Мама, татко, кака, батко, гушкат ЯНУАРЧЕТО си сладко.

• 32 162
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
Мерхаба! (извинете, ако не е точно така - турски не отбирам, но нали трябва да се направя на интересна  Mr. Green)

Аз минах през леля дофтор, изписа ми некви билкови Цистон и нош-па да пия за болките. Каза да съм отидела на ехо, ама не ме прати тя, щото не можело така, джипката ми е в софия, а тук ще трябва да плащам, няма как да мина през касата. Егати и тъпата ни система  ooooh! Питах за този временен избор на лекар, казаха, че за толкоз малко дни нямало да стане (кой ли пък ще ме разбере колко ще стоя в Бургас, ама нейсе..). Сега ако намерим читав профи на ехото - ще отида.. Ако пък ли не - ще търся в Силистра, че после там заминаваме.. Добрата новина е, че почна да ме отпуска малко, не е толкова нетърпима болката.. Иначе и урина ми взеха, резултатите не си ги разбрах (естествено), но пък лекарката не беше обезпокоена, така че явно не е нещо кой знае какво. Само това ехо да го намерим..

Бубченце, стига кОпа, стига ся... Драскай и тук по нещо  Crossing Arms;  Crossing Arms и за другите, дето само нивите си гледате  Crossing Arms Не може така пък  Naughty  Whistling  Иначе Делянски добре си похапва  Wink - 10,300  Laughing, браво, браво Wink И поздравления за разходките, току виж до зимата вече правите половин ден навън Wink  Hug

Като прочетох за гърнетата се учудих, честно казано.. Мислех, че са много малки за това. Обаче пък ме навихте да взема и ще си купя и ще пробваме вече там да ходи. Не, че ходи много де, тоя запек продължава да го мъчи, мисля да го водя на хомеопат, страх ме е да му давам водорасли без специалист да си е казал мнението...  Thinking

Грозде вчера му дадох да ближе. Ей как му хареса, после голям рев беше като свърши  Crazy Ама пък ме е шубе, то гроздето уж с твърда шлюпка, а Калоян уж без зъби, ама така умело го отхапва, чееее  Shocked  Confused Та едно наум си имайте ако предлагате така като мен  Peace

А за Чичи бебе - аз просто не съм ги чувала, но аз нищо не съм чувала, освен пюретата, просто защото не предлагам друго  Rolling Eyes. Трябва да взема да ги разгледам тия бисквити. Те с глутенови зърна ли са?  newsm78

Бай, отивам да поддържам дупето си във форма, подходяща за счупване на стол  Crazy Mr. Green

# 91
  • СТАРА ЗАГОРА
Pepi, аз давам бисквити Закуска, по една бисквитка в млякото към 11 часа и така редувам през ден с попарата, защото незнам какво друго бих могла да давам, кашите ги давам към 18.30 часа.

# 92
  • София
Свиленка, да те просветя  Wink
Банановите най-ги обичам hahaha Меки и вкусни са. На Хип примерно са доста твърди бисквитите, а на Плазмон не съм давала, щото у наше село няма. Георги мисля по-другата седмица , когато стане на 7.5 да го черпя, че не искам да изоставам с въвеждането на глутена...В понеделник дадох и жълтък. Горе долу през около 2 седмици +-няколко дена въвеждам нов продукт. Сега правим кратка пауза след пуешкото и ще почваме или заек или пиле, чудя се кое от двете... newsm78
Биляна, а честито...
От днес моя син се светна, че има детски канали...голяма грешка...Познайте какво се гледа сега по цял ден. Да , правилно - ДЕЦКИ...
Стискайте палци тия дни да се сдобия с ново фото, че да си поснимам на воля. Не знам дали ви се оплаках, но от стария майстора каза, че нищо не става...И на връщане от ремонта го свиха от чантата на свеки, която имала глупостта да я остави на някаква жена пред лекарския кабинет. Не ме е яд за друго, ами имах несвалени снимки от картата #Cussing out До понеделник за Великия ден трябва да имам, че няма с какво да се снима събитието на годината hahaha

# 93
Аз за закуса редувам попара или грис със сирене и масло. Бисквитки давам за вечеря към 19,30-20,00 часа със кисело мляко.

# 94
Здравейте, сега като ви чета колко сте напред със захранането та се чудя ние ли сме най- изостаналите  newsm78 То верно го давам агале- агале, ама верно, че почти нищо не съм въвела. По-скоро гледам да наблягам на зеленчуците, че сега им е сезон, а и само домашни ги папкаме, сега дори сме на лапат- е как се облизва- няма такава картинка Simple Smile . И  това ние обедното меню като редувам с месно. А според вас би ли имало проблем, ако на обед давам 3 дена последователно зеленчуково и после 3 дена последователно месно? От месото само пилешко съм въвела и все си казвам, че има време за другите видове. След обед му давам плодово пюре и редувам с каша от елда. Вчера му взех 2 каши на Слънчо- млечни без глутен, с плод, та това ми беше чудинката- дали пречи да му дам млечна каша и защо се избягва?  newsm78 Вие с такъв вид каша ли въведохте? А да попитам млякото с бисквити с АМ ли го предлагате или  newsm78 ??? Ох, май доста ми станаха въпросите, но дано не съм ви досадила, аз уж попрочетох за кашите и за всички неща и уж си имах някаква предтсва за кое-кога да въведа, а сега съм направо в  Shocked Сега като гледам колко сте напред и направо се отчаях...

П.П. И междувременно, докато ви пиша изядох кашата от елда на малкия..................

# 95
  • София
Какъв пропуск, черпя за рождения ми ден, който беше вчера /1.09/, ама се отнесох, че много неща трябваше да свърша Hug

Билянче, честито зъбче.
Усмихната Сиси, дано да преминат болките и да си добре Hug
Много са големи вашите разбойници, 9-10 кг ShockedПреслав вчера го мериха 8.500 Simple Smile Явно расте фин младеж. За хапването-най-много обича сухари-най-обикновени-Пападопулу-гояма страст са му. Без проблрми си изяжда една филийка Laughing
Слънчогледче, "МА-МА или АМ АМ newsm78" и аз го чух тия дни за пръв път Grinning Надявам се да е било МАМА Embarassed

На Преслав му направиха проба за БЦЖ, тъй като нямаше белег от ваксината. Имате ли представа кога е положителна пробата и как трябва да изглежда #Crazy , защото сега мястото се зачерви, но не знам, дали това е достатъчно Confused

Много усмивки и лека нощ  bouquet

Последна редакция: ср, 02 сеп 2009, 23:55 от Monick

# 96
здравейте мами,
отдавна не съм ви навестявала, но  бяхме  ваканции, пътуване,море .... все  хубави работи:) аз захранването  още не съм въвела месото, мисля скоро да го въвеждам. Бисквити и сухар въведах скоро и  жълтък също. Сиренето дадох преди 2 дни . Общо взето давам супички , пюрета ,плодове. КАшите  много,много  не ги яде, но затова пък овесени ядки яде с удоволствие с малко масалце. Напоследък иска само права да стои  и от днес се пробва да пълзи. Ами ... бебоци, да са ни  живи и здрави   

# 97
Здравейте! Отдавна не съм влизала във форума,но не ми остава много време.Като гледам колко сте напред със захранването,ние още нямаме заместено хранене иска си цицата и това е.Видях някой че е правил грис на детето, искам да питам как го правите с вода ли го варите.
Иначе зъбки нямаме още, давам и от бисквитите на Плазмон,но още не може да се научи да дъвче само ближе по малко.

Пускам снимка от нашето кръщене.

# 98
И аз съм супер назад със захранването - заместено хранене е мираж за нас - яде само тиква с картоф по около 50гр. на ядене е най-голямото постижение и то само с пръст като и давам.... Яде бисквитите на Плазмон . Сок не пие, месо не съм давала, кашата ми я отказа, ще я пробвам пак... иска цица и това е, направо полудявам, всичко става толкова бавно... Rolling Eyes

# 99
Здравейте гледам оплаквате се за захранването и ние с тая каша удряме на камък, не ще и не ще, днес дори я повърна и дълго време няма и дам , за да не я мъча, и кисел не яде и грис неще./Аз гриса го правя ,като кипна млякото/да отбележа , че е прясно нискомаслено/ и в отделна купичка да кипне за малко една-две лъжици грис със вода, колкото да набъбне, че много си увеличава обема и после добавям млякото , може и масло  и сиренце да се сложи, абе има си вкус на каша, гадно и лепкаво.То мойто дете не може да яде такива неща.
До колкото знам ,трябва да се редуват зеленчуковото и месно пюре , особено ако е въведен и жълтък.Аз захраних първо със млечна каша на Слънчо "Ябълково-Бананова", тогава я  ядеше.

И аз се  newsm78  ,как се дават тия бисквити с мляко, като се сложи една бисквитка в мляко после излиза ли лесно от биберона или как се дава?

oni    как ги даваш овесените ядки?И какви са по-специални или най-обикновенни.

# 100
Здравейте гледам оплаквате се за захранването и ние с тая каша удряме на камък, не ще и не ще, днес дори я повърна и дълго време няма и дам , за да не я мъча, и кисел не яде и грис неще./Аз гриса го правя ,като кипна млякото/да отбележа , че е прясно нискомаслено/ и в отделна купичка да кипне за малко една-две лъжици грис със вода, колкото да набъбне, че много си увеличава обема и после добавям млякото , може и масло  и сиренце да се сложи, абе има си вкус на каша, гадно и лепкаво.То мойто дете не може да яде такива неща.
До колкото знам ,трябва да се редуват зеленчуковото и месно пюре , особено ако е въведен и жълтък.Аз захраних първо със млечна каша на Слънчо "Ябълково-Бананова", тогава я  ядеше.

И аз се  newsm78  ,как се дават тия бисквити с мляко, като се сложи една бисквитка в мляко после излиза ли лесно от биберона или как се дава?

oni    как ги даваш овесените ядки?И какви са по-специални или най-обикновенни.

най-обикновенни. Сипвам вряла вода да ги покрие  и оставям така да набъбнат.В началото слагах пповече вода и смилах в пасатора,но тя яде бисквити и  вече не ги правя на каша. След това добавям масълце,сирене.Понякога за разнообразие  добавям  някой плод. много ги харесва и затова предпочитам да  ги давам вместо да я мъча с каши

# 101
здравейте,
отдавна не съм писала, но и Евгени е в Бургас от месец и вече ми е много мъчно.ние ходихме по Турция, после и до Солун и сега, като приключихме с отпуските, ще ходим да си го вземем, аи да закрием сезона на морето Heart Eyes
от майка ми разбирам ,че искал да яде всичко с лъжица и не искал да пие АМ с Плзамон или плодово пюре. като го вземем, ще мине и на пюрета за 8 месечни с по-големи частички, че дъвчел доста добре Wink
другата седмица ще кача и някоя нова снимка....

# 102
  • Варна.....
Ейй, Киша, ти си построила комунизма!!!
Познайте кого видях днес?? Дивна и Златната Мери - и та двете бебетата са ни при една и съща лекарка и днес се нацелихме на консултация. Страхотно изглеждат и двете  Heart Eyes /Дивна е малко без перчем, ама пак си е хубава/

# 103
 Моник, Честит рожден ден на патерици! Най- важното е да си здрава, както и близките ти!

Доста се  newsm78 за гриса, овесените ядки, бисквитките. Аз досега само пюре и от време на време каша (ние пък я ядем) съм давала. Ще взема да й купя бисквитки. Днес дадох грозде - осмука 1 зърно и много се радва  Grinning Абе не е ли рано за прясно мляко  Thinking?

Киша , ти си рекордьор по отпуските  Grinning, да ти завиди човек.

hris1981 , честито ти християнче!

# 104
Моник, дано е бил хубав празника ти! Много здраве и любов желая на теб и семейството ти!
 smile3525
За бисквитите - аз давам "Закуска".
Грис приготвям като в около100-120мл вряща вода добавям 1-1,5 супена лъжица грис. Оставям да заври. После добавям масло и сирене.
Абе не е ли рано за прясно мляко  Thinking
newsm26За прясното мляко педиатърката каза чак след като навършим годинка!
Киша, благородно ти завиждам!  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт