Да почерпим по случай месечинката днес:

Честито и на порасналите с още един месец и специално на Яна, Гого и Лина и добре дошла на мама Мария!

Ние успешно се пренесохме от ягодовите полета, в страната на шоколада, лилавите крави, часовниците, джобните ножчета и прекрасната природа! Най-накрая имам нормална тераса и най-важното - слънце в изобилие! О, как ми липсваше слънчицето!
Ние започнахме захранването от деня, в който Ивка навърши 6 месеца с оризова каша, после продължих с ябълка, круша, банан, морков, картоф, малко тиква. Беше два дена само на кърма, защото се обрина от нещо по корема и по гърба само. Много странен обрив, като екзема... Бяхме на лекар преди няколко дни, даде ни някакъв антихистамиов сироп. Дано се оправи бързо! Днес за първи път опита и млечна каша, иначе за оризовата се цедя. За сега храненето при нас се ограничава до каша сутрин, пюре на обед и плодово пюре след обед. Само по няколко лъжички де, да не си помислите, че изяжда цели бурканчета!

Иначе Ивка си лапа пръстите на краката(от кога го чаках тоя момент, много ми е сладка!

Доника, неблагородно ти завиждам за миалната машина!

Репичка, когато отидохме на консултация на 6-тия мес. се оказа, че Ивайла е наддала само 80 !!! грама за три седмици, но ми казаха не да дохранвам, а да започна веднага със захранването, защото поради по-голямата физическа активност, не им достигали калории. Ние започнахме с бебешки ориз, който се разбърква с кърма и Ивка много го хареса. Първата седмица 2 ч. л. веднъж дневно, втората - 2 пъти дневно, после започнах да предлагам пюретата, но от ориза видимо наддаде.
Моник, много красива декорация!
Всички бебчета са пораснли много! Личи си, че ги храните добре!