Мама, татко, кака, батко, гушкат ЯНУАРЧЕТО си сладко.

• 32 142
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте и от нас. Запис в новата тема. Дони, дори е страхотно това, че си сложила  "Да помогнем на ПОли" . Много често мисля за нея, моля се всичко да мине добре и чакам с нетърпение да разбера за щастлив край  Praynig  Praynig  Praynig

Елена-д, Божидар още преди да стои стабилно седнал (когато се калтушкаше все още) започнах да го слагам на гърне (преди месец вече) първите дни нищо не вършеше, после само чуркаше, след това започнах да слагам при всяка смяна на памерс на гърнето и винаги свършваше по нещо, а вече си и ака редовно. При нас ЕБХ-то нямаше успех, но пъкс гърнето сме много доволни. Според мен няма проблем да го слагаш на гърне, а ако не се държи стабилно седнал  можеш да го придържаш  Peace

Натали, дано на Алекс бързо му минава  Hug а и на всички настинали дечица. То и нас не прескочи Т. Преди 2 дена беше отпаднал имаше Т, не много висока, но той изобще не беше активен и много кисел, но слава богу мина за ден. Давах Панадол.

Сиси, ако Кало има реакция от падането няма как да я объркаш.Да,сънливост и повръщане, но те са по- различни от обикновенното и няма начин да не ти направи впечатление. Тази година Божидар 2 пъти го водихме на море и много спи- и на плажа и в стаята. Явно морския въздух им действа така, това да не те притеснява. Божидар ми спеше през деня по 3-4 часа, а нощем без да се събужда. Но  Naughty почивай и ти с него, защото  като се приберете няма сън- ни денем ни нощем- поне при нас беше така  ooooh!

Ягодка, много се радвам, че се включи отново и аз призовавам всички мами да се включват по-често.  Hug

Рокси, големи сладурковци си имаш и честити ти християнчета  Hug

# 61
  • Русе
Здравейте! Ние днес направихме първата си извънградска разходка. Ходихме на Текето- местност близо до Русе в село Николово.Там има парк и няколко езера. Тези дни се провежда състезание със скутери- малки лодчици с дистанционно управление. Ходихме да позяпаме. Кари най се впечатли от водата, защото не беше виждала толкова много, макар че живеем до Дунава не сме я водили на кея. Най- вече заради комарите. Всичко се документира:

Натали, Кари също имаше обрив след вируса, споменах го в предния си пост. Пожелаваме на Алекс се оправи скоро.
Иначе и аз скоро се замислих кога да купя гърне. По принцип бях решила направо адаптор за т.чиния да взема и всичко да заминава в канализацията, но ми казаха, че тези адаптори са за доста по-големи деца..та сигурно и ние ще вземем гърне на първо време.

# 62
Момичета, да ви почерпя, че днес Александринка и татито ни имат имен ден! Да са ми живи и здрави и двамата!
Честит имен ден и на всички малки и големи, носещи това хубаво име!

# 63
Аууу, свате, честит имен ден на снахичката и свата Wink! Да са ти живи и здрави и само радости да ти създават  Hug   bouquet
Ето от нас малко снимки Wink

Да го видите как яде:

И тук колко е доволен след изяденото Wink:

Извинявайте за качеството, но нещо се прецакло от качването в снимка.бг. И идея нямам защо се е получило така  Thinking

# 64
Здравейте и от нас. Ние се завърнахме от всичките си пътешествия и вече сме на линия за срещи и т.н.
Последно бяхме на планина - Дари посети 5 от Седемте Рилски езера и още преходи до разни хижи и водопади. Изкарахме страхотно с изключение на това, че тя понеже не се движи и беше доста студено - как ли не съм я обличала, все беше със студени ръце, ако няма слънце,  като се върнах вкъщи отрких страхотни обувки с пухче точно за сега , направо щях да се изям от яд, ама така е, като не знам какво са ми давали приятелките  Rolling Eyes
Иначе я кърмя още основно. Днес мога да се похваля с първото и изядено бурканче пюре... Crazy Е, яде го 3 дни, но е такова постижение за нея, много съм доволна. Иска отначало с пръсти и после включвам и лъжичката....  Rolling Eyes Та в тази връзка, колко ядат на обяд вашите бебоци?
Зъби нямаме, и още не лазим, вчера си взех кошарата и там ще я оставям вече. Проходилки, walker - и и т.н. ми се струват адски далеч - не прави опити за ставане въобще.

# 65
Сиси, абе тоя Кало страшно много заприличал на тебе вече  Grinning

Нането, браво за езерата  newsm10. И ние напоследък направихме доста големи преходчета, но без Рая. Нея я взимаме само на по-малките, че не иска дълго да стои кротка без да се движи  Wink

Момичета, да ви кажа в момента има 50% намаление на обувките в магазините на  Geox (има такива на първия етаж на мола на Хемус и до пресечката на Витошка и Солунска и другаде вероятно, но за тези знам със сигурност). Обувките са невероятно качествени с дишащи подметки. Аз й взех 21 номер на Рая пролетно-есенни обувчици - те могат кажи-речи целогодишно да се носят, та когато и да й стане такова крачето, ще си ги ползваме  Grinning. Излязоха 44 лв., а дори и на Колев и Колев са по-скъпи  Thinking.

Кокосче, историите ти за Вики винаги са много забавни  Hug Да расте и да те радва малкият хубостник Simple Smile.

При нас пък Рая нещо е с разстройство сега и се надявам да е временно неразположение, а не реакция към глутена, който въвеждам... newsm78.

Лека нощ на всички  Simple Smile

# 66
Здравейте, момичета! Честити именници на elli_g!   bouquet
Влизам набързо само да ви покажа на Моника първите "стъпки"  Joy
http://monika2009.multiply.com/video/item/18/Monika_s_nova_pridobivka

# 67
Ейййй , Сиска ,голяма сладур Калата . Искам да му цункам омазаната устичка . Проблема със снимките от снимка.бг не е само при теб, дано си оправят проблема скоро
Репичке , твоята  Хармоника още й  се чуди на проходилката, ама внимавай като разберере, че може да  се движи с нея  Laughing Много  е чаровна Хармоничка  Hug

Любито , колко време я държа обрива Кари ? И аз мисля да купя гърне на Алекс . Много сте хубави всички на снимката , Ти много дибре изглеждаш  Hug

Кокоске , много си хапва Вики , браво ,нека да му е сладко на детето  Hug

# 68
  • Русе
Добро утро! Тук край Дунава е доста хладно и има едни ветровеее. Мисля да не рискувам с разходка, още повече, че до скоро бяхме с Т. Натали, един ден я държа обрива. Нали беше болна и таткото все ми пилеше да обувам чорапи и да я обличам повечко. Беше цялата потна и съответно се обрина. Веднага я преоблякох със сухо потниче и я оставих по памперс и без чорапи и на другия ден обривът го нямаше. А, и мерси ти за комплимента  Hug, но така съм се ослонила и то преди да забременея. И няма изгледи да се промени положението.
Купих от новите памперси - Премиум. Още имам 3 от старите, та не съм ги пробвала, но съм малко възмутена, че няма мечета на пакета. Ами като са по-скъпи би трябвало дори повече точки да сложат според мен  Laughing
Нането, Кари на обяд яде различно. Зависи колко е спала на вън и колко й се спи. Средно изяжда около 180-190гр.- 1 голямо бурканче. Само че тя си е каприз -  единствения зеленчук,който признава и яде с кеф е тиква.
Катериче, и аз се чудех за глутена и вчера попрочетох по въпроса. Нали на предната консултация се ошашкахме с педи и въобще не коментирахме захранването. Пък следващата е чак към 23.09 и не ми се чака да питам тогава. Та четох,че глутена би трябвало да се въведе в 8-10 месец. По-рано или по-късно било с по-висок риск от алергии. И било хубаво да се започне с овес. Иначе сега правя пауза откъм месо за да въведа пуешко след около 2 седмици и давам само зеленчуково на обед.
Репичка, сега гледах видеото на малката сладурана Моника. Страхотна е  Hug

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 09:37 от lubito

# 69
Добро утро мамчета!
Наистина  затишие в темата Wink
Любито,хубавица е Карина Heart Eyesи тук времето е хладно и само че не е заваляло,няма да рискувам с разходка Naughty
Сиска,Кало голям красавец Heart Eyes
Репичке, твоята Хармоника незнае май за какво е проходилката,кефи се на играчките,сладурана Heart Eyes
Кокоске,този разказ за Вики много ме развесели,все едно чета за моето пъпешче Mr. Green
Рокси,честити християнчета Hugда са ти живи и здрави!
Ели,честит вчерашен имен ден и на малката Александрина,както и на татко и!
Натали,радвам се че Алекс се пооправя милия,Марио също се обрина когато беше болен,появиха се ситни пъпчици зад ушенцата,вратлето и рамената,2-3дни и изчезна Peaceвсичко е от зъбите......
Сега да дам отчет след консултацията,9.300кг и 72см.
За храненето-от няколко дни давам попара/пасирана/ ,хареса я,но не повече от кашата Mr. Green,за обяд включих и супичка и нея хареса/пасирана/ и  редувам,зеленчуково,месно и супа за обяд,скоро ще включа гриста и жълтъка.
Бисквити не съм давала още,но сигурно като дам ще са тези на Плазмон.
Зъбите са ни 6  и още 2 прозират вече на венеца,скоро и те ще пробият,толкова е смешен и прави едни физиономии и раздава накива усмивки,все едно се зъби Joy
Казва от вчера"мама" bowuu а от преди "баба" "айде" "деди"неосъзнато но все пак си бръщолеви Mr. Green
Това е засега от нас !Лек и прекрасен ден ви желая Hug

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 09:45 от desisladka

# 70
Момичета, привет! От няколко дни ви чета, но все не мога да се включа.
Изкарах някакъв много гаден летен грип- повръщане, висока температура и ужасно главоболие. Нямах никакъв апетит и нищо не ядох първия ден. Бях се притеснила за кърмата, но добре, че не се отрази. Ходех с маска , абе гадна работа. Добре че се разминах само с парацетамол.
Ели, Честит ви имен ден на патерици. Да са живи и здрави любимите ти хора!
Натали, радвам се за вас, че сте по- добре! Стягаш ли вече куфарите?
lubito , наистина изглеждаш добре!
Аз вече си стигнах моите килограми преди забременяването. При мен съм убедена, че кърменето помогна, защото не съм правила никакви усилия.
За храненето - Настюхата вече си хапва по цяло бурканче на обяд и така заместихме 1 хранене. Следобед също не суче, когато яде каша. Вече й дадох от нашата свищовска  Grinning на " Слънчо"- бананова ( и аз си хапвам).
Вода все още почти не пие.
Смайлинг, как се омазва Калата  Laughing, ама важното , че хапва .
REpichka , много ви е хубава проходилката! И Моника й се радва. Аз още се чудя дали да купувам, май ще се разминем.
Катериче, браво за туризма!
Ели Георгива, радвам се, че се включи! Как сте?
Ягодке и ти се беше поизгубила  Naughty
Рокси, много се радвах на твоите малчовци! Закачат ли се един с друг? Как се справяш сега, като почват да пълзат, ходят и т.н.
Поздравления за Моник за декорацията на стаята! Страхотно!

# 71
А аз да кажа, че и в БАта има намаления - сандали за Марти - 26 номер за 34лв. взех му и маратонки за 25лв. Но по принжип и аз съм фен на GEOX, но  му нямаха размера - зимни боти исках да му взема

# 72
  • София
Здравейте сладурки,
Слънчогледче, добре е, че вече е минало всичко Hug, звучи много кофти грип ooooh!
Усмихната Сиси, супер е Калата.
Радвам се, че ви хареса декорацията на стаята, лошото е, че искам да я пренаредя, но отлепянето се оказа, че ще остави тряйни следи на стената Rolling Eyes Който се интересува в Джъмбо се продават Peace
Този уикенд беше първата палатака на Преслав на яз. Широка Поляна. Ето 2 снимки

Валя ни дъжд, но палатката се оказа добра и всики сме сухи HugБеше страхотно Peace
Желая ви усмихнат и прекрасен ден  bouquet

# 73
Моник, браво, аз тази година не се престраших, мъжа ми е много нещастен, че не бяхме на палатка на морето.... За 2 дни бих си позволила, но за 3 седмици, както той искаше, нещо не ме влече.... Rolling Eyes като знам колко багаж означава да ходиш на палатка Laughing

# 74
  • Варна.....
Моник, поздравления за куража да си с бебе на палатка.
На мен не би ми стискало......

Общи условия

Активация на акаунт