Израел -> 46

• 31 814
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Мента,благодаря!  bouquetНяма го още в Замунда,ще чакам!

suni4ka,вече се бях претеснила за теб,отдавна не си писала! Laughing

Пете,Танче,направо Ви завиждам за срещата!Неблагородно! Mr. Green

Най-накрая ми пристигна пердето и шалтето за спалнята!Показвам,но цветовете малко се различават на снимките!Паролата е същата!А гардероба няма да го показвам,още не съм го преглътнала! Crossing Arms

http://www.snimka.bg/?profile,albums

Последна редакция: пн, 12 окт 2009, 16:42 от Наина

# 646
  • Пловдив
suni4ka , кое хотелче ?

В  "Хризантема " прекарах почти цялото лято от май  та до септември , с малки прекъсвания . За почти месец бях в малката "Тракия " , а последно за 15 дни в хотела на "Перота " .
 Скоро ще кача и снимки  на други хотели от Сл. бряг ,само да ми ги пратя ,щото  не съм ги снимала на мой апарат .

С Петя се видяхме вчера за по една бира.Малко набързо , но пък беше много приятно  Hug

Наина ,  не се отваря нищо   ...дава ми начална страница  Cry

Мента,имаше си и "Нормални" плодове и зеленчуци  Joy

# 647
# 648
  • Пловдив
Наина ...иска парола , а тази ,която знаех ...не става  Thinking

# 649
Перах хотелчето се казва Дариус съвсем близо е до Хризантема.
Наинка и аз искам парола точно тези дни гледах мебели и се бях сетила за теб и се чудех дали сте готови и каква ли е станала комбинацията?

П.П.
Пу, пу много е хубаво на снимката изглежда като пепел от рози страшно обичам този цвят.

Последна редакция: пн, 12 окт 2009, 17:38 от suni4ka

# 650
Перах ето малко снимки може и да се сетиш
http://suni4ka.snimka.bg/sea/darius.431641.15375628   паролата ми е като името

# 651
Здравейте на всички,

Отдавна не съм писала но ми беше много натоварено на работа. Миналата седмица реших да напускам ей така ми дойде в повече и го реших сега си търся нова работа. Как го мразя това пускане на автобиография, ходене на интервюта и не съм казала още че ще напускам а по закон трябва да им дам поне 2 седмици предизвестие а аз още не съм решила кога и как  Rolling Eyes

Майка идва след няколко дни и то с кучето  Laughing горката много се тревожи как ще го мъкне по летищата но идва за няколко месеца и няма на кого да го остави а и ние много сме се затъжили на него той си е наш но нямаше как да го вземем като идвахме насам.

Ние празнувахме една година в Канада в началото на месеца все едно беше вчера, не ми липсва България само роднините и някои близки приятели.

# 652
  • София
Празиците приключиха и реших да ви почерпч за мое здраве, макар и със закъснение, но какв да се прави, от толкова много празници не ми остана време да "отпразнувам" рождения си ден!

ох, интернета ми е умопомрачаващо бавен, зациклящ, изнервящ  #Cussing out #2gunfire #Cussing out

Hug

# 653
  • На дивана, под юргана
Брей! Пропуснал съм... Ами - Честит Рожден Ден на патерица! Да си жива и здрава!  Grinning
А-а-а, и да ти е по-бърз интернета!

# 654
 Dobro utro !

Eto porednata porcia snim4ici ot mene. Kak se radvaha decata na kartinga . 6ahar be6e iznenadva6to smela , a koli4kite sa mnoooogo barzi, ne detski . Mezdu drugoto ima 3 wida koli .Tezi sa nai-bavnite daje. Lev4e na obikolka , koiato e okolo 850 m. Strahotia , hora ! Tova e na kompleksa Ekskalubur na Lauta v Plovdiv. Ima i 4uden kompleks  za igra na mestoto na restorant Lauta  edno vreme. Iznenadvam se priatno ot detskite kompleksi i plo6tadkite za igra. Stiga da ima 4ovek sredstva - ima mnogo mesta za zabavlenie ! Ve4erta gledaha i Upiter na glavnata . Kakvo sa videli neznam , ne ostanaha o4arovani , no vse pak  za 2 leva da pogledne6 nebeto -  aaaaide , biva  Simple Smile ... Priatno gledane :

http://petia911.snimka.bg/family/plovdiv.428822.15378539

Ei, da mi dadete parolite , Naina i Perah - zabravila sam vi gi.Pisah vi na LS. Perah , ako me bie6 6te  mahna ob6tata ni snimka ot tozi album. Sega ia puskam na risk . Ako 6te me bie6 - nedei mnogo !

Aide , otivam da hrania i poia domo4adieto !  Crazy Rolling Eyes Has ve halila ako sedna malko i az !

# 655
  • София-България, Израел - където си поискам
Добро утро  bouquet
хайде слагам кафето за всички ранобудници, като мен Laughing

Пете, страшни снимки Hug обърках се кои са от Пловдив, кои от София, но всичките са страхотни Peace
Хубаво време хванахте, тъкмо ще си тръгнете и започна да се разваля. Тези дни ще има бури, дано с полета няма проблем fingerscrossed
Перах, лятото като бяхме на море случайно минахме през хотел Хризантема и само ивритска реч около него Laughing мъж ми умря от кеф Heart Eyes даже това ме накара да погледна как се казва хотела Wink
Наина, поздравявам те  bouquetхаресаха ми и спалнята, и пердето и всичко Peace
Илка, Ч.Р.Д на патерица ,да си жива и здрава до 120 години Heart Eyes

При мен новините не са много добри, свекърва ми я ще я оперират  Sad, Роби беше болен, слава богу вече е добре и е на детска Peace
Бубе, липсват ми твоите розови пожелания Heart Eyes включвай се моля те Peace

# 656
  • Пловдив
 Добро утро и от мен  kaffeetrmker_2

Петя , няма да те убивам ,че си качика снимката , но поне да не беше тази , на която изглеждам като пияна .Аз само една биричка изпих  Mr. Green

Наина , и на мен много ми хареса спалнята  Peace

jakinik , жалко ,че не се обади да се видим . Sad Служебният ми тел. номер беше изписан и в лобито на хотела и на вратата на офиса пред хотела .

# 657
  • София-България, Израел - където си поискам

jakinik , жалко ,че не се обади да се видим . Sad Служебният ми тел. номер беше изписам и в лобито на хотела и на вратата на офиса пред хотела .

честно много мислех ,но беше по едно никакво време и си мислех,че може да си заета, ако бях видяла или се сетила за телефон непременно щях да ти се обадя да се видим Peace
На вратата на офиса, видях написано на иврит нещо за мед.помощ и нещо друго не се сещам в момента, но явно не съм видяла това което ми трябва Embarassed.

# 658
  • Пловдив

jakinik , не се притеснявай  Peace
 Така е трябвало да се случи  Hug

На вратата на офиса и отстрани  на прозорците имаше много инфорнация ...за екскурзии , къде и как да ни намерят и тел. за връзка с нас . И там ме пишеше  hahahaПерах

# 659
Perah, tazi e po-hubavata , drugata razmazana be6e kato ia vidi6 na edro  Crazy Stra6ni snimki si slojila , goliam kef na baseina !

jaki, kakvo  i e na sveki ? Haide leko da minavat tia ne6ta okolo vas ! Ina4e na snimkite  gledai - ima ime na albuma . Tezi s kartinga sa ot Plovdiv. Sofiiskoto album4e  e samo edno - Borisovata gradina  (tova s  decata v naduvaemite ogromnite topki v  ezeroto e strahotno!) i sre6tata s Tan4eto. Pove4e sofiiski niamam. Dogodina pak !

Az ve4e sam v izpra6ta6to nastroenie  Sad Whistling Za vsiako ne6to si ima vreme i vsiako ne6to ima na4alo i krai.

Nainka , haresaha mi snimkite!

Suni4ka , i tvoite !

Общи условия

Активация на акаунт