Мама, татко, кака, батко, гушкат ЯНУАРЧЕТО си сладко.

• 32 173
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
по въпроса за гриса аз му правя пюренце от морков картоф ориз и грис и малко масло и сирене като го пасирам така му се отслажда 4е newsm10

# 121
   И аз въведох глутена   от днес  Laughing Дадох й няколко бисквитки на "Чичи бебе" (стрих бисквитките и ги омесих с плодово пюре+вода). Много й харесаха. Дадох й от тези с банан.Намерих ги в един близък хран.магазин. Тук при нас са по 1,30. Евтини ми се видяха  Laughing , а има доста в пакета.

Ралче, добре си се завърнала  Hug

Аз от месата досега само пуешко ( от пюрета) и само веднъж заешко ( на Хип с картофи  и копър), което много й хареса. Мисля тези дни и пилешко да въведа, но с пиленце от село  Laughing

Последна редакция: пт, 04 сеп 2009, 21:30 от pepi_slanchogledche

# 122
  • Варна.....
кой да я прави - ние или на бебетата?
Щото за бебетата е малко рано... Simple Smile
А за нас е късно.
sisi_8227 - ти защо държил толкова на каша- като не му харесва на детето, не давай. Алеск без каша съм го отгледата, 2-3 пъти да съм вземала. Кисел, крем, бисквитена торта варианти много.
elena_d - и Преслав скача много, но в бънджито. Това ми е спасението.

# 123
здравейте момичета,чета ви редовно но нещо ме мързи да пиша
исках да ви питам нещо- пропуснахме дк миналия месец (бяхме със запушен нос) и доки каза да ида когато се оправи и ето че пропуснахме  а нали при 6 навършени мес.се правят изследвания и ваксина понеделник ще ида дали има някакъв проблем че и нямам никакво доверие(на доки)

# 124
Здравейте, мили момичета.
Ние сме отново в София, че аз ще се готвя за държавен изпит. Дано всичко приключи с щастлив край  Praynig  Praynig  Praynig

Мъжът ми днес е рожденник   ooooh!и става на цели 29 години  Sunglasses Черпя всички ви виртуално.

Решихме по случая да си направим през деня разходка до Рупите и ще си спретнем скромен пикник. После ще показвам снимки. Много се вълнувам понжье от доста време ми се ходише до Рупите.

Сладурчеста, при нас положението е същото. Това дете  неможе и секунда ни денем н и нощем без мен. Направо се чувствам като "24 часов млечен бар" нон- стоп на гърдите ми,а ако не-то мрънкане, въртене, скимтене, стигало се и до рев до посиняване.  ooooh!

# 125
  • Варна
Сиска, много е готино на Рупите, завиждам тиSimple Smile. Да ти е жив и здрав мъжа!

И аз да се появя, че изоставих малко форума, ама ви чета.
Аз не съм давала грис досега, но тези дни вече ще дам. Също и риба, решила съм да е сьомга.
Как напасвате закуската, в колко часа, давате ли мляко преди това?

Последна редакция: сб, 05 сеп 2009, 11:29 от Мим

# 126
Добро утро! Аз тъкмо си пия кафето, ето и на вас Wink :
Сиска, да ти е жив и здрав мъжа! Весело изкарване на пикника!  1dating
Мим, нашите хранения са:
7,00- кърма
9-9,30 - закуска
12,00 - обяд
13,30-14 - кърма за приспиване
16,00-16,30 - следобедна закуска
19,30-20,00 - вечеря
21,30 - кърма
За през нощтта не знам, защото доста си суква Party

# 127
  • Варна.....
здравейте момичета,чета ви редовно но нещо ме мързи да пиша
исках да ви питам нещо- пропуснахме дк миналия месец (бяхме със запушен нос) и доки каза да ида когато се оправи и ето че пропуснахме  а нали при 6 навършени мес.се правят изследвания и ваксина понеделник ще ида дали има някакъв проблем че и нямам никакво доверие(на доки)
Няма проблем. Аз също пропуснах една консултация.

Мим, режимът на Преслав е :
5,30- 6.30 - кърма;
8.30-9- закуска;
12.30- 13.00- обяд;
15.30-16.00- сл. закуска;
по някое време към 5-6 следобяд - кърма, ако поиска, но оня ден и грозде хапна;
20.00- кърма.
Опитвам се вече две вечери да махна нощното хранене.

# 128
siska8607 , да ти е жив и здрав мъжът! Успех на държавния изпит!
Билянче, благодаря за кафето!
Нашият режим е доста гъвкав  Laughing , но нещо такова:
5- 6 - кърма ( понякога, ако реши да спи повече, минаваме без ранното хранене)
8- 9- кърма
12- 12,30- обяд
15- 16- сл. закуска +/ - кърма
18- 19- кърма
след баня- 20- 21- кърма

# 129
  • СТАРА ЗАГОРА
Ние онзи ден бяхме на консултация и Пламче тежи вече 9.800 кг и е 75 см.
Ето как се храним ние:

7.00 - АМ
11.00 - попара или АМ с бисквитка
15.00 - месно пюре или зел.пюре с 1/2 жълтък
18.30 - каша или кисел
21.30-22.00 - АМ

от консултацията ми казаха, че мога да давам цял жълтък Thinking Вие какво мислите?

# 130
  • Варна
Аха, става ми ясноSimple Smile
Ние сме
7 - АМ
10 - АМ
14 - пюре
16 - каша
21 - АМ

Явно, че второто хранене ще е закуската.
Моето педи също каза цял жълтък...а аз още не съм давала...ама май другата седмица започвам по малко.

# 131
  • Русе
Хелоу! Да се разпиша набързо, докато компа не е забил. От няколко дни давам по малко жълтък към пюрето. С месото правим пауза,за да въведа пуешкото. До сега съм въвела пилешкото. Мисля през тая пауза да въведа глутена. Може би др.седмица. Режимът ни е:
8ч. АМ
09:00- 11:20 разходка
към 11:30 - зеленчуково пюре
следобеден сън
каша - млечна плодова ( най обича бананова на Слънчо или Хумана)
17:00 - 19:00 разходка
19:30 баня
20ч.АМ

Ваксина п-в ЧПВ искам да направя на Кари. Тя е преди да започне полов живот, така че за мен е късно  Mr. Green За това на рекламата казват "Спаси дъщеря си" или нещо подобно.

# 132
Здравейте , ние се прибрахме вчера във Варна,бяхме малко и при другата баба на планина.
Добре сме,там малко зор видяхме първите дни докато свикне сучеше по 12 пъти  Crazy,не искаше да спи ,ама свикна,свикна и все на ръце и на внимание ,и сега не знам как ще се разберем двете.
Днес излязахме в нашия парк и я гледам като види някой с нетърпение очаква да и обърнат внимание,ама така е то 20 дни само носене , подхвърляне , цъкане,шъшкане и т.н.
Още нямаме зъбче ама изглежда ни предстои, че всичко е все в устата и мрънка.
За нашия хранителен режим какво да ви кажа тя си сучи пак през около 3 часа даже тия дни и по на често,имаме обяд зеленчуково или местно пюре и следобяд плодово или каша.
В тази връзка сутрин освен попара какво може да седава ?
Смятам сега септември по по хладно да въведа жълтъка и сиренето,взела съм домашни яйца и козе сирене.
Мим,ходихме специално до Калофер да видим девическия манастир,аз много се зарибих от теб,много хубав наистина ,но ужасно се разочаровах като казаха , че не правят кръщенета ,аз ей така Shocked,правели ама в църквата в града.Ние се интересувахме за 22.07.2010,ама май ще остане във Варна в Св.Атанасий.

# 133
  • Пазарджик
Не ми се пише и затова не съм влизала.Нямам настроение просто.Два дни сме по лекари.В четвъртък за малката,а вчера за мен.Уж отидохме само за консултация заради непрекъснато въртене на главичката,а й откриха начална форма на рахит.Толкова е енергична и пъргава,че просто не знам как го поставиха тази диагноза.По цял ден сме на разходки и въпреки това се разболяла.Много ми е притеснено.Да не говорим,че нашата лекарка нищо не разбира и само ме ядосва.Преди две седмици ходихме да я попитаме дали няма рахит,защото според мен имаше някои от симптомите ,а тя ме изкара ,че съм перкулясала и че си внушавам.Добре,че поне ни даде направление за специалист,че можеше да стане късно и да се развие повече.Увеличиха ни Вигантола на 4 капки и допълнително пием калции.Също така другия лекар ни каза,че имаме и анемия заради ниските стойности на хемоглубина.Препоръчани повече плодове и зеленчуци и много разходки.От разходки ще се възползваме максимално доколкото времето позволява.
Иначе на мен гинеколожката ми каза,че съм добре,само където още не са се разградили вътрешните ми конци.Предписа ми едни свещички .Сутринта не можех да стана,не знам от тях ли беше или не имах,но имах страшни болки в яйчниците.Сега слава богу съм по-добре и вече не ме боли.

Извинявам се,че се натрапих с проблемите си и вас,но просто трябва да си излея мъката някъде ,а вас ви чувствам много близки.

# 134
Мария  , много се натъжих . Поискай и друго мнение за рахита .
 Моето мнение е, че дори и да има някаква форма на рахит може да се оправи ,защото е мъничка и ще го израсте .
Така ,че горе главата . Прегръщам те силно . Дано и  при теб нещата се оправят бързо  Heart Eyes Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт