Септември`09 - 42 - Септември наближава, а бебешката ни дружина се увеличава.

• 11 356
  • 273
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Добро утро и от мен Hug Само наминавам да ви видя преди да хукна по задачи.
Честити бебчета на новите мами, да са им живи и здрави и много да ги радват! bouquet
electra , стискам ти палци, дано всичко мине бързо и безпроблемно Hug
luchkata и аз не съм пила магнезий въобще през бременността. Бяха ми го предписали профилактично, защото в 5-тия месец пътувах до Италия, но така и не ми се наложи да го пия.
Хайде хубав ден ви пожелавам, по-късно ще се включа пак Mr. Green

# 106
Благодаря момичета за бързите отговори!

electra дано всичко мине успешно и възстановяването после да е бързо и леко. А за награда едно спокойно и щастливо бебе!

villi стискам палци да е наред всичко и да премине бързо, че сигурно е доста неприятно.

luchkata аз този магнезий го пия, защото в 6 м. имах контракции, така че само можеш да се радваш, че не го пиеш - значи всичко е наред при теб.

bebe6oci няма ли начин да ги изгоните тези гълъби. Не ти стигат неудобствата от бременността, ами и допълнително да ти се нарушава съня - ужас. А и тези гълъби много цапат. Дано успеете да ги махнете!

Аз досега си разтапицирах канапето, за да му изпера дамаската и доста се сгрях. Но няма как - някой беше писал, че е викал фирма, която пере, но тук няма такива екстри. Чаках мъжо, но той все уморен вечер и накрая днес запретнах ръкави, но те го правили това канапе все едно няма да се разваля никога Laughing. Довечера сестра ми ще дойде да го тапицира и съм супер доволна. Laughing

# 107
  bouquet Добро утро и от мен милички, аз мога да кажа че тази нощ се по наспах!
Честито на всички майчета гушнали свойте бебчета, да са им живи и здрави и много послушни!
Електра  моля се всичко да мине добре Praynig, не се притеснявай само знай че този момент променя живота ти , силно те гушкам  Hug с теб съм! Всичко ще е наред , утре чакаме новини Flutter

# 108
Здравейте и от мен!
На мен доста ми се спи напоследък и преди малко се излюпих. Хич не ми пречи ходенето до тоалетна - отварям само едното око, за да нацеля вратата и чинията и така.
Честити нови бебчета!   newsm51
Електра имаш и от мен едни стиснати палци! Всичко ще е наред!  Hug
Вчера ми беше много гот като се видяхме с Киара и Миринда. Дъра бъра и не разбрах как мина времето.  Simple Smile
Аз ще ходя до работата следобед, че нали другата седмица ще се раздават заплати и трябва да ги спретна  newsm44

# 109
Електра успех мила Hug.Всички стискаме палци.Дано мине по най-лекия и бърз начин.Пожелавам ти най-хубавото и здраво бебче Peace

# 110
  • Бургас
electra, стискаме палци и чаками щастливи новини утре!  Hug

Аз вчера си взех последните кръв и урина, които правих и хемоглобина ми беше паднал на 98.  Tired Док направо се побърка като видя,
kiαrrα, абсолютно същата работа и при мен. Не се сещам сега какво ми изписа док, но беше хипер настоятелна да започна да ги взимам стриктно всеки ден.  Blush

Поръчах капки за колики Инфакол току що от Англия. Вчера една приятелка ми каза да започна още като се приберем с бебо да ги давам и на мен нали малко ми трябва... поръчах директно 6 опаковки да имам! Луда работа!  Blush

# 111
LaDiDa, ами сигурно и на теб са ти изписали Тотема, а това е най-гадното нещо, което съм пила досега. Никога не ми се е налагало да лъжа док, че пия дадено лекарство, а ето че сега лъжа като ученичка. Всеки път ме пита какво пия и аз започвам да изреждам - Тотема, Малтофер, витамини, магнезий, зимафлор....  Embarassed А всъщност пия само магнезий, ужас...  Tired Направо съм за убиване.

kiαrrα ,може би трябва сега да попиеш малко желязо,за да се качи поне тези дни преди операцията newsm78 или не действа толкова бързо?

Ами според док, не може да се вдигне за няколко дни, но въпреки това да започна да пия не по една, а по две ампули Тотема. Това пък незнам как ще стане, аз от една едвам се сдържам да не  Sick, пък за две какво остава. Уф сама съм си виновна, ама ще се моля всичко да е наред по време на операцията.

maya_4ekelova и аз преди малко изпрах дамаската на дивана в хола, та е с лепки и лесно се сваля и направо бутам в пералнята. Сега съм ги простряла и до довечера сигурно ще изсъхне. Лошото е, че при всяко пране се свива и после като се опитвам да я сложа, се нацепва по шевовете и умирам от яд, но самата материя е нещо с лен и затова става така. Сега се оглеждам какво друго има за чистене, по-скоро кое мога да свърша сега и кое да оставя за почивните дни, когато Хриси няма да е вкъщи.

# 112
 kaffeetrmker_2Здравейте и от мен!
И аз вчера поръчах ИНФАКОЛ от Англия-даже днес патува за БГ. newsm10   А някой има ли представа в Италия да ли се намира този инфакол,и колко струва там? Миналата седмица ходих до Гърция ,но там ми казаха че бил спрян от производство и в момента имали само сироп инфакол newsm78 Някои чувал ли е нещо за сиропа?

# 113
Здравейте момичета! Simple Smile

Честити бебчета на всички нови майчета! Да растат живи и здрави, спокойни и с много късмет!   party006  party006  Hug
Родилите майчета изглеждате много свежи и щастливи! Така и трябва да бъде, браво!   bouquet

От цяла седмица не съм се разписвала тук. Имах доста тичане насам-натам през първата седмица болничен, ама сега вече по-лежерно ще го давам. Иначе, редовно ви чета, благодаря на всички за мненията къде ще къпете бебетата. Живот и здраве, мисля и нашето да го къпем в банята, като коритцето ще го слагаме върху капака на тоалетната чиния, пък ако не ни е удобно така, ще купим една стойка за ваничка.

Вчера както вече знаете, разпознах Киара в болницата и я догоних да й кажа "Здрасти" и да си поприказваме. После се оказа, че с Еден седим една до друга пред кабинета. Големи сладуранки са и двете, много се радвам, че ги заговорих.  Party
Еден, радвам се, че тоновете на бебката ти вече са в нормата.  Peace
Тоновете на моето бебче според записа също бяха добри, даже се учудих, след висене пред кабинета нито повече, нито по-малко от час и половина, заболя ме и кръст, и гръб, добре че тези болежки не са повлияли негативно... Ако всеки път ще е такова чакане, направо ужас... ще си нося книги да чета.  ooooh!

Взех си бележка иначе, и съм качила малко снимки в албумчето, че и вие да ме разпознавате ако ме видите някъде.  Laughing

Относно магнезия, аз пия от 4-ти месец заради втвърдяванията и неболезнените стягания на корема, къде има ефект, къде не чак толкова... Лекарката каза да го пия най-късно до 37 гс, че иначе има риск да пренося.
Иначе, пия пак МалтоферФол, вече без страх, защото освен хемоглобинът(98  ooooh!), и желязото този път ми е под нормата. Не ми е гадно на вкус, прилича ми на едновремешнния Ефизол, който като дете ми даваха за болки в гърлото.
Киара, поне Малтофера не може ли да пиеш, че да се подсилиш малко преди срещата с бебчето?

Електра, стискам палци утре всичко да мине бързо и гладко, и да гушкаш едно живо, здраво и сладко бебче.  Hug

Валката, прочетох разказа ти за раждането, дано всички имаме такива леки и бързи раждания като теб.  Hug  Praynig
Та се чудех... ти нахрани ли котките преди да отидеш да раждаш?  newsm78 Че храня аз тук едни две котки под балкона от доста време, а откакто прочетох майтапа за храненето на котките, още по усърдна съм станала.  hahaha
Имахме една замразена риба на скара, извадих им я тия дни, та сега ушите им пукат от кеф...  hahaha Joy
Та да видим освен срама, че мятам риба от балкона и доволството на котките, ползи някакви за мен ще има ли.  Mr. Green Joy

Някой ще ходи ли на училището за родители в ТК в петък от 11 часа? Ако има и други, кажете, че да се видим. Живот и здраве, аз ще съм там с моя човек.  Peace

Хайде целувки на всички и весел ден, пак ще гледам да се включа по-късно.  Grinning

# 114
  • София; Дружбето
Честито бебче Tami Hug Разкажи как мина раждането като имаш време Grinning

Ние се разходихме. На площадката един татко забавляваше всички деца, ама много му се удаваше. Направо завидях на жената, която си го има в къщи Blush

електра, стискам палци и чакам хубавите новини Hug

При мен от вчера няма кьорава контракция, ама това е , щото тая надежди за ранно раждане Laughing

# 115
refresh, точно защото Малтофера ми напомня на Ефизола, и той ми е гаден. Още едно време го ненавиждах, и сега като усетих че вкуса е същия, и него го оставих.  Embarassed Леле детска ми работа, май ще трябва да се насиля поне него да посмуча до операцията. Иначе в петък аз също ще съм в ТК, записах се за запис на тонове от 11 часа, та ти като ще си на Училището, може и да се засечем. То аз сигурно ще съм от доста по-рано там, че с докторката ми ще оправяме картона за секциото и ще мотая доста време в болницата, така че имай го предвид.  Wink

Вие сега ме подсетихте за този Инфакол, ама аз май няма на кого да поръчам и ще трябва да го купувам от Бг. А тук цената май е около 25 лв.  Tired Всъщност имам братовчедка дето живее в Гърция, обаче ако е вярно че там са го спрели от производство, няма да ми свърши работа. Ама здраве да е, стига да знам че върши работа, ще давам по 25 лв.

# 116
  • София; Дружбето
Ladida, от лъд епоръчваш Инфакола? Аз съм се замислила дали да не купя. Миналият път бях доволна от Еспумизана, не че съм пробвала друго Rolling Eyes

# 117
Здравейте момичета Hug
Честито бебче на мама Тами да и е живо и здраво newsm51 smile3525.
Електра стискма палци всичко утре де мине добри Praynig.
Аз искам да ви почерпя че днес съм рождинничка
http://www.wineandspices.com/userfiles/image/Picture%20014.jpg
http://bleed.blog.bg/photos/8292/original/cake173a.jpg

# 118
ЧРД,desi_k84 Бъди здрава,щастлива и много обичана и съвсем скоро най-големият подарък да е в ръцете ти! newsm59

# 119
  • Габрово
desi_k84 , Честит рожден ден!  newsm67  Gift
С пожелание за много здраве на теб и цялото семейство и пари за да си купиш всичко останало, а скоро и едно пухкаво вързопче да държиш в ръцете си  Grinning

вили, електра, стискам ви палци, момичета !

киара, дано нямаш проблеми с тоя нисък хемоглобин, ама то така е и аз не пиех желязото и така и не качих хемоглобина.

refresh , ми аз смешно не смешно бях помъкнала хляб за котките, ама нямаше кьорава котка и аз го хвърлих на пътя  Crazy

И честити  бебчета на алекс, тами и тани    bouquet

Последна редакция: ср, 26 авг 2009, 13:17 от valkata78

Общи условия

Активация на акаунт