Почти 2 месеца разлика... Ама почерпката за друг път остава 
Еспа, добре си се завърнала. Много готин Сами и такъв усмихнат и доволен пу-пу
И как е три седмици на море?
Не ти ли писна Сладурчета, време е Никола да се научи да ходи вече и той да те носи
Ралче, дадени са парите вече, не го мисли. Има къде къде по-страшни неща, ще се справите

Болните бебета и майки да се оравят вече. Стига с тези болести.
Пепи, тъкмо гледам коремчето и се смея на гънките на Настюха и чета после как коментираш да не се смеем. Съвсем паднах от смях
Много сладка 
Делян и Гогата са страшни
На футбулно игрище ли сте ги сложили? 
Бубичко, много са хубави двете. А малката е толкова голяма.... Дори помислих, че не е януарче

За захранване не ми говорете... Един ден може да яде 3 пъти твърда храна, на следващия да реши, че му се лигави и иска само залъгалката си
Едва едно пюре пробутвам. Иаче реших, че по случай 9 месечието мога да пробвам дали ще му хареса БГ кулинарното чудо наречено попара. Не очаквах ентусиазъм, но за мое учудване хапна. Ама го хванах и на кеф (т.е. след спане иначе не става). А пък понякога като го слагам в столчето му за хранене като почне едни мостове да прави
краката и главата изпънати, ръцете и те назад ... Страшен артист. Същия номер го пробва и като го слагам в количката след като се изморя да го нося. И за да не забравим традицията да ви разсмивам с моето диваненце, ей сега ще ви пусна снимка да видите как се спи
Дааам правилно предположихте, това легло по принцип е за нас с баща му, но Вики не мисли така
Не ме питайте как спим ние около него

. 

, омъжих се 
....

Ако знаеш как ме развълнува - и повече подробности моля