гравюра върху прибори за храна

• 1 376
  • 10
  •   1
Отговори
 Здравейте,

Някой поръчал ли е гравюра върху прибори за хранене/вилици, лъжици и ножове/. Как изглежда? Добра идея ли е според вас?!

# 1
За мен лично е странно, ако са някакви супер стойностни прибори-златни или сребърни и са от типа на семейната реликва и се предават от поколение на поколение-да.
Но и надписа трябва да е подбран много внимателно.

# 2
  • София
Конкретно върху прибори за хранене мисля, че не е много удачна идея за гравиране на надпис.

# 3
  • на брега на морето
Каква е идеята за гравюра? Ако са инициали -
може, красиво е, но ако са направени майсторски,
с разни дребни орнаменти. Нашите са гравирани
от опаката страна.

# 4
Приборите са за подарък, а гравюрата ще е само инициали върху дръжките.Мисля да поръчам гравюрата при златар, а приборите са на ножаров габрово.

# 5
  • на брега на морето
Да, мисля че само златар може да направи нещо
толкова фино. Сигурно има модели.

# 6
Не съм виждала подобно нещо,но се надявам да станат много хубави,защото уважавам и държа на хората, на които ще ги подарявам. Надявам се и на тях да им хареса. А защо не гравюрата да е от лицевата страна?!

# 7
  • на брега на морето
А защо не гравюрата да е от лицевата страна?!

Нищо не знам по този въпрос. Най-добре е да
питаш ювелира. Може да има някакво значение. newsm78

# 8
  • някъде под слънцето...
Не съм виждала подобно нещо,но се надявам да станат много хубави,защото уважавам и държа на хората, на които ще ги подарявам. Надявам се и на тях да им хареса. А защо не гравюрата да е от лицевата страна?!
Имам позната която има  сребърни  прибори с монограм(към сервиза има и два сребърни све6тника), Монаграма е на лицевата част на дръжките,  много са красиви, нейните се предават по наследство.
Това е много ангажира6т подарък...
За6тото такива прибори предполагат съответен интериор,  ленени покривки и салфетки(съ6то с монограм), пръстени за салфетки... подходя6ти сервизи за хранене и  кристални чаШи...

# 9
  • на брега на морето
О, ние ги ползваме ежедневно. Предложението ти е
хубаво, но ние действаме според поговорката "Яж, пий и
си носи новите дрехи".  Grinning

# 10
  • някъде под слънцето...
О, ние ги ползваме ежедневно. Предложението ти е
хубаво, но ние действаме според поговорката "Яж, пий и
си носи новите дрехи".  Grinning
Peace
 точно така трябва и да бъде
Моята позната ги използваШе само за специални случаи, и преди да подреди масата започваШе едно лъскане...
Доколкото ми е казвла били от баба и...

Общи условия

Активация на акаунт