секс по време на бременност

• 2 770
  • 50
  •   1
Отговори
# 15
Ако няма медицински противопоказания,не мсиля,че има нужда да се спира секса.

# 16
Аз получавам силни контракции (някой път болезнени) след подобни занимания, затова сме ги поразредили  Confused Но съм обещала на мъжа ми - 9ти месец реванш  Party

# 17
Ако се чувстваш добре и имаш желание, не виждам причина да спирате .

# 18
През повечето време нямах желание и почти не сме правили. Като ви се прави, правете.

# 19
Аз имах желание до края, но мъжът ми го беше страх, така че не ни се случваше много често  Crazy

# 20
  • София
Сега и аз съм  по-смела с второто още не сме спрели. Grinning

# 21
Ако не ти е неприятно и докторът не е казал друго,прави си го на воля Laughing

# 22
При първата ми бременност правихме секс до последно - 3 дни преди да родя GrinningПри втората малко повече се пазих като влезнах в 8-я месец,но съм чувала,че е полезно.Моят АГ при първата бременност само ми повтаряше колко е важно да правим секс,за да родя лесно и за да се чувства човечето щастливо от отделените хормони на щастието Simple Smile

# 23
значи следователно да правиш секс по време на бременност ако е лека и не пречи е полезно за бебчо

# 24
  • Mars Hotel
Ами да, нали казват, че когато мама е доволна, и на бебчо му е добре.  Mr. Green
Наистина, ако бременността е безпроблемна, няма нужда да спирате.

# 25
Ние спряхме от 5 месец,защото имах контракции.Но в 9 месец,2 седмици преди да родя го правихме сериозно с цел да предизвикаме раждането  Mr. Green,но така и не постигнахме нищо.Но ако бременноста ти е без проблеми,не виждам защо да спирате  Wink.

# 26
За 2 седмици го спряхме в началото докато установят дали плацентата ми е ниско или високо... и след консенсус, че е високо си продължихме докрай... След като родих мъжа ми си призна, че накрая малко със страх го е правил, защото все повече си представял беба... и му било странно  Laughing Моята бременност също беше лека.. така и не разбрах какво е това контракция... Ако и твоята е лека не се притеснявай  Peace

# 27
И моя почна нещо да се дърпа, страх го е за беба, особено вече, когато коремчето ми е бая голямо. Иначе желание има и ще трябва да го превъзпитам Peace

# 28
Като забременях до края на 4-ти месец док не даваше да правим секс защото от първия месец бях с болки и лежах за задържане.От началото на 5-тия месец започнахме да правим и в 6-тия получих контракции та доки пак забрани докато не влезна в 9-тия,като влезнах в 9-тия пробвахме,но и него го беше страх и на мен ми беше много некомфортно.Сега чакаме с нетърпение да родя,да се възстановя и да си правим секс Embarassed

# 29
  • България
И в деветия сме го правили Laughing
Е,по внимателно,като се имаше предвид,че можех да родя след това,но,да,правехме го Wink

Общи условия

Активация на акаунт