Туп, туп сърчице, имаме си МАРТенче!!! (12)

• 10 979
  • 310
  •   1
Отговори
# 90
оба4е маи се обърках,сигурно имаше впредвид между цикълите колко дни е или newsm78,оф и аз изтъпявам ама няма до къде,ина4е ако е това ми е 28 дни,само не ми се смеите много Embarassed

Ения всички сме бременни, на бременен мозък никой не се смее! Само ние на себе си може иначе...   bash  tooth

В момента си 12 седмици и 3 дни, влозаш във Втори триместър на 29ти август!

# 91
Ето туй е най-добрия калкулатор за триместърите -  дава ти на всяка дата в коя седмица и ден си и кой триместър... Вече го пусках веднъж...

http://www.pregnology.com/due-date.php
е те това го търся цял ден. Беше го пускал някой и цял ден ровя по темите да го намеря Simple Smile Много мерси Simple Smile

Аа няма проблемче. Ще ида да го сложа в линковете на заглавна, че и на мене ми отне доста време докато го изровя пак.

# 92
 Embarassed  Embarassed  Embarassed ами и аз така го видях,а пък док защо така ми каза и аз незнам.ама пък живот и здраве в която и да съм,живи и здрави newsm78 благодаря ти тинк

# 93
Значи те докторите определят и по ембрионалното развитие на ембриона. Особено в началото може да се разминава калкулирания термин с този според развитието на ембриона, но малко помалко започват да се доближават и не би трябвало да има разлика по-натам. Не го мисли много-много.  Hug

Момичета моят племенник е на 8ми март, баба ми е на 3ти, а вуйчо е на 4ти март... сега аз съм с термин също на 8ми март... Много мартенски хора в нашата рода... Ама ще е кофти за бебока ако е на същия рожден ден като племенника според мене... От гледна точка на празнуването понатам...

ninchu_m   ама голяма съм блейка как пропуснах да ти кажа добре дошла! Пожелавам ти лека, безпроблемна и щастлива бременност!  Hug Сега ще те впиша на първа страничка...

# 94
 Hug Много благодарско

Незнам, тези термини,седмици все нещо и аз не съм разбрала..., въпреки че майка ми е акушер гинеколог и както се сещате ЖК тече  ежедневно...и 100 миго обясняваше..., но както се смеят с мъжа ми “тва бременните били напълно изкукали“  Joy

# 95
Hug Много благодарско

Незнам, тези термини,седмици все нещо и аз не съм разбрала..., въпреки че майка ми е акушер гинеколог и както се сещате ЖК тече  ежедневно...и 100 миго обясняваше..., но както се смеят с мъжа ми “тва бременните били напълно изкукали“  Joy
ехаааааа искам и аз така. Майка акушер-гиниколог. Остава и видеозон да си има и ще я виждам през ден как е мама на работното място Grinning Grinning Grinning

# 96
Ех, че хубаво така Heart EyesПредставям си само колко по-спокойно би било всичко ако мама ми води бременността.....

# 97
Ами да, момичета ще излъжа ако кажа ,че не ми е абсолютно спокойно  Laughing ... да, има си видеозон в кабинета.., но тя не иска да ме гледа често...аз всяка седмица й рева да ме види поне за малко..., но тя казва така “колкото по-често, толкова по се втелясваш “ ... е изнудвам я , да ...но не толкова, колкота ми  се иска  Grinning

# 98
  • ГО
Пууу, чак на 7-ма страничка да се запиша.
Много сте изписали, то човек да не излезе, да не легне да спи.. Laughing Laughing Laughing

Добре дошли на новите мамчета Hug

Прегледах темичката набързо и май само хубави новини прочетох.
Ох, дано да е все така Praynig

На линка дето Tink е дала ми излиза, че от вчера съм във втория триместър.

Я, да питам аз, на вас какви храни ви се хапват?
Сладичко повече или соленко?

С Даниел умирах за солено и по-точно за тестяно.
Сега ми се хапват много плодове и определено манджи  chef
По разни калкулатори ми излиза момичета, както ни се е иска, но ще видим на края.
При вас как е с вкусовете?

п.п. защо не ми се променят лентичките?
От вчера са едни и същи. newsm78

# 99
леле ninchu m ако знаеш колко ти завиждам благородно де

# 100
  • Burgas
И на мен ми излиза,че съм 2я триместър,значи съм в 4я месец.

# 101
 Heart Eyes Здравей kama4e от едно от новите във форума....относно храните...при мен всичко що е кисело ми се яде.., а принципно съм фен на сладкото......е това ми е много странно

# 102
  • Варна
Писали, писали та чак сте се забравили. Аз си хапвах многооо сладко, сега ме влече солено кисело, ноо по разни калкулатори трябва да е момиче ама май няма да е момиче Simple Smile))

# 103
камаче аз си умирам за тестени изделия. Много често се вихря в кухнята вече  newsm64 въпреки че според табличките ще имаме момиченце

# 104
  • Burgas
И аз съм по тестяното и по плодовете,преди никога не сами се преяждали плодове,сладко почти не ям,много рядко.

Общи условия

Активация на акаунт