Еднократна помощ за първокласници

• 32 795
  • 63
  •   1
Отговори
# 60
  • У дома
А мен ме върнаха, защото при нас (в Добрич) документите ще ги приемат след 15 септември и познайте каква олелия ще бъде и ако ме върнат за нещо, с големия корем, незнам какво ще става

# 61
Ами хайде уточнете се с училищата, защото днес ми дадоха служебна бележка от училището и никъде в нея не пише, че е за първи път записана. На въпроса ми защо не пише, ми се отговори точно това-нямало как едно дете да бъде записано два пъти в първи клас и че вашите изисквания са недомислици. И защо нас ще ни правите на маймуни за тези 150 лв.

Върни се в училището и ги накарай да ти напишат че е за първи път-вярвай, искат го точно така!

# 62
  • София
Ами хайде уточнете се с училищата, защото днес ми дадоха служебна бележка от училището и никъде в нея не пише, че е за първи път записана. На въпроса ми защо не пише, ми се отговори точно това-нямало как едно дете да бъде записано два пъти в първи клас и че вашите изисквания са недомислици. И защо нас ще ни правите на маймуни за тези 150 лв.

Върни се в училището и ги накарай да ти напишат че е за първи път-вярвай, искат го точно така!

В нашето училище казаха, че са получили изрична заповед да пишат, че е за първи път.
Това би трябвало да означава, че и другите училища трябва да са я получили.

# 63

В нашето училище казаха, че са получили изрична заповед да пишат, че е за първи път.
Това би трябвало да означава, че и другите училища трябва да са я получили.

Би трябвало ама не е така навсякъде.Без да им кажеш изрично не го правят- имам миналогодишен опит, два пъти се връщах.

Общи условия

Активация на акаунт