Мммм, беше супер-този път се удържах и не изядох всичко
, Та добре сте ми дошли
, ако решите да дойдете, тогава ще направя по-голяма торта, а не като тази за слаботелесни, както се изразиха моите хора вкъщи, гледайки ме недоволно.
Пък ТирамисУтУ как го уважаваааааам.......Пък ти се радвай, че ти обичат дъщеря ти сватовете. И аз имам екстрите като на Еличка ама не само със свеки ами със целиьо род на мъжО немогат да ме гледат, ама пък мъжО много ме обича 

. Знаеш ли как ще си поживеем, че после няма да искате да се връщате, но сега нали сме в ЕU, не е проблем, оставате и си правим " Сдружение на Българските Овни в Австрия", накратко СБОА . Ето виждаш ли, вече си имаме и наша си организация
, остава да я попълним
.

, човек с авторитет
, затова предлагам теб и Еличка
да си поделите поста за председателството
. Аз с удоволствие ще поема организацията, планирането и финансовата страна на сдружението
. И трите са ми дарба
и професия, няма да се изложа
. 
И хич не рипайте, че закуската е калорична-виртуална е бе 
,
, точно такъв шеф ни трябва, който да не ни тормози. Аз съм от нетърпеливите и никак не ставам за шеф
. Така че ти си шефа, няма мърдане
. Няма да отказваш, че отиде ни сдружението
. А аз сега пак ще ходя при чичко доктор, да видим какво ще се произнесе. А ти се стягай и оздравявай. Аз нали имам 1001 болести-стига, другите овнета да сте ми здрави.
.
А аз съм много благ овен, за водач трябва някой дето си пада и малко перде
Дано Дочко да ти намери точното лечение и да ти поолекне малко.
ЧЕТА....

емииии не мога да си спомня от кога, и съм изморена..... Довечера ще кача снимки и ще ви ги покажа, да видите сватба по стар български обичай, беше много интересна.
? То и аз май ще се разболея, довечера ще си направя чай и ще взема да пия някое хапче, че ме е страх да не заразя малкия, че тогава ми е спукана работата.
не, че има нещо което да не ям