегав ден...снощи празнувахме РД на братчето ми до много късно..., и днес ми е доста сънено  Weary

eniq ужасно много ме зарадва с думите си...много,много благодаря  Hug

hiki_miki
 според този калкулатор ми излиза, че съм в 14та седмица   newsm0

Приятен ден на всички и довечера само хубави новини  Hug

# 268
Добро утро! Доста време не съм се появявала, но минах само да ви поздравя. Simple Smile Скоро няма да ми остане време дори да изчета всичко, което сте написали последната седмица. Днес съм на преглед, а вероятно другата седмица на ФМ. Нямам търпение след малко да видя бебо. Чао от мен и като имам време пак ще ви пиша. Лек ден

# 269
  • Варна
peteeee hiki_miki направо не знам, аз на този попаднах случайно, защото мога да си въведа точно дните на МЦ, макар че доктора ми ги смята стандартно 28 и ако отида при него той ще ме изкара и още една седмица напред, моя МЦ е 35дни, но възможно ли е овулацията ми да е била като при 28..................въобще не съм наясно с тия неща.
На всички, които днес са на преглед само хубави новини стискаме палци, чакаме да кажете как е минало да споделите, няма да се притеснявате всичко ще е наред с вашите бебчовци, а дано и да ви кажат и пола Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт