Клуб "Парфюмен Ценител" 24 - Любими аромати Prada

• 22 297
  • 328
  •   1
Отговори
# 75
 Hug Hug Hug
Много ви благодаря момичета.
Вече и аз не знам какво искам, май е само за спорта. Laughing В крайна сметка, след дъъълго чудене си поръчах Ланик. Crazy Имам едно такова шесто чувство, че трябва да ми хареса и това си е. Е, дано съм права, после ще докладвам. Grinning

# 76
За пудреността и аз мисля, че всеки я определя по различен начин. За мен където има виолетки почти задължително има и пудра. Пудреността според мен се разделя на няколко части. Суха пудреност като в Ирисовата прада и там където има ирис в повечето случай. Има и изключения обаче,както са споменали и Бижу и Мимс. В Ирис Ноар Ив роше има много ирис, но не е никак пудрен аромата.
Друг вид пудреност е в ароматите с много ванилия в тях като Трабъл, Адикт, Червеното цвете на Кензо.
Долче Вита Диор също усещам много прашна.
За мен повечето Герлени са силно пудрени аромати. И новите и особено старите.
Най-пудрения аромат за мен е My Insolens Guirlain. Той е гъст, и пудрен, и прашен и както са казвали Мимс и мими 23  толкова е гъст като мъгла, можеш с нож да го режеш. Който не го е пробвал, непременно да го направи и ще разбере за какво става въпрос. Аз го харесвам много, но за съжаление го носех, когато ми се случи инцидент и не го купих поради лош спомен.
Друг много пудрен аромат за който се сещам сега е Л'Инстант Меджик Герлен.

# 77
дали Целувката на Лалик може да се определи като пудрена роза?

# 78
Една моя приятелка се е заинатила, че ще си поръча на Сара Джесика Паркър Covet или Covet Pure Bloom.Аз не познавам нито един от тях.Интересува се как са като трайност.За ориентир тя ползва Макс Мара, 5-авеню. Булгари Розата, за други не се сещам.Според вас, кой от двата би и харесал?Аз се опитах да я разубедя, да не рискува, ама тя се е заинатила и аз се отказах, но поне да питам вас и ако мога да я насоча.Тя ще изгърми едното, ама поне да е по-хубавото.

# 79
Вкусът и е доста разнороден. Rolling Eyes Аз лично, понеже познавам и двата, смятам, че Covet Pure Bloom ще и допадне повече. Учудващо траен беше на моята кожа. В началото ми замириса на лавандула, макар че няма в пирамидата. След около час вече беше много приятен и нежен аромат. Никак не е лош и за толкова ефирен беше достатъчно траен! Това е парфюм от типа на Ябълката на Нина, Deseo на JLo. Peace Зеления е някак скучен. Confused

# 80
  • Варна
Леле Калоянис, каква таз красота бе  Heart Eyes Представям си го така
Мен пък тази пафюмна фея дето ви спира вас, така ме подкокороса с Ароматикс елексира на Клиник, че полудях по него Тази вечер го нося и не мога да му се нарадвам! Джулка,

Честити придобивки на всички!

# 81
  • Варна
Невероятно съм щастлива, че прекрасния Еликсир е оценен по достойнство от теб newsm51
Ако не беше, щях да ти досаждам още smile3533

# 82
Ох аз също го харесах Ароматикса, но все още ме е страх да го пробвам хубаво на кожа. Party

# 83
  • Варна
Ох аз също го харесах Ароматикса, но все още ме е страх да го пробвам хубаво на кожа. Party

Ако ми беше наблизо, щях да те издебна и напръскам smile3508

# 84
  • Варна
Невероятно съм щастлива, че прекрасния Еликсир е оценен по достойнство от теб newsm51
Ако не беше, щях да ти досаждам още smile3533

С памук ми извади душичката ти   bouquet

Трябва, трябва!
Аз имам невероятния късмет да ми се развива страшно меко, като кадифен е, все едно не нося шипър! Не повярвах чак!

# 85
  • някъде под слънцето...
Ароматикс елексира на клиник е едн разко6отия... за мен е неповторим..
Труден за харесване и носене, но ако припламне искрата,   е за дълго
Говоря за едп, с едт и валвет не6то не си допаднахме
http://www.fragrantica.com/perfume/Clinique/Aromatics-Elixir-She … Sensuel-3847.html

# 86
  • Варна
Искрата ще ми е доживот убедена съм, любов от първо вдиш и вече 14 г ми в на върха в топ листата.

Мим, сега остава да те накабошаря и мисията ми е изпълнена sun

И едт съм носила, но повече си харесвам едп. Кадифеният много ли е различен?

# 87
  • някъде под слънцето...
Аз се запознах с него случайно, преди 7 години ми бяха подарили една  миниатюра при покупка... от тогава до днес....От поредната стотица са останали около 30 мл  вече се осглеждам за  някоя по изгодна цена..
По мек е, на мен ми идва лайт

# 88
  • Варна
Аз се запознах с него случайно, преди 7 години ми бяха подарили една  миниатюра при покупка... от тогава до днес....От поредната стотица са останали около 30 мл  вече се осглеждам за  някоя по изгодна цена..

Поне не е дефицитен. Кадифеният колко по-различен е?

# 89
  • някъде под слънцето...
За мен е по лек и не толкова ярък,  не толкова обсебва6т, някак си по   дискретен
кадифения е и по евтин при стотици без промоция разликата между двата излиза около 20 евро

Общи условия

Активация на акаунт