Мама, татко, кака, батко, гушкат ЯНУАРЧЕТО си сладко.

• 32 133
  • 751
  •   1
Отговори
# 15
Запис и от мен!
Дони  bouquet

# 16
Да взема да се запиша в новата тема  Rolling Eyes

Елли, голяма красота тая наша снахичка, такъв поглед имаааааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Hug

дано ... зъбчета избиват по-бързо (а и на останалите все още беззъби бебоци  Wink).

Аааааа, тц - не ща  Naughty Той и сега ме хапе без проблеми и ме разранява, пък не мога да си представя ако има зъби какво ще е  ooooh! Е, ако вече са почнали да тормозят - ще си пожелая по-бързо избиване, естествено Wink  Hug

Доника, как така да се сърдим... Много ясно, че няма.

Дано Поли да успее да събере парите и всичко да завърши благополучно  Praynig

Лени, е па време беше да се вяснеш Wink Айде отскочи до Западния, забравила съм ти физиономията вече Wink И ние мислим септември второ море да направим, ама ще видя как ще го организираме  Thinking

Били, докога ще сте в Силистра? Аз отивам там около 21-22ри септември..

Хайде, лека!

# 17
Бърборанче, сори, явно погрешно съм разбрала твоя пост: "Катериче, не виждам снимките  Sad Другата седмица-четвъртък среща в Борисовата?"... Или просто така ми се е искало  hahaha
Все едно - за петък много ще се радвам да се организираме и повечко хора да дойдат. Предлагам 17ч при езерото с водните лилии (там има по-малко хора и предполагам, че по-лесно ще се намерим). Какво ще кажете? newsm78

# 18
Бърборанче, сори, явно погрешно съм разбрала твоя пост: " [/quote]"Другата седмица-четвъртък среща в Борисовата?"... Или просто така ми се е искало  hahaha
Все едно - за петък много ще се радвам да се организираме и повечко хора да дойдат. Предлагам среща този петък в 17ч в Борисовата градина при езерото с водните лилии (там има по-малко хора и предполагам, че по-лесно ще се намерим). Какво ще кажете? newsm78

# 19
  • София
Запис Hug Hug

# 20
Запис и аз в темата   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз за среща като чух и веднага бързам да се включа. Ние в петък пътуваме към София. Предполагам ще се върна до 17 ч. и директно към Борисовата, че нямам търпение да ви видя. Ако се разберате ще звънна на Гери. Дано да успеем да се върнем дотогава.

Мойто дете напоследък много послушно стана. Само, че все към 12 часа вечерта взе да си ляга  ooooh!. И през нощта се буди даже.

Лено, добре дошла в отбора на непрекъснато кърмещите. И аз незнам кога ще заместя пустото хранене. Той си суче нон-стоп. Най-вече за приспиване. Водата не я долюбва хич, ама не ми се ще да му давам подсладена, че хич не е полезна.

Килата няма да ги обсъждам, че да не ви дразня.

Смайлинг Сиси, не се притеснявай за кърменето и зъбите. Никола в началото ме хапеше от време на време като му поникна първото зъбче, ама после много бързо чатна, че вече има зъбки и не й е особено приятно на мама. При сукането зъбите не участват.

Ние сме си все още само с 2 долни зъбчета, ама има време ще пораснат и другите.

Относно говоренето - Никола преди 1 седмица изведнъж започна да казва срички. Сега нон-стоп плямпа "мама-мама", "баба-баба", "деде-дие" и т.н., но интересно, че само когато е сърдит говори. Иначе си трае.
Не се притеснявайте, братовчет ми е проговорил на 2 години и няма никакви проблеми сега. Нито пък е имал. Ей така изведнъж му дошла приказка. Явно всяко дете си е различно.

Оф, тия дни нещо съм се размислила, че скоро трябва да се върна на работа и сърцето ми се къса. Кога мина това време... Незнам въобще как ще свикне Никола без мен. Постоянно ме търси. Като му се доспи, като се измори... Много ми е гадно...
Айде и аз се оплаках....

# 21
  • Варна
Добро утро! От мен едно чайче:

При нас няма нищо ново...чета ви редовно, но нямам муза за писане:)

Варненки, аз всеки ден съм мн близо до Ботевата, около 14.30 - 15ч.

За кг - съм 51 вече, т.е. имам още 3 кг от преди да забременея, но не са проблем.

А за говоренето и Елия казва мамама, бабабуууу:) и тя когато се ядоса казва мамамамам... А иначе стои кучешката, ама не може да пълзи, само се засилва и скача напред  Joy

# 22
Здравейте,мамчета! Да похваля и мойта харМоника - голяма бърборана - вече кава тата и  съвсем съзнателно се обръща към него, в събота за първи път сама се надигна и седна в кошарата, седи, но доста се люлее ( като пиянка е   Joy ), но за сметкана това танцува!!! + пее ама то това е отдавна, зъби както вече разбрахте нямаме - толква със статистиката
ето и снимки
Преди:
http://monika2009.multiply.com/photos/album/1/1#photo=13
След:
http://www.facebook.com/home.php#/photo.php?pid=2770706&id=582576617
 Peace

# 23
Срам, срам  Embarassed Embarassed Embarassed
Катериче, много съм зле помня, че предложих среща, но защо не си прегледах старите постове, за да видя, че и ден съм определила Embarassed
Аз съм  ЗА СРЕЩА УТРЕ  петък в 17ч в Борисовата градина при езерото с водните лилии   Други желаещи??? Може да променим деня и часа, казвайте докато е време!
Ще дойда с метрото и се чудя дали ще е отворено за пешеходци покрай стадиона (заради концерта на Мадона)  newsm78
Сладурчеста, дано успееш  Hug
Репичка, прекрасна дъщеричка имаш  Hug

# 24
Супер  Grinning
Бърборанче, Сладурчеста, ще ви чакаме утре  Hug Ако и други успеят да дойдат, ще сме много щастливи!
Бърборанче, в краен случай ще заобиколиш покрай Драган Цанков малко. Сега там сложиха нови плочки и не е проблем. После можеш да врезеш в Борисовата по уличката точно срещу Биологически факултет, която излиза на стадиона на ЦСКА. А, всъщност концертът на Мадона не е ли чак в събота?  Thinking
До утре  Heart Eyes

# 25
  • София
На мен много ми се идва, но съм с двама...и не ми се рискува. Ще съм на линия за срещи бате като тръгне на градина Simple Smile

# 26
и аз не мога в тоя 'късен' час Wink

# 27
Аз бих, но преди обед. Следобедите с двама, трудно се организирам и далече не мога да стигна.

# 28
здравейте момичета
Дони темата както винаги е прекрасна благодаря  bouquet
не съм на кеф и нещо не ми се пише
прекрасна вечер на всички,  дечицата да спинкат сладко а мама и тати да внимават да не ги сйбудят 1dating luvbed

# 29
Добър вечер!
Запис и от мен,Дони,благодаря за труда,агейн! Hug
Ние сме ок,на Йоана й избиха вече и двете зъбчерта отдолу,та кротна малко,че по цели нощи е будна и аз съм зомби Tired,вече започвам да имам сериозни проблеми със съня.Вече тя заспива към 22 ч.,а аз  Shocked до 1-2 ч. в леглото и не мога да заспя.И тъкмо се унеса и тя се размърда и съвсем ми се разбие съня,не знам какво да правя ooooh! и цяла нощ на цицата,поне да поспивам по малко.Пак не си иска зеленчуковите пюрета.Общо взето само суче и следобед една каша,това й е яденето.Някои деца кюфтета ядат вече.. hahaha
Иначе нищо нова,само вчера бяхме на бебешки  рожден ден в един детски център и изкарахме страхотно.А Йоана беше най-малката и най-много се забавлява.Утре ще пусна снимки,че не съм ги свалила.
Хайде лека!Отивам да се пробвам да спя Sad

Общи условия

Активация на акаунт