ПЛЕВЕН - 116

• 13 334
  • 296
  •   1
Отговори
# 15
http://silvipl.snimka.bg/other/kulinaren.342222.14415697
Ето я, голям съм заплес. Бях приготвила фотоапарата, но не можах да се стърпя и резнах крайчето.
Аз вече не се и пробвам да правя картофени или тиквени кюфтета, както и паниран кашкавал.
И един съвет моля. Почти приключих със стаятя на сина ми. Остана ми само да налепя тапети- те се виждат на леглото. Та се чудя дали да лепна само зад леглото, зад леглото и нощното шкафче, или на цялата стена. Давайте идей, че Натали ще им види сметката докато се наканя
http://silvipl.snimka.bg/architecture/apartament-san-stefano.209987.14435348.big

Последна редакция: ср, 26 авг 2009, 18:45 от Silvipl

# 16
по-скоро зад леглото да си остане бяло, а в друга част от стаята да налепиш..ама пусни да видим и нея...
Какви са тапетите? Защото с това черно  и бяло не е ли много мрачно..да кажа  и аз като фен на шаренкото  Crazy

# 17
Помощ Praynig
Хриси се събуди с жестоки писъци.Докато я взема,успокоя и огледам за какво иде реч видях по дясното и ушенце засъхнала кръв.ПО външната част,по мидичката и подаваща се от каналчето.Пипам я по ушето,но не я боли.ПО чаршафите й няма кръв.Опитах се да бръкна с клечица-отвътре има ушна кал+засъхнала кръв.Попищя няколко пъти инцидентно/не докато й бъркам в ушите/,но сега се успокои и играе с една кутийка.
Та да търча ли до някой кабинет или да си плюя в пазвата за успокоение и да чакам до утре? newsm78
Атракцийка,радвам се,че сте добре Peace

# 18
Той сега е на фаза черно  Simple Smile  В другата част на стаята ще има един кожен червен пуф около 1,30 в диаметър. Столът пред бюрото ще го претапицирам или в бяло, или и той ще стане зебров. Едина много голяма кутия и нея ще я облепим с тапета. И има 3 кубчета, които ще са на другата стена. Килим още нямам представа какъв. Стаята е много светла. Затова не мисля, че ще е мрачно.
Предлолагам че може да се е одраскала сама.

# 19
За всеки случай я заведи да я видят в Детско!

Силви, добре звучи, не ми се връзвай, просто аз не обичам такава комбинация, най-важното е той да се кефи  Hug
Може и без килим или пък може някакъв по-малък, който не покрива всичко и той да си го избере
Ние още сме на тема столовете на кухнята

Тъкмо да ви питам, понеже ми трябва - такъв или подобен плат виждали ли сте? имало и в синьо - по-скоро такова ми трябва, пак с черешки http://www.kilimi-ommo.com/assets/images/uploaded/100-010.jpg

# 20
хммм... надничащи - много.. пишещи - никак...
 newsm62

# 21
Обадих се на Педито,прати ни в Дежурния кабинет да ни дадат направление за УНГ.
Отидохме,лекарката я прегледа,гърлото е леко зачервено,ушите били мръсни но за бебе било нормално. Laughing Mr. GreenНе видя рани,нито от къде може да е кръвта.А Хриси се скъса да бърбора Blush.Лекарката каза,че ако има сериозно нараняване,няма да се държи така.Но даде направление за всеки случай,и каза утре да идем при Педиатърката пак да я види.А като видя как са й напъпили отгоре 6 зъба наведнъж и се хвана за главата и пита: "Как сте със съня?" Joy
Та така с нас,още сме в чуденка от къде е тази кръв,но ще разберем.Този път обаче запазих сериозно самообладание и не се ошашках.Непривично за мен. newsm78
Лека ви  нощ от мен.Отивам да се опитам да подремна Heart Eyes

# 22
Номадкей, аз ходя редовно в този магазин. И пуловери съм взимала, но най-вече хавлиени кърпи, всякакви размери.
Но точно халатите не ми харесват, и то не като качество, а шаренийката им.
Аз съм от тези дето не се радват на шарено, но не твърдя, че не съм луда  Mr. Green Както казах на срещата обичам дрехите на простора да са всяка с еднакъв цвят щипки. Но тъй като тази ми налудност ми отнемаше време в ровене в кошничката със щипки си реших проблема като си купих дървени  Joy

Ето например стаята на Силви ми харесва, само че има нужда от червения пуф наистина. А защо не и стола да бъде претапициран в червено?

Вече като видя емотикон тръгвам да цъкам. Цъках и на този на Виксън, но нищо не изкочи  Crazy

Косе, от къде пък тази кръв? Да не се е разчесала нещо  Thinking

# 23

Вече като видя емотикон тръгвам да цъкам. Цъках и на този на Виксън, но нищо не изкочи  Crazy

сорри, в случая просто изразих емоция  Rolling Eyes / не че аз не цъкам наред за всеки случай/ Joy

# 24
Добро утро        Боби от няколко дни ставаше в 11 ,никога не е беше спал до толкова късно ,но вечер не му е хубав съня. Днес ме преби с ранния си час . Но по-добре така ,отколкото в 11 .
Силви ,супер е стаичката   много ме зарадва .
 Косе , Боби си рови в ушите ,много зверски и все има разни  мънички ранички ,като ви прчетох за това се сетих , но след като не са видели нищо..... хубаво е да отидеш и при личната .  Макар ,че аз съм сиурна ,че ще отидеш . хахах
Велмар ,аз редовно отварям страницата на нашата тема и забравям да затворя , снощи примерно ,мислех ,че само ще приспя Бобс и ще седна пак да дочета ,ама и аз съм отнесла ,после ме мързеше да ставам да гася компа .
  Не веднъж си "чета" по цял ден .
Боби от няколко дни ставаше в 11 ,никога не е беше спал до толкова късно ,но вечер не му е хубав съня. Днес ме преби с ранния си час . Но по-добре така ,отколкото в 11 .
Силви ,супер е стаичката   много ме зарадва .
 Косе , Боби си рови в ушите ,много зверски и все има разни  мънички ранички ,като ви прчетох за това се сетих , но след като не са видели нищо..... хубаво е да отидеш и при личната .  Макар ,че аз съм сиурна ,че ще отидеш . хахах
Велмар ,аз редовно отварям страницата на нашата тема и забравям да затворя , снощи примерно ,мислех ,че само ще приспя Бобс и ще седна пак да дочета ,ама и аз съм отнесла ,после ме мързеше да ставам да гася компа .
  Не веднъж си "чета" по цял ден .

# 25
  • Плевен
Силви, хубава стая за момче. В Практикер или Бриколажа бях виждала тапет в черно и бяло, който според мен ще стои по-добре от зебровия. Около 20лв струваше ролката. На бял фон черни линии. Не си спомням точно, но много ми хареса. Можеш да сложиш на цялата стена зад леглото. А червеното ще е за акцент, както е казала Дикси с червен стол още по-добре ще стане.

# 26
Косе, може с нокътче да се е драснала, знам ли! Дано всичко да е наред!

Дикси, Joy спасиме душа, мислех си, че съм ненормална! И аз така простирам и всички около мен са ме обявили за луда! Laughing

Ние имахме тежка нощ! Дани с тази хреме се буди постоянно, плаче, дави се! Crazy

# 27
Силви попитай младежа как го вижда той. Хем можеш да го ангажираш да се включи с помощ. На мен ми харесаха и другите снимки. Имате голяма и красива къща. Simple Smile
Косе може да е някой комар виновен и тя да го е пернала насън, та оттам да е кръвта.

# 28
  • Плевен
Дикси, изпрати ли гостите?

# 29
Дикси, изпрати ли гостите?
Още онази вечер. Те не нощуваха у нас  Laughing

Дикси, Joy спасиме душа, мислех си, че съм ненормална! И аз така простирам и всички около мен са ме обявили за луда!
Вземи си дървени. Рахат голям   Whistling

Номадка (като обръщение мога ли да ползвам Мади?   Laughing), казвах ли аватарът ти на какво ми прилича? Crazy

Общи условия

Активация на акаунт