ПЛЕВЕН - 116

• 13 347
  • 296
  •   1
Отговори
# 60
# 61
# 62
Косе, ще взема слинга, вземи моя да правим размяна, че утре заминаваме.
Към 10:30 - 11 съм около Шапката да приспивам Ели, иначе на обичайните места.

# 63
  • Плевен

Проверих си ЕГН-то. Казва, че съм родена в регион София-град, а това не е така. Но то наистина е софийско, защото навремето имаше жителства и моето беше такова. Защо обаче не знам.
Дикси, може и да е вярно това за София. В сайта пише, че за Плевен на ден са разпределени 20 ЕГН-та за момчета и още толкова за момичета. Ако се родят повече деца се вземат свободни ЕГН-та от други райони, в случая от София.
Лек път и хубаво време ви желая на моренцето.

# 64
Призната лудост- половин лудост  Laughing

Хайде чао от мен! Ще се "видим" след седмица.
А, сега разбрах що си призна - щот не те познават там дето отиваш. Laughing
Хайде веселко и слънчево! Heart Eyes

# 65

Mr. Green Mr. Green Mr. Green 70% - ама някои неща не си ги признах  Joy hahaha

рекох да повторя  Laughing - 51%, ама те нещо подменят впросите  Laughing

Последна редакция: пт, 28 авг 2009, 14:09 от Viksun

# 66
  • София
Ей,само аз ли не ги хващам тези бързащи картинки на фталл,бавни са ми реакциите.
Аз останах сама с децата за неопределено  време Tired,дано е само за два три дни,но ще трябва да свиквам с тези нови неща.Гадно ми е.

# 67

Mr. Green Mr. Green Mr. Green 70% - ама някои неща не си ги признах  Joy hahaha

рекох да повторя  Laughing - 51%, ама те нещо подменят впросите  Laughing

Гадове  hahaha

# 68
Деси,наколенките на Ели си забравила при слинга.Само трябва да се разберем как да ти ги дам.Днес няма да мога обаче дасляза до Центъра.Имаш ми координатите,ако са ти спешни ме намери,ще измислим нещо.
Успях да отида до Метро,но Хриси ми даде пак зор/ Mr. Green/ и не можах да ти видя за халата Blush.Едвам намерих боичките.Нощес ще се твори  chef

# 69
Валенце, кофти и аз мразя да няма с кой да се скарам вечер.  Mr. Green Покани си някоя дружка или съседка да ти гостува за помощ и разнообразие. 
Иначе не гони движещите се мишени, застани с мишката в реда и чакай то да мине само под нея и така ги цъквай. Laughing
На мен само ми убягна формулата, по която изчисляват спрямо ЕГН-то колко жени или мъже има преди теб родени.  newsm78 Иначе оня ден като ходих в ДСК-а реших нещо да питам по влога на щерката и за мой срам се оказа, че не го помня. А уж поне числата ми бяха сила.  Sick Много съм горда обаче с една домашна госба дето правя на Кирчо вече цяла седмица, щото и мойта детска кухня е в отпуск и то до 6 октомри. Даже преяде на няколко пъти и ме изправи на нокти вечерно да не иска да си пие млякото. И аз разбира се щото все мисля детето да не остане недохранено се паникьосах, а всъщност май нямало защо.  Crazy Та наш Кирил много харесва пилешки дробчета със зеленчуци. Валенце като каза скумрия на фурна вчера си замълчах за рецептата на баба ми щото е в тенджера. Обаче тя прави едно нещо с кисели краставички, подправки, доматен сок и нарязана на шайби скумрия, и става по-готино дори от консерва "Закуска". Ако ви е любопитно ще я разкажа после подробно.  Laughing
Музе ако опитите за торта са грозни аз ще се цаня доброволка за бракуването им.  Laughing
Деси аз сега се сетих имам една колежка дето ходи в Метро на разни смени, ако има още време ще я питам да провери цените?

# 70
това със скумрията и аз съм го правила- Ропотамо  се казва Wink Неотдавна във форума бяха сложили рецепта, та се подсетих.
Иначе- аз реших каква ще е вечерят- дробчета  chef bowuu Grinning
След малко отивам да прибирам дзверо от ясла, че ..няма смисъл да седи- и без друго не спи там Tired

# 71
  • София
Номадка,разкажи за рецептата,прилича ми на нещо като Ропотамото.Аз си я опекох на пържолника и после я полях с лимонов сок и стана супер.
Не мога да го ръцна и по твоя начин ,Номадка.Много съм бавна начи.
Забравих да ви кажа.Днес една баба на пързалката каза,че е крайно невъзпитано да извеждам Мими по толкова къси гащи,че чак да и се вижда дупето.Имало момченца все пак. ShockedУжас голям,мойто дете му се виждало едната кълка.Брях.

# 72
....Ужас голям,мойто дете му се виждало едната кълка.Брях.
To важното е на майка му кълките да са завити и да не се виждат, тъй да й беше отговорила  Sunglasses

# 73

Не мога да го ръцна и по твоя начин ,Номадка.Много съм бавна начи.

Спешъли фор Валенцето newsm10

# 74
Здравейте.Решила съм да сложа обички на Дария.Можете ли да ми кажете,къде е най-добре да го направя?И трябва ли да купувам обички или там където дупчат ушичките предлагат?Благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт