ПЛЕВЕН - 116

• 13 303
  • 296
  •   1
Отговори
# 255
Аз водих Бужи в Теодорос, че ми се и скара едната сервитьорка. Играеше си детето и вика отивам да пишкам, излезе от пясъчника и отиде настрани в храстите (шумата). Идва госпойцата сервитьорка и вика :"Ма госпожо, така не може, имаме тоалетна вътре, що пикае тука?". Питах я контролира ли кучетата, които пикаят дори в пясъка и тя-айде сега па кучетата, то по тая логика да пикаем всички тук. Тя мислила логично  Whistling Та така, имах си и аз пререкание днес.

# 256
Аз инцидент с тролей не съм имала до сега, но като съм била на 3г една идиотка ми е затворила вратата точно през главата. Добре че съм била с дебела качулка и тя е омекотила много удара. Иначе кой знае какво е щяло да се случи...

Не се знае дали не се е случило newsm62 

# 257
Муза, абе не мисля че е много правилно това, ама вие си знаете...

Атракция, то там не само пикаят кучетата, ама както и да е. Редовно има по някое ако вътре в пясъчника.

ftall, уммм да, и без това съм си бая откачена...))))
Но все пак да ти затворят вратите през главата....със сигурност ако не е било зима ще са ми сплескали главата....След това доста дълго време ме беше страх да се качвам в тролей.

# 258
Грета, ама ти като имаш рецепта за хубава питка, не експериментирай! Защо не те послушах, ами импровизирах! ooooh! както и да е, де- в тази има по 250мл мляко и вода, по 1 с.л. сол,захар, мая, 2-3 с.л. кисело мляко, сода, брашно около 1,300гр; newsm78 Може и още нещо да съм пъхнала, ама не помня!Ама не става! сега я ям, твърда е,безвкусна. С медец отгоре се ядва!

# 259
Купих напръстник-четка за зъби за Хриси,тя обаче ме ползва за чесалка като си го сложа на пръста.Моля някой с опит да ми каже как се процедира с него.Сутрин и вечер ли да й търкам зъбките,или след всяко хранене?ИА като й гледам зъбките отгоре-до ден-2 ще имаме нови Laughing
Атракция,има една градина до нас,там всяка вечер играят хлапета,катерят се по покриви и тераси,няма да ти казвам пък сутрин какво съм виждала в двора,когато градината не работеше ooooh!.Това е още по-страшно.

# 260
Грета, ама ти като имаш рецепта за хубава питка, не експериментирай!

Ама много хубава на вид си я докарала. А питките със сода трябва да се консумират веднага, останат ли са малко твърдички. Но пък са вкусни. Затопли я за няколко сек в МВ или на пара. А от експерименти глава на боли, поне в тези случаи  Mr. Green По моята рецепта не знам дали ще стане питка с такава украса.

# 261
Аз се спънах вкъщи, в панталона си Crazy, не успях да падна, но успях да си спукам палеца на крака най-вероятно, както и да изкъртя нокътя отдолу, та що кръв изтече. ooooh! Няма такъв заплес, няма.
Посетих спешен ортопедичен кабинет. Опашка - километрична. Намъкнах се в кабинета, докторът не благоволи да ме пипне, но погледна и каза: Ммм, има оток, синина, няма данни за счупено, но може да е пукнато... Shocked Слагай компреси, пък ако продължи да те боли... пак Яла.  Mr. Green ooooh!
И на този звездите му говорят...
Палецът ми е изтръпнал, чувствам го четворен и боли, боли, място не мога да си намеря...
Имаме близък ортопед, но той е на море. Къде да вървя сега? В Св.Панталеймон мога ли без направление да бъда прегледана от ортопед?

Аз съм против препикаване на храсти и тревички от деца, ако има тоалетна в околността (и ако е чистичка).

# 262
Номадка,горели са ти ушите вика Ванита,щото иска да се запознае с целокупното ти семейство.Най-държи на Аня,за снаха да я взима bowuu
Аз днес щях да бия една ватманка.Качвам се от първата спирка на 7цата/срещу ОМВ/.Вдигам количката сама и тя-паф и затваря вратите,детето на стълбите,аз долу....Качих се,овиках я естествено.После слизам на пазара.Тя тоя път защипа мен и количката,как не я счупи незнам,пак й викнах,може да нямам килограми,ама глас намирам Mr. Green.Тя ми дига рамене на огледалото,свалих детето,свалих после едното въже на тролея,и тя като слезе....Леле,жална й майка беше....Насъбрахме тълпа на пазара,ама не  ошамарих,повиках,повиках,пък си тръгнах. Peace
За сведение на Виксън Аня ще се връща другата седмица на 8-ми можем да планираме нещо - кино ли разходка ли квото искате да се запознаем. Peace
Мда, отчетната на сладкарките разбойнички. Laughing Абе Косе ти дребно па вредно, ами ако тя ти бе извъртяла някой шамар?   Crazy
Гледах иначе в един коридор на една болница имаше телевизор и вървеше реклама на тия четки напръстник. Слагаш на пръста, отваряш устата със защипване като на куче и почваш да я чешеш-миеш. С паста ама не запомних какъв модел беше за бебета. Съответно като всяка здравна реклама, препоръчваха три пъти на ден, ама чак толкова престараване няма нужда.  Mr. Green
На Грета и трябва мъжко аку, ако искаш ние да ти предложим матрял. Joy доколкото чух за детските градини и кухни, в Бургас понеже заповедта не била представена на директорките на детските заведения и те пускат децата без такава бележка. Даже ако не се лъжа там бе записано да са платили до 1/3 от дължимото. В "Посоки" нищо не намерих по въпроса.
Грета ето ти едни линкове за пити, хлябове и други. Тая жена съм  я признала и за рецепти и за вид. От един и същи блог са избрани - http://tanitaang.blogspot.com/search/label/%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B8
http://tanitaang.blogspot.com/search/label/%D1%82%D0%B5%D1%81%D1 … D0%B5%D0%BD%D0%B8
http://tanitaang.blogspot.com/search/label/%D1%85%D0%BB%D1%8F%D0%B1
Валенце ще потърпиш значи още някой ден. Макар, че едно такова кошмарно препускане из града може да ти съсипе настроението за цяла вечер. Още се чудя в какъв робот се бях превърнала и как въобще го траех това...абе здраве да е.
Аз пък не ща никви миди да ми носи Дикси, даже ако може и тена си да изтрие. Тва като да ме мамят с бира на картинка.  Laughing Laughing Laughing
Диди в Окръжна в момента е д-р Емил Симеонов. На първия етаж в ляво от входа, но той е с направление. Но следващия до него кабинет е спешен ортопедичен, а там може без направление. Ако ще те успокои това аз съм същия заплес, че сигурно и по-голям. Confused

# 263
Здравейте и от нас ,
ние уж успяваме да се кърмим вече ,дори е наддал 300 гр. за една седмица .
Днес го водих до болницата ,че не ми харсва пъпа как са го измайсторили ,но казаха ,че ще се оправи.
Нали му бодоха система в пъпчето ,та го резнали напречно / ох ,настръхвам само като пиша/ и сега се вижда малко като черво нещо ,но ще се оправи.
Почнаха ни и коликите .

Дивиана ,внимавай бе жена ,ще се проснеш по корем .

vanita 76 , да не сме се запознавали на училището за бременни?

# 264

Диди в Окръжна в момента е д-р Емил Симеонов. На първия етаж в ляво от входа, но той е с направление. Но следващия до него кабинет е спешен ортопедичен, а там може без направление. Ако ще те успокои това аз съм същия заплес, че сигурно и по-голям. Confused

Не е за съжаление. За него говорех в предния си постинг.
Беше казал, че ще се върна на 2-ри, 3-ти от море. Днес в Окръжна, преди да се намъкна в Спешен ортопедичен, проверих за всеки случай в другия кабинет - имаше бележка на вратата, че до 14-ти е в отпуск.

Тони, уж внимавам...
Всичко стана толкова бързо. Детето беше разпиляло играчки, върху които щях да стъпя и видях в последния момент... Оттам нататък, не знам какво точно направих, но резултатът хич не е приятен. Wink

Милото бебенце, измъчили са го...
Повече от добре е наддал, браво на него! Hug

# 265
Дивиана, много е неприятно това. Единственото хубаво, ако може де има нещо хубаво де, че ти се е случило лятото, когато можеш да ходиш с чехли. На мен ми се отлепи нокътя ,но зимата и 2 месеца беше кошмар.
Тони, браво на детенцето, значи се справяте повече от добре с кърменето.
Аз на Натали и бях купила такъв напръстник, само че тя много хапе и сме го ползвали само няколко пъти. Иначе сама отваряше устата, но като стисне е като питбул. Сега съм и купила четка и сутрин се нарежда и с тримата пред вратата на банята и иска да си мие зъбите. Паста не ползва.
Налепих си тапетите докато Натали спеше на обяд   newsm44 newsm68 , даже си измайсторих и някой и друг аксесоар.

Последна редакция: ср, 02 сеп 2009, 17:13 от Silvipl

# 266
Дивиана, отиди в Св.Панталеймон, или във Втора клинична, и със и без направление мисля че няма да те върнат в твоето положение.
Поне една снимка да бяха щракнали да са сигурни, че не е пукнато.
Немарлива работа....

nomadka, аз правя един сладкиш от тази мацка, на която си показала питите. Страхотен става и сега като се пресетих мога да метна един в машината. )) Тъкмо за вечеря ще е готов. )))))

tony25, хубаво е наддал, значи успявате да се кърмите. )) За пъпчето, внимавайте повечко и всичко ще е ок мисля. ))))

За миенето на зъби, на Калина и бях купила 3бр четки в зависимост от възрастта от Аз бебето. До година и половина хич не ставаше работата. ) Сега и мия зъбите с детска четка (малка, но иначе същата като за нас) и детска паста за зъби. )) Много се кефи, харесва и, правим го като се къпем. )

Калина сега след обед изяде цяла вафла (това се случва на 2месеца веднъж да и купя). Сега се е разположила на спалнята, извадила всичко от портмонето ми...и вече ме осведоми, че прибира. )) Опитва се да натъпче всичко обратно. )

# 267
Дивианка, дано ти мине скоро и да не е сериозно пострадал пръста! Ако не се търпи, и аз мисля да идеш направо в тази клиника, никой няма да те върне със сигурност!

# 268
Диди извини ме, че не съм те прочела правилно. Като се замислиш бремените не ги снимат на рентген, така че определено нямат какво да ти направят друго освен препоръки за компрес. То не става и за шиниране там. Може би и спрей за замразяване дори не биха могли да ти препоръчат, щото бремените все са ощетени откъм ползване на лекарства.  Naughty
Тони най-вероятно точно чревце е, ама не се бой ще зарасте. Повече спиртосване след къпане и ще мине. И ние имахме премеждия с пъпа, та си ходехме 6 месеца залепени да се прибере, ама в началото бая ме бе шубе пипането му.
Силви браво на теб!  Party

# 269
Бързам да се похваля,че днес имаме 4 пишкания в гърнето,за съжаление обаче другата работа още не мога да я хвана,но и до нея ще стигнем.
Дивианка,дано не е нещо сериозно и бързичко ти мине Hug Praynig

Общи условия

Активация на акаунт