Туп, туп сърчице, имаме си МАРТенче!!! (12)

• 10 988
  • 310
  •   1
Отговори
# 105
  • София
ninchu_m, добре си ни дошла   bouquet . ще си имаш момченце щом ти се яде кисело, поне така казват бабите. Мен все на сладко ме избива.
Аз пак бях на лекар, че от 2 дни нали ме боли корема и имах проблеми с червата, доки каза, че имам контракции на матката + проблем с червата. когато ми прегледа корема (с пипане и почукване и преслушване) изглеждаше толкова притеснен, че щеше да ми докара инфаркт. И веднага каза идвай на ехографа. Там обаче видяхме бебчо да си шава, заел поза, в която не разбирам как може да му е удобно. Дори палеца си смучеше. После ми даде папаверин и 2 неща за гаденето, защото не трябвало в никакъв случай да повръщам повече, за да не предизвикам аборт. И ми каза, че ако не съм била отишла днес, след няколко дни направо в болница щял да ме прати. доста ме уплаши. Сега отивам да лежа, че така каза доки. Иначе днес ме записа в 4-ти месец, защото утре влизам в 13 г.с. т.е. 4 месец. Така каза той и личната ми лекарка, която също я попитах за месеците. Така че аз утре влизам във втория триместър.

# 106
  • Burgas
ahoney ние с теб сме на една дата-термина имам предвид,значи и аз утре влизам в 4я месец,аз си мислех,че вече съм влязла,както и да е,да сме добре пък...оправяи се бързо.

# 107
ахони ти ме стресна мила. Аз много често имам силни болки в корема + ежедневно повръщане, май няма да си дочакам часа  Sad. Дали да не отида по-рано. И аз имам егати късмета с тези доктори

# 108
Момичета като имате такива силни болки задължително веднага се консултирайте с доктор! Да се овладява положението веднагически... Ахони стискам палци бързо да ти мине и да се успокои матката. Да си почиваш повече! mimito83 ти отивай на лекар!

anik79 в 13та седмица и 1 ден се влиза в 4ти месец. Съвсем малко ви остава... А другата седмица и ние!

# 109

Ахони дано да си права и наистина да е момче Rolling Eyes ....., а ти да почиваш и бързо възстановяване

mimito83 щом нещо те притеснява не го мисли и отивай на лекар...в крайна сметка и да се окаже нещо нормално , то ти ще се успокоиш

# 110
  • ГО
Повръщането не е шега работа, трябва много да се внимава да не се обезводни организма.
Има едни прахчета Хидратин алфа мисля, че се казват, мисля, че могат да се пият при силно повръщане. С Даниел така повръщах, че на няколко пъти стигах до болницата на системи.

Друго, за което ми обърнаха тогава внимание е температурата.
Тя води до контракции и е много опасна за бременните. Колкото и малко да е покачването, трябва да започне смъкването й.

# 111
Запис4е.... да ви следя

# 112
 ooooh!Момичета,не знам дали знаете вече...,но аз имам съобщение че марисса пак е в болница този път за около 10дни и най-важното че бебчето е добре  Praynigда се молим за нея PraynigПак има отлепване,но този път не е в областта на плацентата,а на мехура.Ще стискаме палци Sad

# 113
Аз пък съм с температура от деня на забременяването ми.
Нарича се прогестеронова температура и когато е 37.1 - 37.2 е съвсем нормална.

Тъкмо днес се чудих къде се губи Марисса.Дано всичко е наред.

# 114
Уфф миличката Марисса ще се измъчи. Най-важното е бебчето да е добре и да зарастват вече тия отлепвания. Май ще и се наложи доста д аполежи тази бременност...  Confused

Ще стискаме палци и ще се надяваме всичко да е наред!  Praynig Praynig

# 115
Дано всичко е наред с Марисса и да се чувства добре бебока й.Стиска й палци и й изпращам положителни емоции Heart Eyes Praynig Hug

Nin незнам от къде получаваш инфо, но се надявам по време на престоя й пак да ни информираш ако можеш, как е тя и да й изпращаш нашите послания

Марисса, с теб сме

# 116
Момичета вярва ли ви се или не, но днес сме изписали вече 8 страници, ако продължаваме така ще надминем февруарките по теми

# 117
Милата марисса.Стискам й палци всичко да е ок-и тя, и бебока.Изпращам й много  Hug Hug Hug Hug

# 118
Горката Мариса доста й се събра напоследък Cry, но ние ще й стискаме палци да се оправя по-скоро. Важното е, че човечето е добре.Кураж всички сме с теб  bouquet

# 119
Момичета, аз ви изоставям.Отивам да плащам сметки и се прибирам да поизчистя.Лека вечер  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт