Аз минах през леля дофтор, изписа ми некви билкови Цистон и нош-па да пия за болките. Каза да съм отидела на ехо, ама не ме прати тя, щото не можело така, джипката ми е в софия, а тук ще трябва да плащам, няма как да мина през касата. Егати и тъпата ни система
Питах за този временен избор на лекар, казаха, че за толкоз малко дни нямало да стане (кой ли пък ще ме разбере колко ще стоя в Бургас, ама нейсе..). Сега ако намерим читав профи на ехото - ще отида.. Ако пък ли не - ще търся в Силистра, че после там заминаваме.. Добрата новина е, че почна да ме отпуска малко, не е толкова нетърпима болката.. Иначе и урина ми взеха, резултатите не си ги разбрах (естествено), но пък лекарката не беше обезпокоена, така че явно не е нещо кой знае какво. Само това ехо да го намерим..Бубченце, стига кОпа, стига ся... Драскай и тук по нещо
;
и за другите, дето само нивите си гледате
Не може така пък
Иначе Делянски добре си похапва
- 10,300
И поздравления за разходките, току виж до зимата вече правите половин ден навън

Като прочетох за гърнетата се учудих, честно казано.. Мислех, че са много малки за това. Обаче пък ме навихте да взема и ще си купя и ще пробваме вече там да ходи. Не, че ходи много де, тоя запек продължава да го мъчи, мисля да го водя на хомеопат, страх ме е да му давам водорасли без специалист да си е казал мнението...

Грозде вчера му дадох да ближе. Ей как му хареса, после голям рев беше като свърши
Ама пък ме е шубе, то гроздето уж с твърда шлюпка, а Калоян уж без зъби, ама така умело го отхапва, чееее 
А за Чичи бебе - аз просто не съм ги чувала, но аз нищо не съм чувала, освен пюретата, просто защото не предлагам друго

Бай, отивам да поддържам дупето си във форма, подходяща за счупване на стол
Меки и вкусни са. На Хип примерно са доста твърди бисквитите, а на Плазмон не съм давала, щото у наше село няма. Георги мисля по-другата седмица , когато стане на 7.5 да го черпя, че не искам да изоставам с въвеждането на глутена...В понеделник дадох и жълтък. Горе долу през около 2 седмици +-няколко дена въвеждам нов продукт. Сега правим кратка пауза след пуешкото и ще почваме или заек или пиле, чудя се кое от двете...
До понеделник за Великия ден трябва да имам, че няма с какво да се снима събитието на годината
. И това ние обедното меню като редувам с месно. А според вас би ли имало проблем, ако на обед давам 3 дена последователно зеленчуково и после 3 дена последователно месно? От месото само пилешко съм въвела и все си казвам, че има време за другите видове. След обед му давам плодово пюре и редувам с каша от елда. Вчера му взех 2 каши на Слънчо- млечни без глутен, с плод, та това ми беше чудинката- дали пречи да му дам млечна каша и защо се избягва?
Надявам се да е било МАМА
, защото сега мястото се зачерви, но не знам, дали това е достатъчно 

За прясното мляко педиатърката каза чак след като навършим годинка!