Мама, татко, кака, батко, гушкат ЯНУАРЧЕТО си сладко.

• 32 166
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Бърз отчет и от нас:
1. Ходихме на кафе с Доника и Гого
2. Ядохме за пръв път заек
3. Киша аз пък ти завиждам неблагородно Crossing Arms Как пък не се кротна цяло лято  Laughing
4. И да, наистина им е много рано за прясно мляко Peace
Мързи ме -утре повече Hug

# 106
  • СТАРА ЗАГОРА
Sisi, и ние не искахме отначало Слънчо, пробвах с бананова, абълка, но не иска, след това взех на Хумана и вече яде само такива и Хип яде, а за млякото с бисквитки продават едни биберони на Авент с 3 позиции според гъстотата  и млякото с бисквитки минава, но все пак трябва да са добре стрити

# 107
Аз за млякото знам след годинка, и то високомаслено.  Laughing

# 108
Сиси, да не би повръщането да е от прясното мляко, а не от кашите и гриса?  newsm78 Мнооогоо е рано за прясно мляко и е тежка храна за бебешкото стомахче все още  Peace

# 109
Да знам, че е рано за прясно мляко, но реших да пробвам и тя не е поърнала от прясното мляко , което беше вчера , а от кашата днес , в която има АМ, иначе реакция от пр.мляко нямаме за радост, но го спирам, защото няма смисъл, аз го правех с грис или исках да правя и кремчета, но нищо не харесва от тоя тип, да не говорим , че на обяд не искаше да си изяде и супичката, която иначе обожава, май е от гадните зъбки всичко , ама да видим Peace.

В началото давах каша Слънчо, която като всяка нова храна прие с охота, но после вече не я искаше, после на Нестле и пак   тц....., сега Хип и отново същото ,просто не обича каши.

# 110
аз го правех с грис или исках да правя и кремчета, но нищо не харесва от тоя тип
Ако все пак решиш да правиш кремчета отново може да ги свариш с вода и след като ги отнемеш от огъня да добавиш АМ  Peace

# 111
Айде и аз да се отбележа, че ще ни забравите и нас  Hug

Не ми се пише тия дни, че съм в ужасна депресия. Откакто сме се върнали в София, моят Никола просто е непоносим. По цял ден рев и дране все едно го колят. И то когато му се доспи. Вчера стана в 7:30 ч. сутринта и естествено след 2 часа пак му се спеше. Да, ама не - заспа чак в 3 часа следобед като 5 часа мрънка, рева и т.н. Не ще да си яде пюрето, иска си цицата, ама като се натъпка с кърма, пак не заспа. Просто  smile3514...
Да не си помислите, че през нощта спи.... друг път. През 2 часа се буди да си сукне по малко. Какъв е този период незнам. Незнам зъби ли са, бивни ли са, кво са... От месец и половина чакаме горните зъби, ама нема никой. ако така продължава аз ще вляза в лудницата преди да са избили (или в болницата за лечение на дископатия и разширени вени от разнасяне на почти 12 кг. бебе).

Моник, честит ти рожден ден на патерици! Да си жива и здрава да отгледаш още 2-3 братчета и сестричета на Преслав и техните деца и внуци!

Свиленка, дано да се оправят бъбреците и само с билките, но все пак е добре да те видят и на ехо според мен, че то не си е шега работа.  

Добре, че има и други като нас дето са назед със захранването, че да се успокоя. Аз едва преди 4 дни въведох първото месо - пиле. Но малко преди това побързах да въведа глутена, че четох, че по добре е да се въведе 7-8 месец, че след това вече било късничко и водело да проблеми.
Дадох го за пръв път в овесена каша на Хумана. просто такава намерих в Трявна. А тя пък е толкова вкусна, че бих си я изяла цялята. Много ми хареса, пък и на Никола, де. Мисля тия дни и елда да му дам, че горкия и това не е хапвал. Досега бяхме само на зеленчуково пюренце на обяд, жълтък през ден и плодово пюре или кисел следобед. Ама не си мислете, че съм заместила хранене. Не е заслабнал обаче  Joy.
Реших все пак да му дам и по малко каши, че то иначе глутен и зарнени незнам как да му въведа. Ама ако му давам му давам не повече от 50 гр, каша с плодово пюре, че да не стане 200 кила. Само кисел му позволявам по малко ровече, че нали уж е диетичен  Laughing.

Я сега да питам - пуйката като отделен вид месо ли се въвежда или може по кратичко при положение, че съм въвела пиле?  newsm78

Браво на завърналите се, хайде пишете по-честичко, де. Затрихте се.

Киша, направо ти завидях. Искам и ааааазззз. Ама с този проклетник моя незнам на кой цар на времето ще ме огрее да отида на почивка без него.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 22:51 от sladur4esta

# 112
Добро утро.
Айде по една закуска за сили

Като ви чета се успокоявам - положението с Марти е точно такова - разнасяне по  ЦЯЛ ден  #Crazy, непрекъснато мрънкане  ooooh!, сукане нощем по 3-4 пъти, просто и аз като вас ще лудна.
Да не говорим, че иска да скача по цял ден - е то 10 кг да ги вдигаш по н- на брой пъти  ooooh! /е Сладурче теб не мога да те стигна - ти държиш първенството във 'фитнеса'  Peace/.
Ами явно така е. Аз месото го въведох директно с пюретата. Там има 8% месо, което е съвсем минимално количество.
Давам всеки ден месо. Каша започнах елда нас Хумана. В началото не я хареса, но след 3 дни я прояде. Давам Пласмон - ама оня ден се задави, та си изкарах акъла . Бръкнах веднага, но се изплаших, та сега не давам. С храненето не съм много напред - мисля че върви9 добре.
Айде лек ден.

# 113
  • София
Момичета, здравейте
Ние се завърнахме благополучно от морето вчера Crazy, изкарахме си добре, починахме си, радвеам се, че там не разболях моята, а и точно преди да тръгнем избиха двете долни зъбчета, та и с това нямахме проблеми, единственото което много ме притесни, е че още с пристигането я изпуснах от очи и тя падна на плочките в стаята на хотела Sad, удари се доста, поплака си, но добре, че нямаше други последици, аз съм си виновна за това ooooh! Иначе аз там нищо ново не съм въвеждала като храна, вс епак в непосзната обстановка не исках да рискувам, ядеше си месните пюрета и следобяд каша с малко плодово пюре, сега ще й въведа телешко, а след това ще започна и с глутена.
Като сваля снимките от морето, ще покажа.
Липсвахте ми Hug
Ще наваксвам с четено и ще пиша пак Hug

# 114
 family  grinning039Здравейте морски,слънчеви и усмихнати приятелчета!Очертават се последни топли дни,поне според синоптиците,затова и ние наблягаме на разходките,даже си хапваме пюретата навън!Рая има проходилка от вчера,много се кефи миличката,но не се сеща какво да прави,ако не я побутна Joy!Всички сте толкова сладки,че няма да ми стигнат целувките за всички!!!!Вече имаме две зъбчета и обожава да си хапва късчета от нашето ядене,педагогическото захранване даде резултат,когато сядаме на масата си мирува и само отваря устенца,дори си иска сама с :"О-О-О"!Научи се да казва "чао",но го ползва само за определени от нея хора!Казва и "браво"пляскайки с ръчички   Hands Clap  Hands Clap Hands Clap много е сладка!Когато чуе музика или ако аз и пея се подрусва и клати главица,да се спукаш от смях!Е малко да се отчетеме и ние!Дано всички да сте здрави,че според нашата аптекарка има грип-гърлобол,преминаващ в хрема и малко разтройство!Пазете се PraynigМоя мъж го мина,после аз,още ходя с маска вкъщи,моля се Рая да се размине,дано,нали за това се кърмиме!!!Приятен уикенд за всички newsm08

Последна редакция: сб, 05 сеп 2009, 22:00 от emsski

# 115
Сиси, видях, че обсъждате гриса- според мен също е много рано за прясно мляко (дори и нискомаслено). Затова ще ти споделя моята рецепта за грис (малко е манджа с грозде, но Петя много я харесва). Две супени лъжици грис кипвам с малко вода, добавям кафена лъжичка масло + кубче сиренце.  Всичко това + 1/3 бурканче пюре от круша разбърквам в блендера. Получава се много нежно кремче. Друг е въпросът, че според моята педи грисът няма никаква хранителна стойност (от гледна точка на полезни вещества) и каза да го давам веднъж седмично.

# 116
здр мацки, аз веднага на въпроса - какво мислите за ваксината срещу човешкия папилома вирус - ще я правите ли??????

# 117
кой да я прави - ние или на бебетата?
Щото за бебетата е малко рано... Simple Smile

# 118
  • София
здр мацки, аз веднага на въпроса - какво мислите за ваксината срещу човешкия папилома вирус - ще я правите ли??????
Ми тя се прави до определена възраст, ако не ме лъже паметта. Та аз съм я преминала...

# 119
Благодаря ви за съветите на гриста и кремчетата , ще се възползвам от тях , Peace,но по -нататък, сега съм решила да не я дразня с кашави консистенции, че отказва да яде всичко останало.

Общи условия

Активация на акаунт