В момента съм с един гипсиран крак и то почти отгоре до долу сиреч не мога да го сгъвам в коляното. Егати ужаса

Поне да ви кажа много съм доволна от отношението на лекарите в Пирогов. На всички, на които попаднах бяха много отзивчиви. Накрая докторката, която ми сложи шината директно си каза "може да оставите нещо да се почерпим ако искате, но не е задължително"

Добре, че майка ми беше дошла за малко привечер, че и оставих Никола, че нямаше горкия какво да го правя. Прибираме се, а той реве то се къса. Само като го взех и млъкна. Сърцето ми се скъса. Горкия търси си "бибата" и толкоз. Не ще нищо от биберона. Абе чешит....
Бубче, ма той Делян много голям мъж станал, пу, пу, хубавец...
Бубата, и ние миналия месец бяхме качили 1 кг., но сме основно на кърма, та незнам. Питай педи по колко е нормално да яде пък тогаз. Щото може пък просто случайно да е качила повече този месец. Моят Никола е почти 12 кг. на 9 месеца, ама то с кърменето няма как да е на диета, така че тия теории за кг. на бебето са малко пресилени. Радвай се, че има апетит детето и си хапва, че ако беше някое злоядо, щеше да се молиш да хапва. Питай педи за всеки случай да ти каже какво и колко да хапва. Моят понеже е дебеличък и на нас ни казаха да избягваме каши и захар и общо взето пюретата да се по-диетични.
Хайде лека ви нощ, олекна ми като се оплаках.