ЕКО БЕБЕ II

• 42 689
  • 752
  •   2
Отговори
# 435
Мег, утре ще се видя с момичето, което ще ми плете и ще ти пиша колко и какво искам. Значи засега без памук, разбрах. Hug

# 436
Момичета, някой пазарувал ли е от тук The Organic Baby Company? Има интересни неща. Доставка извън Англия - 10 паунда. Има ли желаещи да се комбинираме?

# 437
А памук не може ли да се поръчва?

# 438
Във възторг съм от сапунените ядки. Изненадах се, колко добре изпраха петната на Никола, който не признава салфетки, а си бърше устата по ръкавите.
Като ви четох за дървените играчки, реших да ровна тук-там из нета и попаднах на още един български магазин: http://www.pippotoys.com/, в който прадават такива и от био памук. Купували ли сте от там?

# 439
Здравейте момичета.

Първо искам ДА ЧЕСТИТЯ НА ГЕРИ ЗА ЛЕНТИЧКАТА Hug,МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА ВАС!!!

А сега под ред,Гери сега като зачекна ядките да ви се оплача,че ние нещо не ги харесваме.Не знам защо,ама не мога да им хвана цаката сигурно,дали защото ги ползвам по 2 пъти и понякога не е непосредствено едно след друго(на бебо дрешките пера на 30-40 и нашите цветни също на 40,та ги ползвам 2 пъти,нали уж до 60 градуса можело),или пък не слагам достатъчно newsm78(по 6-7-8 половинки)..Тати пък се оплаква,че му миреше и гадно,а аз не смея да слагам нищо да ароматизира заради малчо.
Мерси за линка за играчките,някой го беше давал,мисля  M_Nik и аз съм му хвърлила око...

Вчера имахме(бебо имаше) имен ден.Имахме много гости и много подаръци,повечето  от страхотния нов магазин Джъмбо.Само едни приятелки попитаха какво да му купят,та освен всичко останало се сдобихме с едно страхотно дървено влакче на Катина и книжки.Ааа и майката на кумеца ни(жената ,която ни плете неща) ни беше изпратила плетена страхотна шапка(нещо ,което и шал и шапка едновременно ,супер е).Та вече ми стана неудобно,що неща ни наплете-ръкавички ни е подарявала,терлички,елече и т.н. докато купя прежда ooooh!и вече ми е неудобно да я карам да ни плете каквото и да е било,та се чудя какво да правя newsm78...Това беше малко отклонение....сори за което,ама да споделя.

За преждата значи,аз говорих и по телефона с Коутс и по пощата си писахме,та до колкото разбрах,те на склад нямат от преждите на Schachenmayr и всичко става с поръчка.няма значение какъв вид,памука не би трябвало да е проблем,та нали жената това ми препоръча да взема,значи ще доставят.Беше казала,че ако поръчаме миналия петък може да дойде до Коледа....а сега не знам..но ако се забавим още малко ще мине зимата Joy

# 440
Забравих да се похваля,че поръчахме по едни приятели органик легсове на Babylegs - http://www.babylegs.com/  и бодита на PIP- http://www.pipbabywear.com/,чакаме ги с нетърпение.

Сиси ♥♥ мерси за линка,ще видя кога ще отделя парички да я купя книжката,предполагам си заслужава.

Meg!какъв е тоя био сапун кажи,че нещо Алверде не ми вдъхват доверие.А вече се виждам в чудо,пипа навсякъде-навън не иска ръкавици и познай GrinningА вкъщи-обувки,ъгълчета,врати,прозорци,по пода навсякъде и после в устата Laughing.Напоследък като ядем не му се седи с нас на масата-нито в столчето му,нито в мен,в татко му понякога за малко,иска на  пода да блъска,да чука...чат пат хапне Sick,ужас,всичко е .....А аз откакто имаме бебе направо...вместо да е по-чисто вкъщи то е в пъти по-мръсно Embarassed

# 441
Норчи, сапун ми трябваше течен, поръчах от Слънце и Луна барабар със сто други неща, така спестявам от доставката... Имаха само два вида, не исках този с маслини, ама другия го нямали и точно с маслини ми пратиха. Не ми харесва аромата, много силно мирише на маслини после, но поне е бързо и лесно, че и моето диване на едно място не застава, камо ли пък да си мие ръцете. Имаме и сапун на блокче, пак от същото място, но не мие никак удобно хем детето да държа, хем съпуна, хем ръцете да му гоня....

Аз накрая решех просто да се запиша на курс по плетене  ooooh! Започва в средата на януари и е на 3 нива по 20 занятия всяко. Трето е майсторско, първото дава достатъчно знания за стандартни детски дрешки и принадлехности. От Бонбонета се организира; работилницата е в центъра на София, близо до Орлов мост Simple Smile

Кабив, чудесна новина!!! Grinning Heart Eyes

# 442
Kabiv, честито и от мен.

Мег, браво на теб - каква още диня ще вземеш под мишница Wink

Норчи, а какво толкова те притеснява като лапа, казват му естествен имунитет, а и го кърмиш. Като слязат на пода децата просто няма как да ги опазиш. Марта лазеше навсякъде и бъркаше навсякъде, но си растеше здравичка. Дарко от 3 седмици и той вече е основно на пода, мия ръцете преди хранене и като се къпем. Разбира се всеки знае най-добре за себе си, просто споделям и друга гледна точка, която може пък да ти помогне по някакъв начин  Simple Smile А миеща течност може да си направиш от сапунените ядки и да ароматизираш с етерично масло. На блога на мататама има рецепта, ето от анамар: рецепта за сапунена течност

# 443
Kabiv, и от мен честито, пожелавам прекрасна, лека бременност!  Hug

За преждата - още не мога да дам точно количество, така че, за да не ви бавя поръчвайте. Но ако другите са уточнили цветове и бройки, мога да допълня поръчката с останалите гранки до 10 бр. в пакет и в момичешките, и в момчешките гами (примерно по 4-5 гранки).

На мен ми пристигна килимчето от овчи кожи от Добричката фабрика "Свобода", много съм доволна! Поръчах го за хола (върху гранитогрес), но много добре се връзва и в другите стаи, където сме с корков паркет и всъщност пода е мек и топъл, но може и за там по-нататък да поръчам. Отделната медицинска кожа също е чудесна и ще влезе в употреба.

# 444
           Здравейте момичета,
           Здравей Сиси,

Радвам се, че съм ви била полезна с инфото за преждата на Coats. Аз си я поръчах от офиса на фирмата и пристигна за 2 седмици.  Поръчах си количество - ех така да си имам. Аз не съм плетачка, сега се уча, изплела съм 1/2 от гръбчето на жилетката. Друго за преждата не мога да споделя.
          От играчките на pippotoys съм купила това: http://pippotoys.com/bg/products/details/id/280 , казваме му Доли, и бебо го използва за чесалка, лесно се пере и съхне, сполучлива играчка.
          Лека нощ!  Hug

# 445
Здравейте момичета.Може би вече сте си направили поръчката за прежди или пък цените няма да в харесат....но ето два линка за прежди(има и органик).
www.greatbritishyarns.co.uk
www.craftshopsupply.co.uk
Аз ще си поръчам някои неща от там(първия сайт), та ако някой друг иска нещо, може да се комбинираме.Има и намалени неща, първата опция в менюто.Не зная вършат ли ви работа.

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 10:55 от dora7511

# 446
  • София
На мен ми пристигна килимчето от овчи кожи от Добричката фабрика "Свобода", много съм доволна! Поръчах го за хола (върху гранитогрес), но много добре се връзва и в другите стаи, където сме с корков паркет и всъщност пода е мек и топъл, но може и за там по-нататък да поръчам. Отделната медицинска кожа също е чудесна и ще влезе в употреба.
   Много се радвам че ти е харесало  Simple Smile Може ли да пуснеш снимка и да споделиш колко е голямо и колко парички ти излезе? Аз в момента съм в Добрич и дори днес ходихме до фирмения им магазин, но купихме само пантофки и ръкавички отново Имаше парчета кожа, но не бяха много големи и нямах време добре да разгледам

# 447
   Много се радвам че ти е харесало  Simple Smile Може ли да пуснеш снимка и да споделиш колко е голямо и колко парички ти излезе? Аз в момента съм в Добрич и дори днес ходихме до фирмения им магазин, но купихме само пантофки и ръкавички отново Имаше парчета кожа, но не бяха много големи и нямах време добре да разгледам

Ние сме се разминали с теб, и аз бях днес за пантофки там   Party Party

# 448
  • София
Kabiv, честито,
това наистина е прекрасна новина
 и забравих какво исках да напиша в темата! hahaha
 smile3525

# 449
  • София
  Ей Гери страхотна новина  Simple Smile Честита бременност и здраво и хубаво бебенце накрая. Надявам се да се видим някой ден  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт