Туп, туп сърчице, имаме си МАРТенче!!! (12)

• 11 008
  • 310
  •   1
Отговори
# 75
Зравейте всички мартенски мами,

От много време ви чета и ето най-карая реших  аз да се включа и да се запиша на първа страничка  Heart Eyes

Аз съм с термин 04.03.2010 г. от София на 24 г. - първа бременност.  Simple Smile

Поздрави на всички !!!   Hug

ninchu_m  Здрасти, радваме се че се престраши и се включи в темата. Ето знаех си аз че ще почне да се първи първата страница. Аз с нетърпение чакам сега и осмомартенките да се запишат. После ще чакам и другите те.

Ей тоз месец май много празници в началото - 1 март, 3 март, 8 март. натакъка не се сещам, допълвайте. Замислила съм се че каквото и име да съм решила ако родя на първи март ще е или Мартина или Мартин. Пък за другите дни ще го мислим с милото

# 76
Благодаря,

Цветослава и аз като теб съм на същото мнение .....ако бебко сам си дойде с името, няма да го ограничаваме я  Laughing Laughing

# 77
Веси все още я има записана в Априлските мами и мисля че пише там. Въпреки че с термин 01,04,09, направо ще си стане мартенка като нищо  Grinning Grinning
Но живота ще покаже

# 78
Не знаех, че е там.Гледам, че още стои записана и тук на 31.03

# 79
цвети мила и аз съм си заплюла мартинчо да е Stuck Out Tongue. Много си го харесвам това име. Може да са адаши  Hug

# 80
еи супер,благодаря ти цветослава.ина4е съм записана на първа страни4ка,оба4е със не много сигурен термин,пък то както тинк казва нали те така или ина4е бебоците не гледат ,много много термина  Joy

# 81
Ения я си дай дата на псоледната менструация и средна продължителност на цикъла да те изчисля на бързо...

# 82
цвети мила и аз съм си заплюла мартинчо да е Stuck Out Tongue. Много си го харесвам това име. Може да са адаши  Hug

Мимито, и на мен ми харесва името Мартин , но то ще е актуално ако е родено на първи март, а иначе се обсъждат имената Валентин или Радослав като тати Grinning Grinning Grinning А ако случайно се излъже да е момиче ще е Вероника

# 83
И ние го мислехме Мартин за момче, обаче нали на мъжа ми племенничката е Мартина и просто не става. Вероника и страхотно име!

# 84
Мерси, момичета  Hug
И аз вече се обърках кога в кой месец се влиза.
Мислих дори, че в 14-та седмица влизам в четвъртия  newsm78

# 85
Ето туй е най-добрия калкулатор за триместърите -  дава ти на всяка дата в коя седмица и ден си и кой триместър... Вече го пусках веднъж...

http://www.pregnology.com/due-date.php

# 86
тинк зна4и датата на последния ми цикъл е 30.05 оба4е не съм сигурна продължителността ми е разли4на,но някъде 5 дни(приблизително)

# 87
Като стана дума за празници през март аз съм рожденичка на 7 март Simple Smile Термина засега ми го смятат на 9 март, но милото упорито твърди, че вече си имам подарък за рождения ден  smile3533

# 88
Ето туй е най-добрия калкулатор за триместърите -  дава ти на всяка дата в коя седмица и ден си и кой триместър... Вече го пусках веднъж...

http://www.pregnology.com/due-date.php
е те това го търся цял ден. Беше го пускал някой и цял ден ровя по темите да го намеря Simple Smile Много мерси Simple Smile

# 89
оба4е маи се обърках,сигурно имаше впредвид между цикълите колко дни е или newsm78,оф и аз изтъпявам ама няма до къде,ина4е ако е това ми е 28 дни,само не ми се смеите много Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт