ПЛЕВЕН - 116

• 13 306
  • 296
  •   1
Отговори
# 270
Благодаря, момичета!
В Св. Панталеймон се обадих веднага. Имало ортопед, но си тръгнал - извикали  го по спешност някъде си. Утре да съм отидела.
Миленка, свързахме се с Емо Симеонов. Simple Smile Дошъл си е, ще ме прегледа тази вечер.
Умирам от болка. Cry Останалите пръсти не ги чувствам, така са изтръпнали, че все едно не са моите. Аз за нощта се тревожа, как ще трая като толкова ме боли... Sad А, принципно много нося на болка...

Мирама, снимка не можело. Т.е. може, но не бивало да се прави в моето положение каза докторът в спешния.

Цитат
Налепих си тапетите докато Натали спеше на обяд     , даже си измайсторих и някой и друг аксесоар.
Силви, покажи, любопитна съм.  Sunglasses

Музе, браво на детенцето! Party
Дъщеря ми на 3 г. и 2 месеца започна да ползва гърнето по предназначение. Blush Mr. Green

# 271
http://silvipl.snimka.bg/properties/apartament-san-stefano.209987.14435535
А тези тапети 1 час ги местих нагоре надолу, и шарката на никъде не съвпада. Добре че е много шарено, че не се забелязва много.Аз съм много джаста-праста. Не ми се удават хич фините работи. поиграх си да направя рамка за снимка, но ми се вижда много крива.  Embarassed И моливника и той.
Ето и една снимка на Хрисито от понеделник.
http://silvipl.snimka.bg/family/2009.332553.14590494

Последна редакция: ср, 02 сеп 2009, 19:28 от Silvipl

# 272
  • Плевен
Не мога да не споделя с вас, че в с. Буковлък има извънземни от една седмица. Високи около 2м, с дълга до кръста брада, при опит да бъдат ударени с тояга се изпаряват #Shocked. Чупят къщите на хората и тропат по прозорците. Видяна е летяща чАния според свидетелка. Кметът и мъжете на селото излизат с тояги и ножове да търсят извънземните. Освен тях след 21ч никой не смее да си подаде носа навън. От два дни слушам този разказ на уплашени местни жители. Crazy
Достоверен източник ми подшушна, че  извънземните са избягали от Карлуково Wink.
Дивиана, как си? Ходи ли на лекар?
Силви, кашонът който си облепила от пирамидата на Нестле ли е?

# 273
 Laughing Голям смях с тези "извънземни".
Валка, ходих, прегледа ме човекът, но не можа да разбере какво е положението без снимка. Каза, че ако е счупен, поне не е разместена кост, обездвижи го. В най-добрия случай ще ме боли 10 дни, а ако е счупен - двайсетина, така каза. Crazy
Отече ми яко целият крак - от пръстите до над глезена. Нищо обезболяващо не мога да взимам, ще си търпя болката.

Силви, много добре се е получило, благодаря, че задоволи любопитството ми. Не си личат никакви кривини, сигурно само ти си ги виждаш. Grinning
Малките са се насадили като 5 пари в кесия, в този пуф. Laughing

# 274
Дивиана,мисли позитивно.И дано не те боли много. Praynig Hug
Силви,много хубава е станала стаята,и аз не видях разминаване в шарките на тапетите,и аксесоарите,които си облепила са страхотно допълнение.Браво на теб.А двете мишки са направо уникални в пуфа.
Тити я няма,вероятно вече не са 2 в 1 newsm78

# 275
Тити вчера беше на линия но днес я няма.Ако е родила ще каже тя по-късно.
Дивиана дано да не те боли много.Аз веднъж преди доста години беше си ударих най-малкия пръст на краката и сега той се отличава от другите крив и дебел и ме боля 15 дни много и куцах.

# 276
Добро утро и от нас Hug
Нас вчера ни изписаха от болницата
Операцията на Вики мина та сега съм по спокойна вече
2 часа продължи операцията(най дългите 2ч в живота ми бяха )като ми я донесоха милата така се тресеше цялата-ужас
Сега нямаме апетит -яде най много 90гр но ще се оправи
Тази нощ е спала непробудно и не се е мятала
Впонеделник ще ходим да и махат конците та и там ще бъдат мъки но ще мине и това чудо
Днес ще я изкарам на разходка  че само мрънка и гледа към прозореца
приятен ден

# 277
От какво са я оперирали Вики?Много е гадно като излизят от упойка.И моята като и правиха парацентеза на ушите беше под упойка но за кратко и като ми я донесоха беше като замаяна.Изведи я да се разсее детето.

# 278
Добро утро момичета. ))))

До час някъде ще сме към Градската, ако има желаещи да се обадят да се видим. ))))

Дивиана, много кофти така, но дано да не е счупен и бързо да ти минава.

kris4an, дано всичко вече да е наред с детенце и да се възстановява бързо. ))

Аз пък цяла нощ умрях от болки с един зъб. В сряда ходих на зъболекар, та хубаво ми разръчка 2, от които единият доста ме боли. През 2часа се тъпках с аулин и течен аналгин, че иначе не се изтрайваше. ((

# 279
Здрасти всички Simple Smile
Дивиана, как си?
Заведохме детето на градина, сега сме ергени, неестествено ни е  Sunglasses
Бях на консултация - от 2м седя на едни и същи кила-явно аз слабея, а бебе дебелее  Flutter Слязло е 2см. надолу, главата била ниско вече. Чакам си...нали така ми заръча Дикси, не смея да тръгна, преди да е стъпила на Плевенска зема  Mr. Green

# 280
  • Плевен
Дивианка много кофти преживяване, дано си поспала малко, че сигурно е голяма болка... А дано те поотпусне днес.

Atrakcia кеф а, ергенувате си  Wink. Бужи е пич, дано няма проблеми с адаптацията в градината.

# 281
Бужи е пич, дано няма проблеми с адаптацията в градината.
Влезе и даже не се обърна да ни види, веднага завърза контакти и не спря да говори. Ми то кой е баща му  Mr. Green
 Нооо, Люси, все още тежко преживява, че Тери го е нарекла бебе, ще компенсираш някакси  Laughing

# 282
ВАЛКА-Ти от каде си и откаде разбра за извънземните в.БУКОВЛАК

# 283
ЗДРАВЕИТЕ МОМИЧЕТА- още сам тук.Все още сам си 2 в 1.Направо и на мен ми писна комшиите да ме разпитват

# 284
  • Плевен
t_i_t_i, инфото ми е от първа ръка. Днес историите продължават, но трябва червена точка да сложим. Някои са склонни да вярват, че това са КараКонджЮли. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт