Септември`09 - 42 - Септември наближава, а бебешката ни дружина се увеличава.

• 11 050
  • 273
  •   1
Отговори
# 135
момичета а къде са бебетата в албумчето нещо не ги намирам има само коремчета дрешки и това е? newsm78

# 136
desi_k84 Честит рожден ден!Бъди жива и здрава и много щастлива!  bouquet

# 137
  • София; Дружбето
Aз много се надявам този път да пропусна туширането, защото това беше най-гадната част от раждането ми Rolling Eyes

# 138
Деси, честит рожден ден мила! Пожелавам ти скоро да получиш най-прекрасния си подарък!   bouquet

Атракция, направо настръхнах като прочетох случката. Добре че всичко е наред с бебето и всъщност хубаво, че си се видяла с доктора.

petenceto_20, другите албумчета са ни скрити, трябва да влезеш с паролата и потребителското име и тогава ще видиш всички наши албумчета.

За къпането - на мен ми разрешиха чак последния ден, когато ми свалиха конците и ми сложиха водонепропусклива лепенка. Дотогава бях само с "дишаща" лепенка и ме предупредиха в никакъв случай да не мокря мястото. Та до тогава се миех на части, отделно крачета, отделно ръчички, абе голям зор видях, но и това минава и заминава. Хубавото е, че поне за изписването се изкъпах най-накрая (макар че нямаше топла вода  ooooh!), та бях спокойна че не мириша лошо на хората около мен.  Mr. Green

Момичета, благодаря за съветите относно пустото желязо. Дано Надина е права, че в крайна сметка не е толкова фатално да ме режат и с такъв хевоглобин. Иначе за това да разтварям Тотемата с мляко - първо това си помислих да направя, но в упътването пише да се разтваря в сокове, но не и в мляко, незнам каква е причината, но съм сигурна че го пишеше. Така че ще трябва да се помъча малко с тази гадост, довечера ще купя сок, че малката го изпи и започвам борбата за последно.

# 139
Честити бебета на Тани и Тами1111,да са ви живи и здрави,да ви носят много щастие!!!
Деси  newsm59  bigdance2 newsm38 много здраве, щастие и едно здраво бебче на финала  Hug
Аз днес съм с едни менструални болки и полудявям....пих нош-па и се обадих на доки и тя каза да не се притеснявам за сега...ако получа и контракции пак да и звънна  #Crazy
Иначе от страх да не родя и да нямам нищо за бебето отидох да най- близкия магазин за бебешки дрехи и  прочие и си накупих най-важните работи и сега се перат  smile3501 на мен  hahaha

# 140
  • София; Дружбето
kiarra, аз пих тотемата със сок от праскова и това беше възможно най-приемливият вариант. Не ми беше гадна изобщо така. Може да опиташ

# 141
  • София
desi_k84 Честит рожден ден ! Бъди жива и здрава и много щастлива!!

Атракция  Добре че всичко е наред с бебето 

Да ви се оплача, днес имамам някакви странни болки, като си поемам въздух точно под гърдите в ляво и дясно от сърцето боли страшно много. Обадих е на доки( а тя е в отпуск) и тя каза да отида на ЕКГ ( ако може при личната) , защото сега бил отпускарски сезон и не е ясно дали ще ми направят в ТК, но ме прати на запис на тоновете в ТК на 6-я етаж. Отивам аз да си платя и жената от регистратурат ми казва...о днес не може, аз и казвам че съм за 6-я етаж, каза ами отивай. Там пък се оказа голяма лудница и ме гледаха само на видеозон, а за запис утре.Поне бебко е добре, а аз така се притесних ,че и болките преминаха. Ох дано бебко да изчака, да се върне доки от отпуск Hug

# 142
  • Бургас
kiαrrα, Малтофер само пия аз! Само това ми е написала на рецептата! Точно както казва refresh на вкус е като едно времешния Ефизол. Гледам да съм стриктна, че то и без това не остана- ще стискам зъби и това е!  Mr. Green

desi_k84, честит празник! Да си много здрава и скоро щастлива мама!  bouquet

Относно Инфакол-а- поръчах го от Ибей- http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2204447 … ame=STRK:MEWNX:IT
Взех 6 опаковки и с доставката до Бургас ми излязоха 6те £24.92 или по 9,30 лв. на опаковка.

Аз също си поръчах ИНФАКОЛ вчера от ибей,даже пуснах отделна тема по въпроса,не бях сигурна дали ще мине митницата,надявам се да мине,поръчах 5 опаковки да съм запасена.
пратките от ЕС не подлежат на обмитяване, така, че няма за какво да се притесняваш!  Peace

Днес са тръгнали дългоочакваните тапети за Бургас и утре в 9:30 ще ходя да ги взема директно от куриера и да го нося на свекър ми, който веднага започва да ги лепи в детската!  Crazy Толкова съм щастлива, че направо ми идва да хвръкна!  newsm44

# 143
  • София
Леле, Атракция, добре, че се е разминало без да пострадаш сериозно и ти и бебока. Направо ми стана зле като си представих Rolling Eyes
Да ви се оплача - бях на запис на тонове. Казаха, че тоновете са добри, ама бебокът се показа голям мързел, почти не помръдна през цялото време. Накрая лекарката взе, че ми разтресе корема, барем го събуди, ама пак едвам се раздвижи. Та ме викат пак в петък на поправка, дано тогава да е наред всичко. Естествено като излязох от кабинета започна да мърда както обикновено Tired

# 144
  • Варненско мишле
Момичета , защо поръчвате Инфакол от Англия, тук липсва или е по-скъп ?
Това ли е най-доброто за колики  и как да сме сигурни , че и на бебо ще му "хареса"?
По повод лекарствата и друго - до кога се пие калция ?
Аз ползвам калции-магнезии (хранителната добавка на РСИ ), но вече съм в края на 8-мия-ако трябва да спирам .
Лошото е , че отскоро получавам схващания на прасците през нощта, а знам това е липса на магнезии .
Тогава ? newsm12

# 145
mama Gaci,гледам си се презапасила с Инфакол,ако все пак сметнеш е ти е много/а аз нямам време да поръчвам/,свиркай насам  Whistling/ще почерпя по една ракия кат родим  hahaha/

atrakcia,мале припотих се бе жена,докато ти чета поста  #Crazyпази се,то почти не остана,а ти каскади правиш по плевенските пътища  hahaha добре че всичко е ок,ама вече май трябва да поограничиш разходките  Naughty знам,че не те свърта на едно място,ама виж как бързо стават белите  Wink айде целувки за теб и бебчо  love001

# 146
Атракция слава Богу,че сте добре с бебето Hug
Контесата ,добре,че болките са ти отминали и бебчо е ок!
s0nic ,то си спинка бебето,не може само да рита, я Naughty Тя к'во иска лекарката,по поръчка?! Wink
Аз бях навън и много се изморих.Едва се дотътрих,като разчепатен пингвин.....
Сега ще ходя да сготвя,че трябва и да се яде нещо,нали?!
Аз цялата бременност пия само витамини.Нищо друго не са ми изписвали.А в тях има и желязо, и ФК ,и магнезий и не са ми казвали да ги спирам newsm78

# 147
  ЧРД на Деси !   bouquet Много здраве , щастие и пухкав бебок !

Киара, на мен док ми изписа феро фолгама (хапчета са ). Аз пък не обичам хапчета и предпочитам течни лекарства. Но док. каза,че феро фолгамата била по-добра от малтофера. Само не приемай желязото заедно с магнезия,че се губел ефекта им.

Електра стискам палци и аз  Praynig

Атракция, радвам се,че всичко е наред !

# 148
  • София
Здравейте едва преди малко се прибрах!

За кървенето от едната гърда, имам спукан капиляр, болезнено и щяло да премине от само себеси до 2-3 дни, каналите са добре готови за млекоподаване, но ми намериха киста, която ще трябва да се проследи 1 месец след започване на кърменето, лекаря се надява да изчезне сама. Другото което ми откриха е някакво доброкачествено образование, което ще оперират, след като приключа с кърменето.  Отидох за едно откриха 3 проблема, но важното е, че ще мога да кърмя бебчо без проблеми.
Другото е че не съм уморила гадинките, дори и след втория курс антибиотик, единя лекар казва, да ги оставим защото вече няма какво да изпише което е съвместимо с бременността и кърменето, другия ме привиква утре на преглед отново и да нося резултатите с антибиограмата да мисли нещо.
И днес като бях в ТК лекаря, който е мамалог е и акушер-гинеколог и той също каза да очаквам раждане в най-скоро време пък да видим.
Благодаря за стиснатите палци, снощи много се изплашихме вкъщи.

# 149
  • София
Деси  newsm59 много здраве, щастие и едно здраво бебче на финала.

Електра стискам палци и аз   Hug

Атракция, радвам се,че всичко е наред !

Общи условия

Активация на акаунт