Жената Овен- Аз съм /3

• 25 294
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Вени, ама много си лоша  Twisted Evil Изкусителка такава! Точно на тирамису не мога да откажа-обожавам го!
Мммм, беше супер-този път се удържах и не изядох всичко  Joy hahaha

# 406
  • забравих си мисълта...

Галиа , аз затова ги изкарвам вкусотиите, че да се видим всички наведнъж, иначе всеки се е скрил под някоя сянка и само чете, а не пише Simple Smile, Та добре сте ми дошли  Hug   love001, ако решите да дойдете, тогава ще направя по-голяма торта, а не като тази за слаботелесни, както се изразиха моите хора вкъщи, гледайки ме недоволно.

Еличка, аз затова сервирах цялата торта, че да остане и за другите Wink

# 407
  • Varna
ВЕНЧЕ-
ФнимаФай защотУ Австрията не е далече, като нищо  можем да се метнем и да дойдем smile3521 Пък ТирамисУтУ как го уважаваааааам.......Пък ти се радвай, че ти обичат дъщеря ти сватовете. И аз имам екстрите като на Еличка ама не само със свеки ами със целиьо род на мъжО немогат да ме гледат, ама пък мъжО много ме обича newsm44
ЕЛИЧКА-благодаря ти мила. Ама и аз съм като едно припикано мушкато днеска-някакъв вирус ме е хванал ама аз го хванах във началото, че сега съм почти пИрФеКтнУ newsm03
ВЕНЧЕ- сетих се, че щерка ти може да има асцендент овен или да е луна във Овен и затова да е така оправна.

# 408
  • забравих си мисълта...
Делтичка, ами защо не, колко са 1800 км, качвате се на самолет или автобус, влак не си струва, и сте при мен  Hug. Знаеш ли как ще си поживеем, че после няма да искате да се връщате, но сега нали сме в ЕU, не е проблем, оставате и си правим " Сдружение на Българските Овни в Австрия", накратко СБОА . Ето виждаш ли, вече си имаме и наша си организация  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms, остава да я попълним   Joy Joy Joy.

Колкото до дъщеря ми, тя е по-лоша от овена, да знаеш. Като иде някъде да работи и веднага превзема властта.

# 409
  • Varna
ВЕНЧЕ-
ми то ще е купон как ще искаме да се връщаме Wink
А ти вече и името на сдружението ни измисли, мисля аз ти да си Председателя  bouquet
Твоята щерка да е жива и здрава, че е такава а ние Овните не сме лоши бе, не че няма. ОООО как съм си патила от овееееен. Бяхме говорили във началото за такива овни когато се запознавахме във нашата темичка.

# 410
  • забравих си мисълта...
Делтичка, аз не пасвам за такава отговорна длъжност. То се иска търпелив човек  Thinking, човек с авторитет  Naughty, затова предлагам теб и Еличка  newsm44 smile3501 newsm44 да си поделите поста за председателството  bg bg. Аз с удоволствие ще поема организацията, планирането и финансовата страна на сдружението  smile3523. И трите са ми дарба  smile3503 и професия, няма да се изложа atwork  .

# 411
  • Varna
ДобрЮутрУУУУУ Мацуранкиииии Hug
ВЕНЧЕ- не обичам да съм шеф да ти кажа.  Казват ми старшина Мара, че обичам реда и дисциплината ама аз дори като съм била шеф, малък шеф де, съм била много приятелски настроена към хората и което е интересно слушаха хората и не се възползваха да ми се качват на главата. Ама то си зависи и от хората със които се работи.

И хич не рипайте, че закуската е калорична-виртуална е бе newsm47
Ох, уж се оправих ама тази сутрин два реда сополи, два реда сълзи и кихаааам. Направо разпръсквам вирусииии.
Хайде лек и спорен ден за всички мои мили Овнички Hug Two Hearts

# 412
  • забравих си мисълта...
Добро утро и от мен  Hug,

Делтичка, искаш не искаш избрана си  newsm44 bg, точно такъв шеф ни трябва, който да не ни тормози. Аз съм от нетърпеливите и никак не ставам за шеф  smile3513. Така че ти си шефа, няма мърдане   love001. Няма да отказваш, че отиде ни сдружението  smile3503. А аз сега пак ще ходя при чичко доктор, да видим какво ще се произнесе. А ти се стягай и оздравявай. Аз нали имам 1001 болести-стига, другите овнета да сте ми здрави.

И мерси за закуската, ама недей така, ще надебелеем и после знаеш ли как се свалят килограми.
Хайде лек  и весел ви ден от мен. До по-късно  Hug.

# 413
  • Varna
ВЕНЧЕ-
Душата, ние Овните всички сме водачи. Така, че от нашия отбор всички ще водим, никоя няма да клинчи и да се оправдава Wink А аз съм много благ овен, за водач трябва някой дето си пада и малко перде Laughing
Ще се оправя до края на седИмицата то това само да е. И аз след около час почвам физиотерапията си. Така, че всички си имаме някакви болежки ама ние Овните не си признаваме и сме потайни като тебе. Wink Дано Дочко да ти намери точното лечение и да ти поолекне малко.

# 414
Леле само си представих десетина овена заедно да се командват един друг,боже ми то първо трябва да се назначи спешна медицинска помощ с прикрепена линейка Joy Joy Joy

Приятна седмица на всички Hug

# 415
Седмицата 28 септември - 4 октомври 2009

Мнозина от вас ще преживеят на работното си място раздяла с колега, началник или делови партньор поради промени в техния личен или професионален живот. Възможно е за някои от вас това да бъде също начало на една по-късна промяна.
Новините, които ще достигат при вас тази седмица ще са свързани по-скоро с клюки около живота на роднини, познати, съседи и ще бъдат повод за различни обсъждания и коментари. Не бързайте със заключенията или с категоричност в мненията си, защото събитията каквито и да са те скоро ще се променят.
Притеснения ще има за тези, на които ще има се налага да пътуват независимо от целта. Възможни са транспортни проблеми, закъснения, неуредици от всякакво естество и др.
Болен близък от път.

Момичета това ние сед.хороскоп,желая ви една супер градивна и приятна седмичка Hug

# 416
Здравейте ЧЕТА....
Много ми липсвахте ама нямах време да пиша вчера. Сватбата продължи два дена Drunk cheers cheers  dancing много хубаво си изкарахме Mr. Green. Имам ужасна мускулна треска, не бях играла хора от  newsm78 емииии не мога да си спомня от кога, и съм изморена..... Довечера ще кача снимки и ще ви ги покажа, да видите сватба по стар български обичай, беше много интересна.
Ира, благодаря ти за хороскопчето Hug
Делта, още ли си болна Hug? То и аз май ще се разболея, довечера ще си направя чай и ще взема да пия някое хапче, че ме е страх да не заразя малкия, че тогава ми е спукана работата.
Момичета и аз съм от Варна (така да се каже), но не съм от Аспарухово Mr. Green.
Вени, торта Тирамису ми е любимата Crazy не, че има нещо което да не ям smile3506 Mr. Green.
Лек и хубав ден ви пожелавам! Hug Heart Eyes  love001

# 417
  • Varna
МЕДУЗКЕ-
от кой край на Варна си бе Душата?
КАРОЛИНКЕ- ако трябва да се води ще се разберем по ред на номерата. Аз тука за толкова време не видях един Овен от нас да се държи вироглаво и да е проклетия. Радвам се, че са толкова разбрани момичетата и толкова весели. Hug Hug Hug

# 418
  • Кюстендил
Банда, как сте бре? Hug
Аз от днес съм на работа след дъъъъълга почивка. тТолкова време не можах да си намеря нищ дето да ми отговаря на безбройните изисквания и пак си се върнах на старото място Mr. Green Писнало ми е, но поне пък разполагам със себе си и нямам шеф на главата Crazy
Мрън, оплаках се Whistling

# 419
  • София
Офци, видяхте ли това?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=431734.0

Общи условия

Активация на акаунт