Туп, туп сърчице, имаме си МАРТенче!!! (12)

• 10 993
  • 310
  •   1
Отговори
# 120
Много ми става мъчно като чуя,че някоя от мамите не се чувства добре Cry ... Искрено се надявам Марисса да е добре и скоро да е на крака.

# 121
  • ГО
Мислено съм с мариса, дано всичко е наред с нея и бебето!
 Praynig Praynig Praynig

Карамел, говоря за температурата, като болест. Не знам дали става ясно.

# 122
  • София
Марисса,  Hug те и ти стискам палци всичко да се оправи.
аз точно бях задрямала сладко сладко и мъже ми се прибра и настана суматоха. Сега ще хапвам и пак лягам.

лека нощ, мамчета   Hug

# 123
ха, като стана въпрос за лека нощт..... на мен ми се спи постоянно, където легна веднага мога да заспя, това ми създава големи проблеми особено в офиса  #Cussing out

# 124
момичета, вие сте направо нов Паисий Хилендарски......снощи бяхме към края на 11-та тема, а днес - вече средата на 12-та. С тези темпове до Март 2010 не ми се мисли до къде ще стигнем.... Simple Smile

аз през деня на работа не мога да чета и пиша тук, така че вечер трябва да наваксвам, но с тези темпове ме затруднявате Simple Smile

# 125
  • Burgas
Дано Мариса се оправя по бързо и не и се налага да лежи повече в болница.
На мен с Моника много ми се спеше,а сега страдам от безсъние,събуждам се по 3-4 пъти вечер,ходя до тоалетна и после по половин час се въртя докато заспя.

# 126
На всяка цена ще пиша за състоянието на марти и бебчето когато разбера аз ще питам и ще предам поздравите и всичко Wink Praynig

# 127
еееее докато се прибера от работа и насмогна със задълженията Вие сте изписали роман - отивам да чета после ще пиша - ако дотогава не сте приключии и тази тема  Joy

# 128
момичета имам нужда от помощ-актуални координати на доктор димитър марков

# 129
Tел.: 02/ 946 07 95 , GSM: 0899 130 550

Доколкото ми е известно обаче, в момента е в отпуск - до началото на септември, ако не се лъжа.

# 130
много благодаря лека вечер и хиляди  Hug

# 131
 HugДобро утро!Пак няма никой...лелеееее по цяла нощ ходя по стаите не пиша,че ако започна ще станат фермани и много ме е  Embarassedи сутрин се въздържам ooooh!едва се издържа това CrazyПриятен ден  ви желая Wink

# 132
  • ГО
Добро утро и от мен Laughing

Нещо тази нощ съм спала на ръцете си  Crazy и така ме болят и двете тази сутрин...
Едната в лакътя, а другата от китката до лакътя.
Надявам се като ги раздвижа да ми минат.

Дали си въобразявам, дали са червата ми или наистина е възможно да усещам бебо?
Вие какво мислите?

# 133
  • Варна
kama4e добро утро ти наистина си спала на ръцете си, предполагам като ги раздвижиш малко ще ти минат. Относно дали усещаш бебо преди малко се рових из темите на февруарките и може и да усещаш макар че пък е рано ама знаеш ли може и да е бебо Simple Smile))))))))))))))) Аз пък ставах 2 пъти до 00 и си развалих съня и сега ми е едно мътно Simple Smile)) но имам уговорка за излизане към 10 така че ще се мобилизирам

# 134
  • Варна
kama4e а снощи преди да заспя ме удари на рев, рев та ревах какво ми стана и аз не разбрах поплаках си, надявам се че така не съм навредила на моето бебенце, но някак си ми  олекна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт