Израел -> 46

• 31 820
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Super ...

Vozihme se na karting koli4kite  Party Mr. Green !!!!  Eze kef ! Otivam na sre6ta s perah  Crazy ... 6te vzemem da vi oteg4im s na6ite sre6ti gore6ti . Zabakna i zamlakna foruma  Thinking ... Ako mal4ite i snimki niama da  vi dadem  Joy da ne vi e iad be ?! Ia se stiagaite v krasta una6kata!  Hug  Simple Smile

Kato se spra u nas 6te naka4a i snimki . Da ne mislite , 4e samo za vas gi ka4vam da se laskaete tuka ...  Joy

4aos vi... nie izlizame bez decata  Party Koi kat' nas ... malko ostana !

# 631
Пете,с нетърпение чакам да се прибереш и да си пишеш на кирилица вече.

Бубето вече работи и няма кой да подържа огъня във форума  Sad

Пък другите къде са  newsm78 ?

Къде се покрихте - аз споменах за среща и вие изчезнахте.Спокойно ,ще се срещаме само на наша територия.Няма да ви идвам на гости. Mr. Green

# 632
Не сме се покрили. Напротив вместо виртуално днес общувахме реално  Laughing. Имахме днес много приятна, мила и добричке гостенка. Времето мина неусетно в следки приказки, дори накрая замалко да забравя спорта на Мадлен.
Танче вие елате пък ще ви послещаме  Hug!

# 633
  • T"A
Завърнах се!   Hug

Аз, като гостувам, гостувам на едро - рядко, но за много време.  Blush Днес се установих при Тали за целия ден, много ми беше приятно, тя ме угоява с вкусотии, а Вик и Меди са ми голяма слабост и едва-едва си тръгнах...
(Талинда, извинявай, ако съм злоупотребила с гостоприемството ти)

Тези дни нямам никакво време за Интернет, ще наваксам с последните постове и ще се включа отново  Peace

Лека вечер на всички   bouquet

# 634
Мнтуш, бе кеф! Щяхме още да те задържим ако не беше хугът на Меди. Тя със зор отиде, после пък не искаше да си тръгва и Вик пак се заигра с онези приятелчета на футбол и така. Мъж ми пък си дойде малко след теб и дори ми направи забележка, че съм те пуснала с рейса, щял да те откара. Казах му другият път като идваш обезателно  Peace. Купил беше нови рибки 2 и двете бременни и сега ще израждаме до седмица рибета, много им се радват. Да напълним с бебета и вторият аквариум  Laughing.

# 635
  • Някъде там...
Ами работя...Чакам от единия кандидат шеф да се обади кога почвам, че малко сложно нали нямам банкова сметка и там някакви си закони та човека не е много наясно как ги декларира разходите...Нямам какво да разкажа просто все една и съща е...
Пете,чакам снимки  Grinning
Ех,че хубаво сте се срещнали пък аз накрай света как да дойда да ви видя  Tired И в Израелско и в Българско ви завиждам не толкова благородно за срещите...съдба...
Перах,много ми харесват тези фруктови скулптори Simple Smile

# 636
  • Пловдив
 Добро утро  newsm51

Ето кафенце от мен ...да се събудите малко  newsm53  

# 637
Ot mene malko  snimki ot Sofia :

http://petia911.snimka.bg/travel/sofia.431322.all.1

Zaminavame na selo ... tajno 6te  e da se sboguvame s diado i baba ,  veroiatno 6te se vidim drugata godina ...

Hug

# 638
  • София

Zaminavame na selo ... tajno 6te  e da se sboguvame s diado i baba ,  veroiatno 6te se vidim drugata godina ...

Hug

Колко е различна София през очите на другите. Аз пък такива красоти в нашия град не бях забелязал.

Апропо гледам, че се събираме и във фейсбука вече. Да има още някой, който се подвизава там и аз да не знам.

# 639
  • T"A
Дядо Хаджия, значи по-често трябва да ходиш към Борисовата градина  Wink
Миналата година изпращаме снимки на приятели от сватбата ни в България и из между тях има няколко от Борисовата градина. Получаваме имейл, в който пише "Много хубави снимки, най-много ни харесват тези, които сте снимали в гората"  Joy Къде са виждали израелците толкова дървета и растителност в градски парк - решили са, че сме се снимали в някаква гора  Laughing

Пете, много хубави снимки сте направили - останах изненадана от времето - изглежда толкова слънчево и приятно, все едно не е октомври  Grinning Как е Пешек?

Бубе, цъкни на Скайп кога ти е удобно да мина и през вас  Hug (в идните 2 седмици, в работен ден, ако имаш възможност да ме приемеш - не знам как са ти разпределени на теб часовете за работа...)

Перах, добре завърнала се   bouquet Предполагам, че зеленчуците и плодовете не са били все в тоя вид, че те така не изглеждат за ядене...  Mr. Green Кой ги е "извайвал" така?

Наина, Coco avant Chanel, 2009  thumbsup

# 640
  • На дивана, под юргана

Hug

Ей, Петя, направо ще те глобя следващия път ако не се обадите!

# 641
  • Пловдив
 Поредната порция снимки от мен  bowuu

http://perah.snimka.bg/bulgaria/perah.358571.15342254

Петя ...къде ми е снимката  smile3514

Последна редакция: пн, 12 окт 2009, 16:05 от perah

# 642

Ей, Петя, направо ще те глобя следващия път ако не се обадите!
[/quote]

И аз и аз може ли така.

Хора такова еднообразие ни е налегнало само ви чета няма какво да пиша.

# 643
  • Пловдив
Цитат

suni4ka, оставила съм и за гледане  Hug

Ако някой не знае паролата ...да ме пита  Peace

# 644
Цитат

suni4ka, оставила съм и за гледане  Hug

Ако някой не знае паролата ...да ме пита  Peace

Hug благодаря, благодаря, вие внасяте разнообразие в сивото ежедневие.
Перах много ми харесва Хризантемата. Аз работя в строителна фирма и сме построили наблизо до Хризантемата едно хотелче апартаментен тип. Не успях да се организирам да се срещнем там за съжаление. И Петя изпуснах  Sad язък
Но благодарение на твоите снимки имаме поглед и от кухнята на Хризантема така да се каже, какви лебедови хавлии  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт