Мама, татко, кака, батко, гушкат ЯНУАРЧЕТО си сладко.

• 32 144
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
Моник, браво! Аз съм ходила на палатка, но отдавна.С бебе сигурно е забавно. Laughing

# 76
Е успях да ви изчета , че нямахме компютър тия дни и сега пак е зле уж , го оправиха , но пак прави същия проблем, та може пак да изчезнем.

Иначе сме добре, до часове ще се  tooth  , първото  зъбче отдолу е тръгнало да избива драска и се белее и е  киселка , и дупето ни се изрина пак и така .
Ядеме вече и попари и супи ,които много харесва , вече пюретата са и блудкави , не ги обича особено, сирене и извара давам , но сиренето изкиснато и папарата я правя само с вода , масло и сухар , без захар.Не пасирам ,супи и ги  правя от зеленчуци, от месце , кото накъсвам на ситно и си яде с удоволствие .
Аз бисквитки си купувам на  Чичи бебе , те имат и сухари.
Габи така преди известно време докато беше с висока Т се изрина цялата , но до два дено и мина.
Предполагам, че беше от лекарствата.

Много са сладки бебенцата , Калата яде с цялото си лице и на челото има папкане. Heart Eyes

# 77
Сиси, абе тоя Кало страшно много заприличал на тебе вече  Grinning

Хм...  Thinking Мислиш ли? Никаква прилика със себе си не откривам...  Rolling Eyes

Пепи, да го извиня Калата - рядко се омазва така, но нали трябваше нещо по-така да покажа тук  Mr. Green Иначе е културен, не винаги си бърка с ръце в устата  Mr. Green

Моник, евала, мацка, много си смела  newsm10. Аз може би не бих отишла на палатка с бебе  Thinking

И да ви се оплача - вече 3 дни ме боли бъбрекът  Sad Днес не сколасах за преглед, но утре трябва! Че ме е страх да не стане по-зле и ако може сега да се действа с нещо съвместимо с кърменето - да го правя, че после може и да не може  Confused Стискайте палци да успея утре да посетя леля доктор и да не е нещо лошо  Praynig

За бисквитките - аз не давам още, но бяха споменали преди някои мами за Плазмон (Plasmon), че били хубави..

Хайде, зачезвам да чипам бебе...

# 78
Добър вечер дами!

Аз се позагубих, не съм писала тук май повече от месец...имам си проблеми, не съм много в кондиция, а и си взимам дозата бърборене за бебета в януарското чатче и във фейса... Embarassed

Имам много да разказвам и снимки да показвам, но ще стане утре, сега ме мързи...

ЧРД на Моник и на Киша на патерички

Сис, само твоят пост прочетох, плазмон са хубави и се топят в устата, аз и давам на Аница,в началото сев давеше, но сега ги дъвче.....

само 2 думи ще ви метна...ИМАМЕ СИ 4 ЗЪБА, ИЗБИХА ЗА ОБщО 3 СЕДМИЦИ, това е една от причините да не съм много в кондиция и ВЕЧЕ СЕ ИЗПРАВЯ И ХОДИ ЗА РЪЧИЧКА....да  ми е здрава гърбината само.
Хайде лека нощ, утре ще пиша повече

# 79
Добро ви утро мамчета!
Усмихнатото fingerscrossed,дано не е нещо сериозно Hug
Моник,браво,аз всякаш нямам смелост да го нъправя Peace
Сиси 8227,честито първо зъбче tooth
Копривке,добре се завърнала,браво за зъбките,да са и белички и здрави,как така ходи за ръчичка Rolling Eyesи Марио се изправя и като го държа за телцето престъпва, но сам и за ръчичка още не ,браво на Аничка,чакаме снимчици Peace
И едно кафенце малко да ви поразбудя,че пак едно затишие тука.......

# 80
  • Варна.....
Лелеее, такава неактивност!!!
Къде се изпокрихте?
Аз да си кажа- Преслав е отвратително крив. Все едно не зъби, а бивни му излизат.
Копривке, добре дошла. Дано сте си починали.
Усмихнато, пиши как си.
Питам и тук- от кога може да се дава грозде?? Че нали му е сезон. И още един въпрос- какво количество каша да давам за следобедно заместено хранене? Днес 100 гр му бяха повече от недостатъчни. Скъсал се е от рев докато се върна.
Хайде лека и мека от мен.

# 81
  • Варна
Питам и тук- от кога може да се дава грозде?? Че нали му е сезон. И още един въпрос- какво количество каша да давам за следобедно заместено хранене? Днес 100 гр му бяха повече от недостатъчни. Скъсал се е от рев докато се върна.

Аз давам 100мл вода+ кашата= около 120 става + половин бурканче плодово от 125 гр. Смесвам ги. Давам го към 17.30 и в 21 млякото за лека нощ.

Като става дума за кашата...защо предпочитате безмлечните?

# 82
  • София
 Whistling Още само 7 денаааааа Praynig и големия тръгва на детска...Ако аз не вляза преди това в лудница. Ей, голям инат е това дете и това си е. Днес щом и свекър ми не се стърпя и му шляпна дупето, смятайте какво е боло, а той косъм не дава да падне от главата му. Първо се заинати, че ще излезе да кара колело с чехли...После трябваше да се изпикае в саксията на едно цвете в едно кафене, защото в тоалетната видиш ли имало мечки - потънах в земята от срам...и така цял ден. Ей, иде ми да запаля цигара чак, а не съм пушила от 4 години...Сега някои от вас да не се откажат от второ. Сакън, недейте (няма само аз да съм набутана  hahaha) Отделно лимончо е крив, точно както Таис е писала - все едно бивни избиват. Докторката каза, че очакваме 2 броя. Иначе фитнеса този месец е имал ефект и е качил само 150 гр, та вече е 9.400, 71 см. Има белег от БЦЖто и така.
Таис, грозде от 7-я може да се дава. Аз лично го пробвах и му хареса - изяде почти цяло зърно. А за кашата - ами около 180-200 гр., зависи колко е ящно детето. Гого яде около 100гр, ако е безмлечна, виж, ако е с плод или млечна и до 180 ги докарва.
Моник, бих казала, че Преслав има едно наистина интересно детство Simple Smile
Сиси, тия Чичи бебе с банана особено са много вкусни. Хриси ,много ги уважаваше Simple Smile
Опс...аз си мисля, че спят, а парламентьора пристига да ме уведоми, че бебе плаче ooooh!

# 83
Дони,голям купон е у вас Crazyизобщо нескучаеш Mr. Greenе направо ме отказа от второ,пък като си представя,че и момче може да е  hahaha
За кашата,Марио си обича повече млечната и плодовата Peaceяде около 200гр,на безмлечната нещо и се чумери и едвам по 100/150 изяжда,някой път и аз му правя коктейли като му слагам в кашата няколоко лъжички пюре или банан,харесва и така

# 84
  • София
Ау Моник, жива и здрава бъди...за малко да те пропусна   bouquet

# 85
Не съмела, но да се похваля - имаме си зъбче!
 newsm44И вчера цял ден тича след мен с проходилката и викаше ма-ма Flutter Flutter Flutter

# 86
  • Варна.....
Биляна, откога го чакам и оз това ма-ма   bouquet Честито ви зъбче!!!
Дони, ама верно е веселба у вас  Hug
Благодаря за отговорите за кашата- ми той си е бил гладен значи.
Не предпочитам безмлечната- всъщност оризовата въобще не е на почит у дома.
Плазмон бисквитите също
Рогчето на батко му обаче е одобрено.
Чичибебе взех, амабаткото и бащата ги изядоха- т.е. одобрени са  Mr. Green

# 87
добро утро ние от днес сме на пилешко пюре и много му хареса.ядем и попарка абе май е яшно бебето ми Joy иначе и ние тичкаме в проходилката и пробива третото ни зъбче

# 88
Здравейте и от нас!
Най- накрая сколасах и тук да се отчета. То от тези ниви и други подобни време за форума не остава  Embarassed Ние сме добре - вече 10 300 кг. и 73 см. , ходим на разходки и дори изкарва в  количката за около час  newsm44 . Чудо невиждано Crazy Хапваме си пюрета и каши, имаме гърне от седмица, което сме използвали по предназначение три пъти и вършеем с проходилката, за да облизваме всичките налични кабели вкъщи. За сведение - най- вкусен ни е захранващия на лаптопа #Crazy Зъби нямаме, ама май доста го тормозят на моменти или просто си е крив и аз не знам вече newsm78
Попрочетох тази тема, сега ще се връщам и на старата, за да наваксвам с пропуснатото.
Хубав ден ви желая Hug

# 89
Ей, няколко дни все на тази страница седим.

Дадохте ми идея за гроздето. Аз си мислех, че е рано.

Не се сещам дали се похвалих,  и аз чух дългоочакваното "ма-ма" .

Бисквитките как ги давате? Накиснати в нещо или да ги смучат!

Общи условия

Активация на акаунт