ПЛЕВЕН - 116

• 13 323
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
Къде да я търся  smile3506

# 136
Питаш на регистратурата, иначе кабинетът й е на 6 етаж.

# 137
Ако е в тази болница срещу централната поща.....тая жена... абе нямам я за добра!!!!Водих малката при нея и тя ми исписа една паста...кадето не беше за нас и само ми направи беля та сега ходим лилави  smile3516 по вратлето

# 138
Добро утро и от мен. )))
Много сте ранобудни всички, ние тъкмо ставаме, днес поне си поспахме. ))
Ама как ще викате, че е студено, аз от както сме се прибрали от Рибарица все мрънкам, че е жега. Там си е наистина студено и сутрин и вечер, тогава сигурно пада до 10С че и по-малко. )

GaBiTuu, аз съм доволна от д-р Славка Тодорова в Авис медика.

# 139
GaBiTuu , "добър" е много относително понятие за лекар. Едни доволни, други не....

# 140
GaBiTuu, аз съм доволна от д-р Славка Тодорова в Авис медика.

мерси ще я видя  Hug Peace

GaBiTuu , "добър" е много относително понятие за лекар. Едни доволни, други не....

ами дъщеря ми трябваше да я водя в спешното зарад нея

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 10:05 от GaBiTuu

# 141
Аз съм доволна от Недушева. 
Навън е страхотно за разходки. Точно такове време обичам.
GaBiTuu какво става с новата плевенска тема?

# 142
Днес ходихме до Теодорос, Калина да поиграе. Имаше доста деца и едно момчеце на 3г, което постоянно удряше, щипеше и др. подобни другите деца, когато леля му за секунда не го видеше. Отвратително поведение....но както и да е.

Потресена останах обаче от това, че от строежа до пощата са завзели и тротоара. Заградили си хората, натрупали някакви боклуци там и от тази страна изобщо няма как да се върви.
Та въпроса ми е, къде човек да се обади при подобно безобразие. Щом има строеж, те са длъжни да подсигурят безопасното преминаване на хората по тротоара. Но не само че не са осигурили тунел, а просто са си заградили и тротоара. Е то бива, бива, но това вече на нищо не прилича...

# 143
  • Плевен
Silvipl, залепи ли тапета в стаята?

# 144
Потресена останах обаче от това, че от строежа до пощата са завзели и тротоара. Заградили си хората, натрупали някакви боклуци там и от тази страна изобщо няма как да се върви.
Та въпроса ми е, къде човек да се обади при подобно безобразие. Щом има строеж, те са длъжни да подсигурят безопасното преминаване на хората по тротоара. Но не само че не са осигурили тунел, а просто са си заградили и тротоара. Е то бива, бива, но това вече на нищо не прилича...

BTV - ама ги заведи и на "Петте Кьошета" ... То има и други места, ама сам това  се сещам в момента  Twisted Evil

# 145
Viksun, аз просто това видях днес, че нали ни нямаше 1седмица. Със сигурност в града има още един куп такива обекти. Които си ограждат тротоарите и хич не им пука. Пък ти върви където си искаш.
Писах до общината, ама хич не се надявам на отговор. Само се чудя как на никой не му пречи и никакви мерки не се предприемат.
Ако 50човека се обадят, или пишат все ще направят нещо....но май сме научени само да псуваме и да си траем...

# 146
Хриси е със сополи,на вода течат и киха като луда.Бяхме до педито-зъби са,голям зор ще видя.И не може да спи,да се храни добре ooooh!.Няма ли да никнат най-сетне,че да се пооправи малката....ПОне ще се размине само с вит.Ц Peace
Мира,колко такива места има из града не е истина,и не само из кварталите,ами и в централната част.Аз пък съм мераклийка да покажа на някой как и къде се паркира,точно под носа на полицаи, и т.н. Ама сега не ми е до това.Иначе с удоволствие ще покажа как могат да се справят с кризата.Паркинга до Общината празен-те паркират пред островчето и по тротоарите #Cussing out....Ще сменям темата,че пак взех да набирам инерция.Успех със начинанието Peace
Атракция,къде го записа Бужи?Той как се чувства,радва ли се че ще ходи? Laughing
Отивам да си наглеждам диваненцето,че само бели прави,пък дано успея да свърша нещо ooooh!

# 147
В 1 ОДЗ, над 5 блок. Добре го записах аз, ми той почна да повръща наобед. Писнаа миии  Sick Едно ни остави, друго дойде. Как ще ида да раждам спокойно, не знам  Tired

# 148
  • София
Атракция,летния вирус сигурно го е лепнал.Ще се оправи. Hug
Бубка от утре е ученичка,а Мими от сряда .Почва моята одисея из градския транспорт. Laughing

# 149
Искам да питам изследванията за чревни паразити-кога ги носите-като се изходи детето веднага/по цял ден ли работи лабораторията/ или  съхранявате шишенцето в хладилник до следващия ден?
И на Сторгозия в поликлиниката правят ли това изследване? Защото педиатърът каза,че ми препоръчва да ги занеса във Втора п-ка,че там били най-точни  резултатите newsm78 /не знам какво трябва да означава това/
Атракция,дано не е нищо сериозно  Hug
Музе,ама и вие големи премеждия с тези зъби,какво е това чудо?По-бързо да пробиват,че да се успокоите и двете.
Тортата ти е много хубава,поздравления  Wink

Общи условия

Активация на акаунт