Септември`09 - 42 - Септември наближава, а бебешката ни дружина се увеличава.

• 11 351
  • 273
  •   1
Отговори
# 120
ЧРД desi_k84  Tada newsm59 Да си жива и здрава и много щастлива.
Аз съм си тука само че нещо не съм писала от 2 дни-  няма с какво да се похваля- седя си и си чакам smile3506
Нямам никакви признаци нито за гнездене , нито за раждане, нищо не ме боли , освен д-то ама тва е от седяне. С моя съпруг от 2-3 дни си имаме нова програма - вечер към7 ч. си копуваме семки и почваме да обикаляме околко блока като лешочди. Съседите вече ни научиха на изуст, ама си е мн приятна разходката люпейки семки Joy- немога да повярвам че именно моя мъж прави такова нещо Mr. Green То неговите разходки са все с колата- що за разходка и сега се кефя че и той се разхожда с мен. Flutter

За Магнезия  съм чувала че в края на осмия началото на 9-тия месец трябва да спре. Незнам какви са последтвията ако не стане , ама така знам от моя док. Не съм го пила много. Само някаде към 5-6 месец че тогава ни беше сватбата и от мн вълнение имах доста контракции.
ЕЛЕКТРА стискам паци за утре и чакаме да се похвалиш след 5-6 дни с бебето.   bouquet
Аз имам едно питане към тези които са раждали секцио- колко време след операцията може да се къпеш??? newsm78

ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ВСИЧКИ МАМИ- ДА СА ВИ ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ БЕБЕТАТА И ДА ВИ НОСЯТ ЩАСТИЕ
!!! Hug

# 121
  cook, desi_k84. Много усмивки и късмет.
Честити бебчета на Тами, Татяна и Алекс. Да са им живи и здрави.
Kiarra как пиеш Тотема-та? Аз преди години я разтварях в прясно мляко и ми беше доста вкусна - като плодовото мляко от едно време ако си го спомняте (в найлоновите пликчета). Ако и така не ти харесва черния дроб съдържа много желязо. Хапвай си черен дроб и пийвай по една чашка червено вино. Пък и от тези продкти желязото се усвоява по-лесно!

Момичета искам да ви попитам явно имам проблем с отварянето на снимките. От заглавната страничка като кликна на фотоалбум ми се появява страница на  azibebe и там като въведа потр. име и парола ми изписва, че името или паролат са грешни. Някой може ли да ми каже защо?

# 122
glezundra , кликваш не върху надписа "фотоалбум", а върху фотоапаратчето под него. Така следв да влезеш в страница на снимка.бг.
Дано съм ти помогнала  Peace

# 123
desi_k84  newsm59 много щастие, усмивки и успешен край на голямото начинание.

Здравейте и от мен и днес се отдадохме на плаж и сега ще се опитам да приспя малкия, а аз ще мятам реферата по философия и се надявам да е ползотворна работата ми, че хич не ми е ясна тази философска материя.

Днес на плажа видях една мама с три хлапета 2 момиченца и малко момченце и незнам защо ми напомниха на Вили  Hug, какво стана с теб пиши.........................

Ааа Тотемата вече втори ден се мъча с нея и си я разтварям в сок от праскова, ама си слагам точно една глътка и отделно си пълня една чаша и някак си оцелявам. Вчера пропуснах да си хапна след това както пише по инструкция и бях на косъм от  Sick, но днес си хапнах и като че ли съм по-добре. Нооо честно по отвратително нещо няма. А пък чак толкова не пада хемоглобина по време на операцията, предния път влязох с 99 хемоглобин и ме изписаха с 98, а и лекарката каза, че операцията ми е минала почти безкръвно, така че чак толкова не се шашкайте.

ЕЛЕКТРА  Praynig Hug  bouquet

# 124
много хубави събития  Simple Smile
 с кое да започна
честити бебки на мама тами и мама тани. нека бебки много са здрави и много ви радват.
 честит рожден ден на деси-к84. пжелавам ти много здраве, много обич и много пари  Simple Smile
 електра, всичко да минава леко.
за магнерота вече писах, че док ми каза да го пия до края, че нямало да спре истинските контракции и че помагал за шийката, по-скоро за омекването и.
  Grinning това за котките е интересно, при нас си нямаме, но ще се оглеждам вече повече, да им подхвърля нещо, ако видя  Grinning за кучета важи ли?
много ви се радвам на срещите, които си правите. моите приятелки бременелки вече са мами и по-рядко се засичаме, по-често само се чуваме.
това гнездене още не ме хваща  Sad всеки ден съм с надежда, че ето, виждаш ли, днес е денят, но не е. преглеждам бельото за тапа, но и тя не се появява. май ще съм мама септемврийка, както си е по термин.
 моите мъже ме търсят  Simple Smile оставям ви. хубав ден на всички

# 125
  • София; Дружбето
Аз имам котка Mr. Green да почна да я храня по-често, а  Joy пък дано помогне

# 126
Честит рожден ден на Деси   bouquet
 newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023  cook newsm38 Gift  ura

# 127
  • София; Дружбето
Честит рожден ден Деси. Жива и здрава и едно бързо и лесно раждане ти желая Hug

# 128
здравейте мамита  Hug
bamba,както винаги-страхотно кафенце мила   bouquet
desi_k84,честит рожден ден,да си жива и здрава и скоро да си получиш най-прекрасния подарък-живо и здраво,сладко бебе  Peace newsm59
честити бебета на Тани и Тами1111,да са ви живи и здрави,да ви носят много щастие и гордост  Hugа за двете мами  newsm51

kiarra,недей така брежена,щом трябва поне малко пий тази Тотема,виж съвета на glezundra,може пък наистина така да е вкусна поне малко  Peaceи дано всико си мине ок при операцията Hug  newsm10
electra,mim4eto007,villi,успех и мнго леки раждания ви пожелавам и много сладки бебчета   love001/доколкото разбирам вие сте следващите,които очакваме да ни зарадват с прекрасна новина  Party/
айде после ще пиша,че малкия направо ме подлудява  #Crazy  Joy #Crazy

# 129
Честито на рожденичката! Simple Smile

Аз започвам да се изнервям, че нямам никакви неразположения.  Crazy Имам чувството, че мога да си откарам така още 9 месеца. Киселините изчезнаха (пу да не се урочасам), дишам вече свободно, краката спряха да се схващат постоянно, бебока мърда неуморно и ме кара да се чувствам спокойна...

Пък ми се ражда вече. Искам да го видя, да го гушна, да видя тоя път ще кърмя ли, да видя Пламен как ще го приеме ...

Само не смея да излизам, че нещо жегите не ми понасят. Имах лек инцидент преди две седмици и се ограничавам до съвсем кратки разходки до магазина примерно и гледам да съм с придружител. Simple Smile
Иначе и аз не пиша, защото нямам какво да кажа!  Crossing Arms

# 130
Atrakcia и аз мисля, че трябва да се видиш поне веднъж с доктора, отиди на преглед, поговори с него, така ще си по-спокойна.

Съвсем без да искам отидох днес - така паднах по тумбак, че не е истина. Размазах си коляното, челото, дланите, повлякох и детето  Sick Обикаляхме по магазините и се подхлъзнах да едни криво наредени плочки. Докато станах и отидох в болницата ми излезе душицата от страх. Та в крайна сметка бебе е ок, почна да рита, докторът каза,че околоплодните води били като "разпределител", има и подкожна мазнина и т.н. Бебе в момента е около 3200, но този ВЗ показвал по-големи р/ри на бебетата.  Ако до 9.09 не родя да отида да се срещнем, да ме тушира, прегледа и т.н....

Деси, да си жива и здрава!   bouquet

# 131
stefi stefi много ти благодаря. Най-накрая и аз успях да разгледам всички снимки. Всички са много сладки осбено бебчетата Hug.

# 132
Честити бебчета на Тами, Татяна и Алекс. Да са им живи и здрави.
Честит рожден ден на Деси newsm59  ura  bigdance2
Кураж на всички мамчета,на които им предстои да раждат тези дни,ще храня котката си и заради вас Party
Мале Atrakcia,горката,слава Богу,че всичко е ок с тебе и бебе,и аз като тебе не съм се уговорила още окончателно,че говорихме с док,че искам секцио,после се престраших за нормално и той още не знае:А какво значи,да ме тушира?Не бях чувала такъв термин. Thinking
tsveta-Аз също си поръчах ИНФАКОЛ вчера от ибей,даже пуснах отделна тема по въпроса,не бях сигурна дали ще мине митницата,надявам се да мине,поръчах 5 опаковки да съм запасена.
Снощи за първа вечер спах що годе нормално,ама много ме боли тоя корем,като се обръщам от едната страна на другата,при вас така ли е?А и като мърда беба,също много ме боли,все едно ми пори матката долу Whistling
Айде стискаме още 4 дена да стане Септември,че нали сме Септемврийски мами,аз искам да родя на 10-ти,тази дата си избрах;)

# 133
Атракция и аз предния път така, точно в 9-ия се изпращях по корем, целия беше охлузен и веднага на лекар...за щастие нямаше нищо, но се бях побъркала дали всичко е ок.

dundito 2 пита за къпането, на същия ден след операцията ми разрешиха да стана да се поизмия, а на следващия вече си се къпах цялостно. Някъде мернах за тези лепенки-воднопропускливи и т.н. може и такава да са ми сложили и затова да нямах проблеми със скоростното къпане.

# 134
А какво значи,да ме тушира?Не бях чувала такъв термин. Thinking
Прегледът за разкритие се нарича така-вкарва си пръстите в шийката на матката...неприятно е, боли,  но колкото по-често се прави, толкова побързо е разкритието. Има и изключения от правилото.

Общи условия

Активация на акаунт