Израел -> 46

• 31 827
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Наина ,  drugoto momi4e  e snejeto.

4estito , Ilka !!!  Simple Smile Hubavo e da si na 16  Party Mr. Green Jivi i zdravi !

Biahme sno6ti na restorant , na koito masite biaha s kolela otstrani kato karu4ka  Simple Smile . Pora4ahme si "6paga" - goliam 6i6lik, koito se  podnasia v goria6ta 4inia. Mnogo me drazni tazi latinica ... Restorant4eto e niakade zad "Skalata" za plovdiv4anite ... sigurno go znaete.... zad "televiziata". Ponosimi ceni, palno s hora , hubava hrana , hubava atmosfera. Hvanahme cigansko liato nie . Vse hubavo vreme s malki izklu4enia . Utre sme na Ba4kovskia manastir. Da poigraiat decata. Za6to li se ot4itam i az ... Nemoga mnogo da vliaza v krak vav va6ite razgovori , za6toto za malko siadam na kompa i zatova se vklu4vam  malko otkasnato .

All I need is LoVe , kakva parola iska6. Ako e za moite albumi - ot mene ia iskai. Ako e bilo za drugo -  ne sam razbrala . Pi6i na li4ni .Sled 50 str. se puskat novi temi ve4e.

Lek den ot mene . Koi znae nakade 6te ia podhva6tame dneska nie. Slanceto ve4e napi4a priatno! 4ao vi!  Hug

# 616

Честит рожден ден Илка! Бъди здрава и щастлива! Усмихната и весела. Много сбъднати мечти!

Танче, става въпрос за рамка за картина, защото купих само картина без рамка от Банско, да не се счупи по време на полета.

Пете, поздрави на Пешек ако пак се видите  Hug, хайде чакаме ви вече да се връщате.

Дядо Хаджи, прав си. Но не е така лесно. Поне не и за мен. Това е семеен празник, а семейството ми е разделено. Дацата и мъжът ми лягат рано, защото на следващият ден стават рано и оставам сама на празничната маса- това ме подтиска още повече. Друго е да са почивни дни и навсякъде да се усеща празнична атмосфера. Но както си споменал горе далу по това време е Ханука (малко по- рано). Палим свещи, пеем децата се радват, имаме ваканция, та не сме съвсем за оплакване  Grinning.

# 617
  • София
Цитат на: Tali Dan link=topic=422873.msg12717907#msg12717907 ...

[b
Дядо Хаджи[/b], прав си. Но не е така лесно. Поне не и за мен. Това е семеен празник, а семейството ми е разделено. Дацата и мъжът ми лягат рано, защото на следващият ден стават рано и оставам сама на празничната маса- това ме подтиска още повече. Друго е да са почивни дни и навсякъде да се усеща празнична атмосфера. Но както си споменал горе далу по това време е Ханука (малко по- рано). Палим свещи, пеем децата се радват, имаме ваканция, та не сме съвсем за оплакване  Grinning.

Ако говорим за бъдни вечер, бабите в моя род държаха вечерята да е наредена кога изгрее първата звезда. И понеже това е на 24 декември, значи трябва да е по рано. После нали масата не се раздига и се оставя цяла нощ.

Но ето, че и при вас пък си имате Ханука, дето ние пък си я нямаме. Така че то Господ едно взима ама друго дава, та не ни оставя без нищо.

Петя ти си пиши и на латиница ние пак си те разбираме, така че не се притеснявай. Пък като те знаем каква си щуротия няма да е лошо така да понаучаваме нали къде се подвизаваш и какви са ти намеренията.  Laughing

Бубе как върви работата бе. Да вземем да си направим ние тука с Тигъра един бизнес, че да се разрастне и вашата работа.  Wink

Баба ви хаджийка изпра вчера една "жаба", та чакайте скоро време описание на нови емоции.

# 618
  • Някъде там...
Ох работата хич не върви добре  Tired Предразположена съм към астма а в парника е жестока влага и днес май приключих там  Tired Зверско главоболие,дробовете ми ще се пръснат...Сега разбирам какво изпитва мимкиса  Tired Ако не се почуствам по-добре до следобед ще приключа там  Peace Не си струва да си рискувам здравето просто...

# 619
  • Пловдив
 Привет банда   bouquet
 Вече съм си в Пловдив .  newsm44
 Преди малко ми пуснаха НЕТ-а и веднага се включвам  Hug

# 620
     Честит рожден ден на Илка!  bouquet  bouquet  bouquet
          Перах, добре завърнала се  Hug

Бубе, аз на влага се чувствам добре, само да не е влажно и студено заедно. Мен ме мъчи повече сухия или мръсния въздух, като си ходя в София първите няколко дни стигам и до инжекции  ooooh! Имам чувството, че с всяка изминала година става все по зле въздуха там.
 Напълно възможно е обаче да имаш проблем от самите растения, а може би и пестицидите ти влияят  newsm78, Ако е все така, е по-добре да не се мъчиш, а да търсиш нещо друго.
        Жаки, как сте вие? Надявам се каквито и трудности да имаш, че скоро ще преминат Hug

# 621
  • Варна
Момичета, аз май реших Embarassed
Никаде няма да ходя, ще си стоя в България.
Ами снощи цяла нощ мислех, примислях и установих, че аз тези пари и в България ги изкарвам.
Ами като си платя самолетния билет до Израел , като си купя един лап топ, ами ако трябва там да си прекарвам и интернет и да го плащам и колкото и да е трябва и някакви необходими неща да си купувам.
Може това ,което предлагат в къщата като храна да не ми харесва и при толкова неизвестни в чужда държава ,си е направо авантюра.
Отелно тук и в България, трябва да се осигурявам newsm78
Абе за сега НЕ ,НЕ И НЕ. Embarassed
Дъшерями и тя не ме пуска и като ,че ли съм още млада да гледам възрастни баби.
Какво ше кажете ,правилно ли съм решила. ooooh!
А за Мента за корнфлекса гледах зверих се в Пикадилито то толкова много има на Нестле и май всички са с многозърнести брашна. На някой пише на други не. Имат всички по една зелена черта. Ама този който си показала май го няма.
Ами пак ше гледам.
 Благодаря на всички за съветите и ако позволите пак ще ви наглеждам, че свикнах с вас. newsm78
ПП:И от мен Честит рожден на Илка въпреки, че не я знам коя е.

Последна редакция: сб, 10 окт 2009, 21:08 от ивка27

# 622
  • Някъде там...
Ивка,аз напълно подкрепям решението ти  Peace Моята майка навремето също искаше да ходи да гледа възрастни хора, но в Гърция...ами не я пуснахме със сестра ми  Heart Eyes

Перах,добре си се завърнала  Hug Чакам разкази все е имало нещо смешно  Grinning

Мимкис те са биопродукти не се използват пестициди  Peace Просто след като спряха пръскачките и започнаха изпаренията ми стана зле...Още ме болят гърдите всякаш валяк е минал отгоре ми  Tired

# 623
Цитат
Lek den ot mene . Koi znae nakade 6te ia podhva6tame dneska nie. Slanceto ve4e napi4a priatno!
Да издам ли къде се подвизавали или ти ще предоставиш докИментите?

Хора ,успяхме с Петя да пием кафе - представете си!На мен ми е още като сън ....стана толкова бързо и непредвидено ..нито се наконтих,нито нищо ....Пете ,направи един фотошоп на снимките ,душа! NaughtyНемой ме излага пред 'ората! Laughing  Дошли да маат гащи из София и си мислят ,че няма да ги усетя и открия .... Sunglasses  Не са познали.Намерихме се и си приказвахме на воля ,ама най - много си говориха мъжОвете ,не можахме да вземем думата от тях  Mr. Green

# 624
 hahaha Joy  oh ... golEmo govorene  hahaha Joy Edinia niakak mal4i ivritski , a drugia mal4i po balgarski  Joy Opredelenieto ot maj mi za vas e "sladuri"(hamudim) i o6te ot sorta ... s  1  duma i polovina , dve - hubavi ne6ta  Grinning ... Maika vi namira za  mnogo topli hora  , "gotini, v 4as "  Grinning .   Utre snimki , niama sega ... morni sme  Crazy Borisovata graina ni haresa mnooogo . Ot tam minahme  do hrama Nevski pe6a. Ostanaloto be6e  bezuspe6ni opiti  v tarsene na parking iz centara  Crazy ... Utre sme na Ba4kovskia manastir  Whistling Oh , kakva e taia rabota . Nakraia na tagadak  #Crazy  obikaliame , ta 4ak ne ni stiga vremeto. Ne ostana , ei ! Sofia stana mnogo incidentno patuvane, mnogo spontanno . Pihme kafe  sutrinta i re6ihme da se  zasilim natam  ei taka. Hubavo se polu4i. S deca e ludnica , no pak stana dobre ! Ve4e si misleh, 4e niama da idem tazi godina do tam.

Boryana , mnogo kofti be ! Zalko taka zna4i.... danopo-podhodia6to ne6to se nameri , znae li 4ovek ...

Ei, perah ... da se obadi6 , da se vidim ... Ako 4ete6 , pusnala sam ti telefon na LS. Dano uspeem da se zase4em pone za malko .

# 625
Браво на вас, момичета. Чакаме снимки и клюки  Hug. И за да не се фукате само вие и аз утре ще посрещам форумска скъпа гостенка  Hug.

# 626
  • На дивана, под юргана
Брей! Намерили се били! А защо не се обаждате тогава?

# 627
Цитат
Брей! Намерили се били! А защо не се обаждате тогава?
Тигре,Петя ме свари по"бели гащи"(абе цвят "милитъри' бяха де),ама така ме изненада....хубава изненада! Grinning
Мъжете се разбираха идеално ,тъкмо нямаха възможност да обсъждат нашата форумска страст  Wink А пък ние с Петето и маминка дъра-бъра ....Честно,накрая ме заболя устата ! Laughing Майката на Петя е страхотен човек и толкова младеее....И е синеока ....нЪл са ми слабост сините очи.....

Изобщо радвам се ,че се запознах с част от вас .....и с всички беше много приятно...чудно,чудно,чудничко!
В списъка има още няколко лица с които очаквам среща. Wink Те си знаят ..... Joy

Бубе,пиши за другите две работи?Как е положението?По-добре ли е ?

# 628
Dobro utro !

Gledaite kakvo smahnato vreme ! Otide hodeneto do manastira! 6te se motame iz Plovdiv pone.

Tigris , sre6tajia  Grinning ... Drugia pat kato e po-planuvano 6te se vidim i s drugite sofianci . Suni4ka sa6to.  Hug

Kazvaite Plovdiv4anite (i ne samo) - kak e cirk Balkanski tazi godina ? Minalata biahme leko razo4arovani . Snejeto ako idat 6te 4uem kak e bilo. Tazi godina 6te propusnem . Minalata be6e  slaba rakia . Taka stava. Niama miasto za slabosti v  toia biznes - 6oubiznesa.

Otivame nie na karting  s decata. Dano  se saglasiat decata da se voziat s tatko si, 6toto  drug na4in niama. Malki sa.

Haide sabujdaite se !

# 629
  • Пловдив
 Привет ...пак да се включа за малко  bowuu
 Между прането и проскането да ви покажа малко снимки  Mr. Green
 Ще има и още , но първо да ми ги пратят ,щото аз още си нямам  фотоапарат  Embarassed

Всяка вечер в ресторанта на хотела имаше такива красоти ....
 hahahahttp://perah.snimka.bg/cooking/plodove-i-zalenchuci.431118

Общи условия

Активация на акаунт