1. Ходихме на кафе с Доника и Гого
2. Ядохме за пръв път заек
3. Киша аз пък ти завиждам неблагородно
Как пък не се кротна цяло лято 4. И да, наистина им е много рано за прясно мляко

Мързи ме -утре повече
.

...
. 
, непрекъснато мрънкане
, сукане нощем по 3-4 пъти, просто и аз като вас ще лудна.
/е Сладурче теб не мога да те стигна - ти държиш първенството във 'фитнеса'
/.
, изкарахме си добре, починахме си, радвеам се, че там не разболях моята, а и точно преди да тръгнем избиха двете долни зъбчета, та и с това нямахме проблеми, единственото което много ме притесни, е че още с пристигането я изпуснах от очи и тя падна на плочките в стаята на хотела
, удари се доста, поплака си, но добре, че нямаше други последици, аз съм си виновна за това
Иначе аз там нищо ново не съм въвеждала като храна, вс епак в непосзната обстановка не исках да рискувам, ядеше си месните пюрета и следобяд каша с малко плодово пюре, сега ще й въведа телешко, а след това ще започна и с глутена.
Здравейте морски,слънчеви и усмихнати приятелчета!Очертават се последни топли дни,поне според синоптиците,затова и ние наблягаме на разходките,даже си хапваме пюретата навън!Рая има проходилка от вчера,много се кефи миличката,но не се сеща какво да прави,ако не я побутна
!Всички сте толкова сладки,че няма да ми стигнат целувките за всички!!!!Вече имаме две зъбчета и обожава да си хапва късчета от нашето ядене,педагогическото захранване даде резултат,когато сядаме на масата си мирува и само отваря устенца,дори си иска сама с :"О-О-О"!Научи се да казва "чао",но го ползва само за определени от нея хора!Казва и "браво"пляскайки с ръчички
много е сладка!Когато чуе музика или ако аз и пея се подрусва и клати главица,да се спукаш от смях!Е малко да се отчетеме и ние!Дано всички да сте здрави,че според нашата аптекарка има грип-гърлобол,преминаващ в хрема и малко разтройство!Пазете се
Моя мъж го мина,после аз,още ходя с маска вкъщи,моля се Рая да се размине,дано,нали за това се кърмиме!!!Приятен уикенд за всички