Израел -> 46

• 31 830
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • T"A
Имам въпрос - в България как разпознавате дали корнфлекса е от пълнозърнести брашна? Интересува ме специално този на Нестле дали има някакъв знак...  Thinking А и дали има кутии Multi Cheerios (или може би го водят multi grain cheerios)?

при нас са в такава кутия, но има и една зелена линия отгоре...

# 601
Ментичка ,много хубаво си разказала.Точно това ми беше интересно.Много хубаво е описано.

Цитат
А тук времето все още напомня лято...
Twisted Evil Не ми го напомняй ,моля те!Аз съм в носталгия по лятото.... Sad В някой друг живот ще живея някъде където няма зимаааа и студ...мразя гииииии.....сутринта отидох да заведа Мади до училището ,че днес много й тежи раницата ...Та отидох по пижама  Mr. Green и джапанки,нали е на близо ,само метнах един суитчър ...малей,умрЕх от студ бе ... cold

Цитат
Работна ей на три места работи  
Бубе,успех !Ще се справиш .....вече се доказа Hug

Цитат
Чудя се, Танче, как се свиква без кафе? Ти накога била ли си почитател на кафето - всяка сутрин още със ставането да пиеш кафе?
Аз страдам от кофеинна зависимост ....само през първите месеци на бремеността не съм пила кафе и то защото ми се гадеше  и изпадах в абстиненция - хем ми се гади ,хем организма си иска дозата кафе ...голяма борба  е ....кръвното ми пада,главата започва да ме боли ....ужасно .Само чакам да спре гаденето и си пийвам кафенце - малко кафе с много мляко.И така си карам и до днес.Може би има плацебо ефект ,но действа...сутрин си със ставането изпивам една чаша минерална вода и след малко млякото с кафето в което слагам и мед.Аз не го пия със захар ,а с мед.От години пия кафе с мед. Чисто кафе не мога да пия вече ,трябва да изобилства млякото или готварска сметана ....намалила съм кофеина до минимум ,но да го откажа - абсурд!

# 602
  • Варна
Мента, сега отивам до един по голям магазин и ще проверя специално за корнфлекса.
А иначе благодаря Ви много за отговорите.  bouquet
А наистина Варна е страхотно украсена за Коледа, особенно вечер като светната лампичките.

# 603
  • Някъде там...
Рано пиле рано пее  Mr. Green
Да ви разкажа ли как пръснах една торба с кълнове  Mr. Green Неее няма да ви разкажа  Joy Явно човека е търпелив към бавната ми и некадърна работа защото следобед ме вика пак  Peace Какво правя амииии има едни огромни "саксии" там има кълнове от слънчоглед и репички та ги режа с едно ножче и ги слагам в кутийки.Отделно има покълнала леща (всички цветове),които също се редят в кутийки.Следобед ще слагам семена, които след това може би ще се развият като кълнове  Whistling Сега се тръшкам да поспя, че много ми се спи  Tired

# 604
Как обичам Коледа! Heart EyesНастроението ми се приповдига,навсякъде едно такова празнично!Винаги когато съм гледала американски филми,ми е правило впечатление как си пожелават "Весела Коледа",дори и с хора с които не се познават,а тук в БГ те гледат,като   извънземно!

Денят ми днес беше скапан,но прочетох нещо,което толкова много ме зарадва,че ми се оправи  настроението!Ако Ви интересува какво съм прочела,няма да Ви кажа! Mr. Green

# 605
  • София-България, Израел - където си поискам
Мента, със сигурност има в Бг от този вид с пълнозърнесто брашно Peaceне мога в момента да се сетя дали е със същото име или друго ,но съм виждала.Ще проверя във Фантастико, че ми е най близо и ще ти пиша на лични Hug.
ето сайта на Нестле http://www.nestle.bg/page.asp?id=71&pid=6

Наина, ти си знаеш Mr. Greenважното ,че ти се е оправило настроението. На мен ми е едно скапано Cry събраха ми се много неща напоследък  ooooh!.
Бубе, радвам се за теб Hug
на всички Hug Hug Hug

# 606
 Zdrastii ot mene ! Nie hoikame 2 dena bez da se spirame. Imam malko novi snimki ot MALL PLOVDIV , Grebnata  baza  v Plovdiv i posle  moje da razpoznaete na snimkite 2 saforumki sa6to (bez momi4eto sas siniata roklia - tia e bratov4edka).  Ne sam 4ela i ne sam mnogo v 4as . O6te sam otpuskarski nastroena i 6te mi pro6tavate  Mr. Green ... to ne ostana . Priatno gledane ot tuk :

http://petia911.snimka.bg/family/plovdiv.428822.15308535

Zaminavam da se prigotviam za restorant  s kumovete  Party  Mr. Green ... 

# 607
И на мен по Коледа ми е ужасно мъчно  и се чувствам гадно  Cry  Cry. На Бъдни вечер правя винаги традиционните 7 яденета, украсяваме елха, подреждам и украсявам всичко празнично. Но, но просто я няма празничната атмосфера. Децата дори не я познават онази еуфория от моето детство. Е разбира се получават подаръци от Дядо Коледа (все още вярват в него). Но не е същото. Навремето се събирахме с приятели по ресторанти или по домашно му, но сега част от тях се върнаха обратно, други са в Канада, трети са в далечни градове и не сме вече така близки... а и на следващият ден сме на училище и работа. Въобще по Коледните празници съм винаги в дупка  Sad. Все се заканвам, че следващата година ще я посрещам в Бг и все не се получава (билиети скъпи, училище, отпуска нямам...) Е наоплаквах се и аз.
Но пък днес съм доволна. Купих си най- после рамка- донесла съм си една картина от Банско и милото утре ще ми я ковне. Много и се радвам- навява ми хубави спомени  Grinning.

Бубе днес в магазина гледах кълновете и се мислих за теб  Laughing.
Ментуш аз покрай бременностите свикнах да пия безкофеиново кафе и дори сега продължавам, когато пия нормално вдигам кръвно и ми става лошо. А когато бях бременна толкова го свалях и без това ниското ми кръвно, че на няколко пъти губих съзнание. Добре че, все имаше хора около мен. Дори в градският транспорт ми се е случвало....

Последна редакция: пт, 09 окт 2009, 17:53 от Tali Dan

# 608
Моми4ета имам молба към вас.Разбрах,4е моята сладурана името и има еврейски корени и озна4авало"по4итам Бог"/поне според кабалистите.Може да не съм разбрала правилно от това,което про4етох.Така 4е може ли някой да ми каже какво озна4ава на иврит Елеонора

# 609
Хей сладурки , някой може ли да ми каже паролата  Rolling Eyes

А гледам ,че сме на 41 страница , кога вече се пускат новите теми  Thinking

Ехх.. уж чета чета по нищо не помна а някой неща съвсем съм пропуснала  ooooh!

# 610
Пете,бременната жена,не е ли Пешек?А другата не можах да я позная,коя е?

Тали,най гадно ми става ,когато на връх Коледа,всички ходят в родителите си! CryНаправо изпитвам завист Embarassed,,че аз няма къде да отида!И още по гадно да няма при кого да си заведеш детето на 01.01 да сурвака!Но с годините започнах по-оптимистично да гледам на нещата,все пак имам дете,което трябва да усети Коледата!А пък как обичам подаръци! Heart Eyes Mr. Green

На всички неспоменати Hug

# 611
  • София
Здравейте,

Мента тука Нестле май е пуснала цяла поредица от пълнозърнестите. Значи там дето е съдържанието нали са писали, че е правено от пълнозърнесто брашно ама има още един куп разни ми ти продукти, та брашно не се знае в последна сметка каква част е от общите продукти.

Гледам, че коментирате носталгията по коледните празници та се сетих на попитам евреите нали и те имат някакъв празник Ханука мисля, че се казва, той не е ли нещо подобно на нашите коледни празници.

Иначе празника ще е точно такъв какъвто си го направите. При нас на Бъдни вечер например се отдава повече внимание на ритуалността и молитвата. Коледата почва на другия ден след като се върна от църква и от както сме се оженили с моето зайче си имаме една камбанка и аз като се прибера я бия и казвам на всички "Честита Роджедство Христово", и чак тогава вече почва там веселбата и подаръците.

Други семейства пък още от бъдни вечер почват веселбата и купона.

Та така, че просто си импровизирайте, адаптирайте сами си създайте настроението и ... готово.

# 612
  • Някъде там...
Честит рожден ден на Илка!!!

# 613
  • София
Честит рожден ден на Илка и от мен !
Дълги години здраве, любов и благополучие !

# 614
Цитат
Денят ми днес беше скапан,но прочетох нещо,което толкова много ме зарадва,че ми се оправи  настроението!Ако Ви интересува какво съм прочела,няма да Ви кажа! Mr. Green
Тогаз пък и аз няма нещо да ти кажа нещо! Crossing Arms   smile3534

Grinning Пете ,изтръпна ми ръката да цъкам ,ама нали обожавам да гледам снимки .... Simple Smile Много са ти хубави децата.А Шахар има едно особенно излъчване...незнам как точно да го опиша...Абе чудни дечица са!В тази връзка да кажа ,че и Ники на Наина е голяма симпатяга  newsm10 Абе се Убави деца са се събрали в тази тема ....и как като и родителите са такива  Mr. Green Само някой девойки още ги чакаме .....ама сме търпеливи.....Бубе,нали си знаеш за близнаците  newsm53 Пък на Мента  й пожелавам породени  newsm08

Анди,ти къде се загуби толкова време.Я разказвай - что ,где и когда?

Нали ви казах,че и аз изпадам в дупка по Рождество.Готвя се ,готвя се и накрая се заровя.Ама аз си знам що де....както и да е!Тази година ще си направим една весела темичка тук.И няма да затъваме

Тали,за каква рамка става въпрос? newsm78

Илка ,честито!

Общи условия

Активация на акаунт