Отговори
# 210
Освен и аз да избързам и преди да легна :
Мила Тони,Честит Рожден Ден.Бъди много щастлива,обичана и си остани все такъв позитивен човек.

# 211
Роси , Ади, благодаря ви и аз момичета предварително  Hug Hug Hug!
                                                 За всички , утре рано, раничко да се почерпите!

И специално от Перуджа

# 212
Честит рожден ден Камчо и Тони!   bouquet
От все сърце ви пожелавам много здраве, обич, късмет и успехи! Бъдете щастливи, защото сте страхотни хора!  Hug
Касандре да ти е жив и здрав племенника, много да ви радва и слуша! Щастливо и безгрижно детство пожелавам!
Пух натъжих се че ми е болен бузанчо, сега и ще отслабне ... После се и посмях как те успокоява, невероятно са тия човечета  Heart Eyes Hug
Днес ритнах шкафа и така се свих от болка, знаете как боли кутрето, а Емичка изтича от другия край на стаята и клекна да ми целува кутренцето, после ме милва по главата, гооляма идилия сме. А кака си как успокоява, който ни е виждал пада от смях и умиление. Емма е по мъжко момиче, Ива реве по един час като се удари и Емичка знае, чуе ли кака си търчи, гушва я, обсипва я с целувки където е ударена, после гушва главата и в скута си и я милва безкрай мънкайки и успокоително о-о-о-о-о. Чуе ли бебе в количка да плаче много се тревожи, "мамо, бебе пачи, о-о-о-о не пачи бебе, ика (иска) биба"

За спешните случаи си мислех онзи ден.
Ударено по главата е добре да се намаже веднага с олио, почти не става синка, не се и подува цицина!
Ужилено от пчела, оса, вади се жилото (на пчелата), да не търсите като мен чесън, калта върши чудеса. Взимате малко пръст и с вода (или дори с плюнка ако няма вода) правите малко калчица, намазвате мястото, спира веднага да боли, не отича, минава!
Високата температура съм казвала, вана с вода 37*, насапунисва се с бебешки сапун главата и тялото, поседява миинута-две и се изполива. Действа безотказно.
Изгорено се маже с масло веднага.
Като че мислех за още но забравих.
Лека нощ!

# 213
  • София
Честит Рожден Ден, скъпи Ками и Тони! И двете сте прекрасни жени и се надявам да ви се случват само прекрасни неща! Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Радвам се, че ви познавам! Наздраве, за ваше здраве!

# 214
КАМИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
БЪДИ ЗДРАВА, ВИНАГИ ТАКА ДОБРА И МИЛА.
ПОЖЕЛАВАМ ТИ ГОЛЯМОТО ТИ СЕМЕЙСТВО ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО И НЯКОЙ ДЕН В НОВ ПО ГОЛЯМ ДОМ!

ТОНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА, РАДВАЙ НИ ВСЕ ТАКА С УСПЕХИТЕ СИ!
ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ С ДВАМАТА ТИ МЪЖЕ!

Прекрасен ден, момичета!

Hug

# 215
Добро утро ,момичета  morning

Тони,честит рожден ден!!!Бъди много щастлива и ни радвай все така с успехите си !!!

Камчо,честит рожден ден!!!Весел празник ти желая и безброй хубави мигове с голямото ти семейство!!!

Сега да ви почерпя за здравето на моя мил съпруг ,който днес също е рожденник!!!

Да ви е сладко  Hug Hug

Дездемонка , лека работа днес  Simple Smile
При нас времето е ужасно , мрачно ,вали , студено  ConfusedАз от вчера следобяд съм с Т , цяла вечер ме тресеше снощи , днес нямам сили да стана.Щяхме да слагаме на Мони последния Пентаксим ,но ще изчакам 2-3 дни.Петьо поне е на градина , с голямо желание тръгна сутринта.

# 216
Ави, Честит Рожден Ден на мъжа ти. Да ти е жив и здрав!

Оправяй се бързо. И аз отлагам на Ина ваксините заради какво ли не, но тази седмица вече трябва да я заведа. Май няма да успеем да сложим Пентаксим, за това стискайте палци да приеме ДТК и Поимиелит без странични реакции.

Дездемонка, успешна работа днес и на всички, които работят. Simple Smile

И тук е мрачно, но поне не вали, надявам се да не завали силно, за да си направим разходката.

Успешен ден!

Hug

# 217
Еха, с колко хубави поводи за празнуване започва работната за някои седмица.
Мила Тони, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти много спортни успехи - засега твои, после и на Дани. Пожелавам ти също така любовта, която те заобикаля винаги да ти дава крила. Бъди здрава и много щастлива!

Мила Ками, Чъ Ръ Дъ и на теб! Нека голямото ти семейство те кара непрекъснато да се усмихваш!

Ави, да ти е жив и здрав мъжът. Да папка редовно и да те слуша с двете уши!

Калоян е здрав, да чукна на дърво. Вирусът, който пипна е много странен - един ден повръщане и диария и на следващия ден си като нов. В събота тръшна мен, бях като пребита, даже спах следобед с него, което не помня откога не ми се е случвало. Вчера бях като пушка, но татко му се оплака от абсолютно същите симптоми. Странен вирус, натръшка ни като мексиканска вълна един след друг. Днес бебчо е на ясла, казаха ми да ходя да си го взема на обед, ако е неспокоен. Не знам кое дете ще е спокойно след два дни при мама (а и петъка също), но наистина не мога да кръшкам повече от работа, така че ми е много напрегнато. Ще видим как ще я караме. Само да ми е здравичък, другото ще се нареди.
... Ей така между другото да вмъкна, че за две седмици смъкнах шест кила, но като знам колко още остават, не бързам да се хваля newsm73

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 10:37 от Пухка

# 218
  • Варна
Тони честит рожден ден!Пожелавам ти много спортни успехи.Радвам се,че те познавам лично.Страхотна жена си!

Камчо,честит рожден ден и на теб!

Ави, Честит Рожден Ден на мъжа ти. Да ти е жив и здрав!

Дездемонка успешен първи работен ден.

# 219

Мила ни Тони, рожденният ти ден ще честитя във рими,
                      такава муза ме обхвана  Laughing , но  позволи ми...
                          здраве, щастие, успехи ,радост да ти пожелая ,
                             и някой ден да се срещнем все още си мечтая... Hug
                                 Усмихната и лъчезарна остани,
                                   обградена от любов бъди...
                                       За наздравица да вдигнем пълни чаши ,
                                          да поздравим , макар и отдалеч приятелите наши.. Heart Eyes

КАМЧО, и на теб от все сърце желая щастие, любов, здраве, и...повечко време за нас,
че нещо си ни позабравила и не пишеш често като преди... Heart Eyes
 ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА... Heart Eyes

АВИ, нека съпругът ти да е винаги така грижовен ,добър и прекрасен ,да си ви обича много и завинаги...
ЧЕСТИТО И ОТ МЕН , НЕКА Е СЛЪНЧЕВ РОЖДЕННИЯТ  МУ ДЕН  Hug...
А ти по-бързо да се излекуваш... Hug

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 11:59 от бубето 29

# 220
Здравейте на всички,ние бяхме на село и съм пропуснала толкова много Sad,незнам дали ще мога да наваксам.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАМЧИ,ТОНИ И СЪПРУГЪТ НА АВИ,БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!!! newsm59  party023 newsm67
А сега да ви се оплача преди 10 дни Ванко си счупи ръчичката,направо се побърках,на всичкото отгоре след няколко дни го набара някакъв вирус с разстройство,повръщане и температура просто горкичкото ми детенце чудех се какъв ли грях съм сторила та детенцето ми да отнесе всичко.Дани е добре иначе тя е куча марка.Та дано сега вече обстановката да е по спокойна та да мога да ви посещавам.
Ави ти да оздравяваш бързо та да не изпуснеш купона довечера Hug Simple Smile
Някой ако има опит със счупени ръце да ми даде съвет как да къпя Ванко без да мокрим ръката Confused

# 221
  • Sofia
Да караме по старшинство тогава, че днес сте много.  Grinning
Камчо, Честит Рожден Ден!!!  newsm51
Пожелавам ти много здраве и безкрайно щастливи мигове с голямото ти семейство!!!  Hug

Тони, честит празник!!!  newsm51
Много здраве и професионални успехи ти желая!!!  Hug
А ако зарежеш топката за малко и решиш да направиш компания на Дани никак няма да е лошо.  Grinning

Ави, да ти е жив и здрав Росен!!!  smile3525
Пожелавам му здраве и многооооо успехи в бизнеса!  Hug

# 222
Момичета, влизам  за да честитя и тук рождения ден на моята най-добра приятелка и прекрасен човек.

Ками, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти много здраве и все така хубава любов. Наздраве  newsm59  bigdance2 nbirthday happy bd hbday bdbaloni

# 223
Поздрави от Гърция! Не питайте как е времето... TiredСпециално влизам за да честитя:

Мила Тони, Чеситит рожден ден! Желая ти много победи и не само волейбола! Бъди все така готина! Hug

Къде скри моцарелата, знаеш ли как отива като почерпка за РД!  Mr. Green Wink

Чеситит рожден ден, Камчо! Много да те слушат, много да те глезят и много да те обичат всички в пълната ти къща!!!  Hug

Чеситит рожден ден и на твоя съпруг, мила Ави!

# 224

Тонита,честит рожден ден миличка!Много любов и здраве ти пожелаваме цялото тарталетско войнство,за да посрещаш с лекота всеки съперник и всяко препятствие на терена и в живота!

Камчо,честит рожден  ден и на теб !Да се безкрайно  щастлива всеки ден и да ти се връщат стократно добрините ,които вършиш за всички!Много здарве на теб и всички у дома!
Честит рожден ден и на Авчовия Росен!Да е много здрав,грижовен,обичлив и работлив!
Златинка,много съжалявам за Ванко миличка Hug,дано бързо се възстанови и да няма проблеми после.Купи найлонови торби за смет с подходящ размер за да обхванат цялата ръка до края на гипса.Намушкваш ръчичката вътре,отгоре стягаш не много здраво с ластиче и се къпете спокойно.Ама му вземи  и дълга кука за плетене,че голямо чешене ще пада.От личен опит съвет Wink
Момичета имам една молба.Утре ще кръщаваме тарталетка,а аз не мога да се сетя освен нещата от списъка за църквата друго трябваше ли да нося?Помагайте,и стискайте палци отивам да меся погачи Grinning
Асол,Чарита,дано пък да ви изгрее утре слънцето и да си изкарате подобаващо като за морска почивка Praynig

Общи условия

Активация на акаунт