За съжителството в една връзка

• 3 304
  • 34
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Когато бяхме гаджета с мъжа ми, аз живеех с нашите, а той живееше сам. Постепенно аз оставах с преспиване у тях през уикендите, после за по 1-2 дни и през седмицата и в един момент се оказа, че аз живея повече "у тях", отколкото "у нас ". Много се радвам, че се получиха така плавно нещата при нас, макар и за кратък период от време, защото де факто ние следвахме естественото развитие на нещата, без излишни въпроси и отговри Simple Smile
Желая ви успех !

# 31
Звучиш ми все едно го познаваш от месец, а не от години както си писала.
Нищо кой знае какво няма да се случи, ще имаш малко повече задължения
и ще опознаеш по-добре човека или вредните му навици Mr. Green

Ами различно е когато не живеете заедно, реално аз няма как да познавам всичките му навици и може би затова ме е страх, че нещата ще се развалят, че ще се изнервиме докато се нагодиме един към друг.

Другото ми притеснение е че той е по-голям от мен и преди това е живял с бившата си приятелка тоест предполагам че ще има дадени очаквания към мен и евентуално сравнение с нея.

А иначе - ще живеем в неговото жилище сами, ако това има голямо значение.

# 32
Виж сега, ти не си бившата му приятелка, няма и как да бъдеш. Ако има някакви очаквания към теб, които не се покриват с твоите критерии за съжителство - сега е моментът да ги разбиеш. Или ще се развалят нещата или ще се нагодите. Трети вариант не мисля, че има. Неизбежно е да минете през етапа на съвместното съжителство. За някои то започва преди брака, за други - след. Във всеки случай присъства във връзката. Който го е страх от мечки, не ходи в гората.  Peace

# 33
  • София
При нас нямаше паника по обясними причини. Уж си взех мой колега за съквартирант, а то какво стана  Mr. Green
В една връзка трябва да има развитие. Така че съвсем логично е това, което иска приятелят ти. И то след като сте заедно от години - какво по-нормално от това да заживеете заедно.

# 34
  • на правилното място, в точното време

Ами различно е когато не живеете заедно, реално аз няма как да познавам всичките му навици и може би затова ме е страх, че нещата ще се развалят, че ще се изнервиме докато се нагодиме един към друг.

Другото ми притеснение е че той е по-голям от мен и преди това е живял с бившата си приятелка тоест предполагам че ще има дадени очаквания към мен и евентуално сравнение с нея.

А иначе - ще живеем в неговото жилище сами, ако това има голямо значение.

Нормално е да е имал връзки преди теб, дори да не живеете заедно, те съществуват в живота му и оставят някакви следи и спомени. Не е задължително да има очаквания спрямо теб, породени от предишните му съжителства и любови.
А относно жилището - о,момичееее, повярвай, има огромно значение да не се разминаваш със свеки по коридора и да не се бутате в една кухня. Ще ти е в пъти по- трудно да се нагодиш към нея, отколкото към него. Успех в новото начало и не се взирай толкова в тези неща. Бъди себе си и дай възможност на връзката ви да се развива. Peace

Общи условия

Активация на акаунт