секс по време на бременност

• 2 767
  • 50
  •   1
Отговори
# 45
Ооооо желание имаше и то много . За съжаление обаче последния път правихме секс в началото на седмия месец и много ме болеше , и не правихме повече опити беше ме страх .

# 46
Ние правихме секс до края.Друг е въпроса,че на моменти нямах никакво желание.Щом доки не е казал Не,няма защо да се притесняваш.Големия корем е пречка само за разнообразието в секса  Peace

# 47
По време на първата ми бременност не сме се ограничавали. Може би малко поразредихме в 8-я месец, но в 9-я наваксахме  Joy . С тази бременност нещата се развиват по същия начин. Не бих си спестила всички тези нови усещания, освен по лекарско предписание  Wink

# 48
За съжаление ние не правим секс откакто съм забременяла по лекарско предписание. Имам един спонтанен аборт и докито много се притеснява да не стане някоя беля. Сега съм в края на 8-я месец и вече ми липсва, да не говоря за таткото.  JoyНо толкова искаме това бебче, че сме готови на всичко заради него

# 49
Остават ми 2 седмици до термин, но продължаваме да правим секс. Ако нямаш някакви неразполжения, не виждам пречка Peace

# 50
  • София
Сексът стана мираж в 6-ия месец от бременността ми. Изобщо не се чувствах комфортно и мъжът ми като разбра, въобще не повдигна повече въпроса  Simple Smile До 3-ия месец от бременността също не правехме секс, поради зацапване, което имах в 8 г.с. Доста време безсексие се събра като сложим и времето след раждането.

Общи условия

Активация на акаунт