Клуб "Парфюмен Ценител" 24 - Любими аромати Prada

• 22 308
  • 328
  •   1
Отговори
# 90
Ох аз също го харесах Ароматикса, но все още ме е страх да го пробвам хубаво на кожа. Party

Ако ми беше наблизо, щях да те издебна и напръскам smile3508
Ммм щеше да е интересно! Освен да пробвам сама и да снимам с камера да видиш после реакцията. Ма ако ми стане нещо? Първия път като пробвах все едно чук ме удари по лицето Mr. Green

# 91
За мен е по лек и не толкова ярък,  не толкова обсебва6т
Я интересно и има и помпичка. Май този ще се окаже моят! Whistling

# 92
  • Варна
Ох аз също го харесах Ароматикса, но все още ме е страх да го пробвам хубаво на кожа. Party

Ммм щеше да е интересно! Освен да пробвам сама и да снимам с камера да видиш после реакцията. Ма ако ми стане нещо? Първия път като пробвах все едно чук ме удари по лицето Mr. Green

Ще те реанимирам с още 2-3 пръскания Mr. Green

# 93
  • Варна
За мен е по лек и не толкова ярък,  не толкова обсебва6т, някак си по   дискретен

Не съм имала желание да го пробвам,не знам защо. Явно съм била права. Обичам обсебващи аромати.

# 94
  • някъде под слънцето...
Поради съ6тата при4ина не се харесахме с него...

# 95

Ще те реанимирам с още 2-3 пръскания Mr. Green
Flutter Mr. Green
Между другото някой сеща ли се за по-страшен аромат от този? Ще го пробвам на кожата си в най-скоро време и........ще се чуе.

# 96
  • Варна

Cabochard обичаш ли?

# 97
  • Варна
Денс, по- експлозивно нещо не съм пробвала. Както и по-трайно- с дни на коса, със седмици на дрехи. Бельото мирише и след пране от боди лосиона.

# 98
Денс, по- експлозивно нещо не съм пробвала. Както и по-трайно- с дни на коса, със седмици на дрехи. Боди лосиона ми мирише и след като си изпера бельото.
Мда и аз така го усетих. И сега как точно да го пробвам на ръката, на деколтето или хууубаво опръскване както само ние си знаем? Mr. Green
Интересно ми е колко фенки има тук? Бързо си признайте кой има и носи Ароматикс Еликсира?

# 99
  • Варна

Мим, сега остава да те накабошаря и мисията ми е изпълнена sun

Мммм... не, няма да ми се получи с него...
Как да го кажа по-дискретно  newsm78 ........
        Laughing

Денси, за мен най-страшен е именно Кабошар, лоша химия имаме с него.

# 100
  • Варна
Денс, по- експлозивно нещо не съм пробвала. Както и по-трайно- с дни на коса, със седмици на дрехи. Боди лосиона ми мирише и след като си изпера бельото.
Мда и аз така го усетих. И сега как точно да го пробвам на ръката, на деколтето или хууубаво опръскване както само ние си знаем? Mr. Green

Започни с 1 пръскане на китка Joy

# 101
  • Варна

Как да го кажа по-дискретно  newsm78 ........ http://s17.rimg.info/efc7aedfcc78983d876c9b6c8bca761f.gif         Laughing

Joy Joy Joy Joy hahaha

# 102
  • Бургас

Между другото някой сеща ли се за по-страшен аромат от този?
мен от този не ме е страх, но пък има доста по-масови аромати, които не мога и не мога да харесам /до степен непоносимост/

# 103
  • някъде под слънцето...

Cabochard обичаш ли?
С него флиртуваме понякога(поливам се в някоя парфюмерия), но все оЩе не съм попаднала под неговата магия, наскоро получих Бандит, който за мен се доближава до кабоШара, но  определено ми допада много повече от него...

# 104

Как да го кажа по-дискретно  newsm78 ........ http://s17.rimg.info/efc7aedfcc78983d876c9b6c8bca761f.gif         Laughing

Да всичко е до химията. Аз обичам Кабошар и той мен. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт