Клуб "Парфюмен Ценител" 24 - Любими аромати Prada

• 22 326
  • 328
  •   1
Отговори
# 300
пп аз съм от малкото, които Елексирът не успя да трогне достатъчно, а пък определено не съм по леки цветни ароматчета, на мен ми е ... слаб  ooooh!
Ангажирам се да го пробваш пак, но аз ще пръскам, а ти ще вземеш да ме напръскаш отстрани с Ароматикса.
 Сделка? Mr. Green

имам едно виалче от последната среща, взех го с опит да постигнем съгласие /което за сега липсва/, но пък, ако ме напръскаш солидно, може да си променя мнението, т. е. има сделка  Mr. Green

Джу,  newsm48

пп аз също бих пробвала Фаракас /Блонд изобщо не ми хареса/, макар че белите цветя определено не са това, което харесвам най-много в парфюмите  Grinning

# 301
Еееххххх, който се мотае по пътищата цял ден как изтърва лаф моабета!

Честити парфюми на щастливките!

Елексирът получих абсолютно на сляпо миналото лято в една адска жега. Как не го изхвърлих на момента не знам  ooooh!, толкова ми беше непоносим. Обаче зимата  Crazy

Джулка си изпроси името, което най-много и подхожда и което гледам с гордост е сложила като лична титла  Mr. Green Laughing Топ-вещица е тя! Джулка,   bouquet

Имам страшни резерви към Фракас, въпреки възторжените отзиви. Понеже с Бандит откровено не си паснахме, знам ли и аз... Ще видим...

имай милост- снощи се обгазих. Такъв непохватен човек като мене да свърши това упражнение, направо трябва да се запише Joy

# 302
Накичвам се гордо с новата титла Party
Отивам на работа след двумесечна отпуска и смятам да изтрепя народа с Alien- първите дни наистина ще се чувствам като извънземно #Crazy Joy

въх! да няма после припаднали "пуберитети". после що децата се излагали на изпити, матури и подобни Wink. Аз пък съм с енфиниман на шопар - абе нещо много траен, чак аз го усещам.

# 303
аз пък получих светкавично бързо новата си любов,поръчана на сляпо и оказала се точно моя
.много прилича на лола,но докато в нея има сладки круши,тик има свежи круши с подправки,страхотни направо.Едно нетипично армани,много различно от другите,елегантно и женствено

# 304
Калоянис, спри се малко, имай милост към такива като мен със слаби ангели  Mr. Green

# 305
Калоянис, спри се малко, имай милост към такива като мен със слаби ангели  Mr. Green

спрях се това беше последното от желянията ми повече нямам..........засега Mr. Green

# 306
Дами, не съм в час с мъжките аромати, но зная, че вие сте Grinning.Искам да купя мъжки парафюм, но съм в чуденка.Той харесва Рома, Пи, Минотавър, The one. Имам резервен вариант The one, защото зная, че го няма, но ми се иска да ми препоръчате и други Simple Smile

# 307
  • Враца
Аз обожавам Chic на Каролина Ерера, той е доста мъжкарски.

http://www.fragrantica.com/perfume/Carolina-Herrera/Chic-For-Men-293.html

ММ ползва от няколко години насам Presence - Mont Blanc, доста свеж, но в никой случай не е лек, обаче няма общо с Chic.

http://www.fragrantica.com/perfume/Mont-Blanc/Presence-832.html

И съм луда фенка на A*Men, но той стана препопулярен вече, макар че мен не ми пречи всички да ми миришат добре!

http://www.fragrantica.com/perfume/Thierry-Mugler/A-Men-705.html

# 308
Дами, не съм в час с мъжките аромати, но зная, че вие сте Grinning.Искам да купя мъжки парафюм, но съм в чуденка.Той харесва Рома, Пи, Минотавър, The one. Имам резервен вариант The one, защото зная, че го няма, но ми се иска да ми препоръчате и други Simple Smile
A какво ще каже за Kouros-Ив Сен Лоран PeaceМного е богат
http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/Kouros-735.html

# 309

YSL - Body Kouros  Peace

# 310
  • Варна
Калоянис, честит ти Идол! Тръпна вече да се запозная с него  Party
Ама грешка нямаш, как си ги уцелваш на сляпо  Peace

И при мен днес пълнота  Laughing

Първо - една красива 100-милилитрова Драконова целувка едп  Crazy Майчицееее, какво и се пише

Второ - Balahe - Leonard , за който сърдечно благодаря на цялата варненска група! Момичета, благодаря, че ми доставихте такова удоволствие
Много красив, тъмен аромат! В стила на Целувката, с малка доза алдехиди за разкош! Прекрасен ориенталец!

Получих и едно значително количество пробички от сайта с отливките и от Теди (  bouquet). Ще ги проучвам поетапно, малко милост към собствените ми сетива трябва да проявя  Laughing

# 311
Калоянис, честит ти Идол! Тръпна вече да се запозная с него  Party
Ама грешка нямаш, как си ги уцелваш на сляпо  Peace

И при мен днес пълнота  Laughing

Първо - една красива 100-милилитрова Драконова целувка едп  Crazy Майчицееее, какво и се пише

Второ - Balahe - Leonard , за който сърдечно благодаря на цялата варненска група! Момичета, благодаря, че ми доставихте такова удоволствие
Много красив, тъмен аромат! В стила на Целувката, с малка доза алдехиди за разкош! Прекрасен ориенталец!

Получих и едно значително количество пробички от сайта с отливките и от Теди (  bouquet). Ще ги проучвам поетапно, малко милост към собствените ми сетива трябва да проявя  Laughing

Честито и с кеф! а пък за целувката, знаш там за другото й значение...... Wink

# 312
Рони Бо, Боди курос го има брат ми, но нещо на мен не ми допада.Незная кое точно е, но мисля, че и на него няма да му хареса.Хич не е сладникъв Embarassed Куроса, за мен е свежарски, а и аз не харесвам свежарски и за дамски парафюм Embarassed

# 313
Честито Mims-Mims за новите придобивки , особено за Целувката ... Heart Eyes !

Защо ми трябваше вчера да влизам в парфюмерията на Владислав  doh - уж за да пръсна на блотерче от червената D&G за майка ми, не стига че я нямаше, а реших да пробвам и аз тази Целувка / в темата за Готие много се писа за нея и се сравнява с Мъст / ....ами , думи нямам  влюбих се в Целувката  Blush ,
блотерчето още ми ухае като мина покрай него , цяла нощ съм се ровила в ибей в търсене на най-добрата оферта,
а парфюмният ми план отдавна се преизпълни за тези месеци, възмутена съм от себе си  ooooh!

# 314
  • Варна
Пууу, слагах картинки и после грешен бутон и край Embarassed

Ултравиолет- Пако Рабан
Иксириус Руж- Живанши
Лолита Маскулин- Лолита Лемпика
А-мен и Би-мен на Тиери Мюглер
Линстант- Герлен
Диор Ом Интенс - Диор
Joop homme
и безспорния ми фаворит- Боди Коурус на Ив Сен Лоран- има сладко в него и още как.

На прима виста за тези се сещам.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 14:24 от moonlady71

Общи условия

Активация на акаунт