секс по време на бременност

• 2 789
  • 50
  •   1
Отговори
# 30
Ако се чувстваш добре,няма какво да те спира.

# 31
  • София
Първият път въобще и дума не давах да се обели за секс-нямах никакво желание.
Сега обаче нещата са по-различни-имам желание и си правим от време на време-малко по-внимателни сме,но не сме спряли!

# 32
  • Кърджали
Правили сме го сигурно до деня преди раждането. Не ми е липсвало желание. И сега не ми липсва, ама чакам да ми спрат лохиите.
та освен ако лекарят не ти е казал причина а да се въздържате, не виждам защо да не го правите.

# 33
Аз съм в края на 8мес. и ми казаха да не правя секс - поради евентуални контракции.На мен лично и желанието ми не е от най-силните тъй като коремът ми е доста големичък и се чувствам некомфортно.Иначе и аз смятам,че ако се чувстваш ОК не би трябвало да има пречки,така че ти решавай.  Simple Smile

# 34
Спряхме да правим секс в 7м,защото корема ми беше много голям,болеше ме цялото тяло,чувствах се като хипопотам и нямах грам желание за креватни изпълнения.За радост мъжа ми ме разбираше и не е настоявал.Изчака покорно 3-те месеца "диета".  Laughing

# 35
Правехме си секс до последно даже  правехме и една седмица преди да родя.

# 36
До края.

# 37
Правим,но доста рядко.Аз имам желание ,но таткото се дърпа нещо...мисля,че го е страх малко или много  newsm78 Дано да е така.... Shocked

# 38
Ако се чувстваш добре и караш лека бременост не виждам причина да не правите секс до края на бременността

Точно така..

# 39
Ако няма медицински противопоказания,не мсиля,че има нужда да се спира секса.
Това е и моето мнение.
Ние правихме до последно.

# 40
До последно, съвсем до преди края си правехме секс. Бременността ми не ни е спирала.

# 41
Почти до края като изключим последните две седмици преди термина, когато мъжът ми не искаше въпреки набезите от моя страна Embarassed Страх го било да не тръгне да се ражда бебето, а аз точно по тази причина толкова му налитах.

# 42
Правихме до 2 седмици преди термина ми. Но бременността ми беше доста лека.

# 43
  • кв.Изток
До края на бремеността, по препоръка на АГ и акушерката от ЖК, с цел предизвикване на раждането.  Laughing

# 44
Е, правехме секс, но не толкова често, както преди да забременея. И също така ми беше все неудобно, нямаше поза, в която да се отпусна максимално, все мислех за човека в корема си и се притеснявах. С една дума - не ми беше съвсем комфортно.

Общи условия

Активация на акаунт