Мама, татко, кака, батко, гушкат ЯНУАРЧЕТО си сладко.

• 32 988
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
Хайде и аз да се разпиша по повод 9-тата месечинка на Вики. Като си представя, че до скоро честитяхме 7-ми месечинки  Crazy Почти 2 месеца разлика... Ама почерпката за друг път остава Wink

Еспа, добре си се завърнала. Много готин Сами и такъв усмихнат и доволен пу-пу  Peace И как е три седмици на море?  Sunglasses Не ти ли писна  Laughing

Сладурчета, време е Никола да се научи да ходи вече и той да те носи  Mr. Green Иначе много неприятно, дано бързо се оправиш.

Ралче, дадени са парите вече, не го мисли. Има къде къде по-страшни неща, ще се справите  Hug

Болните бебета и майки да се оравят вече. Стига с тези болести.

Пепи, тъкмо гледам коремчето и се смея на гънките на Настюха и чета после как коментираш да не се смеем. Съвсем паднах от смях  Joy Много сладка Simple Smile

Делян и Гогата са страшни Simple Smile На футбулно игрище ли сте ги сложили?  Joy

Бубичко, много са хубави двете. А малката е толкова голяма.... Дори помислих, че не е януарче  Wink

За захранване не ми говорете... Един ден може да яде 3 пъти твърда храна, на следващия да реши, че му се лигави и иска само залъгалката си  Crazy Едва едно пюре пробутвам. Иаче реших, че по случай 9 месечието мога да пробвам дали ще му хареса БГ кулинарното чудо наречено попара. Не очаквах ентусиазъм, но за мое учудване хапна. Ама го хванах и на кеф (т.е. след спане иначе не става).  А пък понякога като го слагам в столчето му за хранене като почне едни мостове да прави  ooooh! краката и главата изпънати, ръцете и те назад ... Страшен артист. Същия номер го пробва и като го слагам в количката след като се изморя да го нося.

И за да не забравим традицията да ви разсмивам с моето диваненце, ей сега ще ви пусна снимка да видите как се спи  Laughing

Дааам правилно предположихте, това легло по принцип е за нас с баща му, но Вики не мисли така Wink Не ме питайте как спим ние около него  hahaha

Последна редакция: сб, 12 сеп 2009, 00:18 от Kokonut

# 211
Кокосче, честита ви месечинка на малкия поспаланко! Вие в неговата кошара ли спите? Grinning

Смайлинг, бобовите съдържат въглехидрати, но за разлика от житните са доста богати й на протеини.
Знам че не са най леките храни за стомахчето, но според тукашните схеми е ок да се дават след 8-ми месец, а ние ще сме на 9.
Мисля да започна с белена леща и то в много малко количество, после грах, белен боб и тн. Рових се в сайта на Вегетарианската Асоциация и оттам се информирах че при бебета вегетарианчета е добре да се комбинират зеленчуковите пюренца със богати на протеин храни. А тъй като млечни продукти и белтък ще давам по-нататък остават бобовите и жълтък.

Еспа,добре си се завърнала от морето! Съчувствам ти за неприятната ситуация с крадците! Аз много се притеснявам от такива неща! Но важното е че няма големи поражения! А вие изглеждате чудесно на снимките!

Натали, ние пък летим за БГ във Вторник. Сега оправяме багажи и се опитвам безуспешно да си вляза в летните панталони отпреди да забременея!Ще ходите ли на море? Аз много се надявам да се измъкнем от задълженията които ни очакват и да забегнем за няколко дни до морето. Ако й времето го позволи, де Heart Eyes

Слънчогледче, много е сладка Анастасия! Ще й изпапкам шкембенцето!

# 212
Добро утро!
Много ви благодаря за съчувствените думи  Hug Hug Hug.

Много е гадно да си трудно подвижен, че и с малко дете. Добре че още не е проходил, че тогава зор щях да видя.  Laughing
Аз съм зоста по-добре. Крака ме боли много по-малко, само не мога да ходя много и да седя много права, ама иначе поне на едно място като седя не ме боли. Явно има ефект от обездвижването. Днес ще ходя на котролен преглед да се пазаря с докторите да ми махнат гипса по-рано, че 20 дни много ми се виждат.

Иначе майка ми ми помага, ама аз много не обичам така, да си призная честно.
Вчера му даде малко слива да си близне, ама той като я отхапа и като се задави.... Направо щеше да се задуши. Изтръпнах цялата, ама го взех бързо, бръкнах му в гърлото и му извадих парчето. Горкия как се уплаши и реееев.... Накрая му дадох да суче и заспа, а аз нощес цяла нощ не можах да спя и сънувах кошмари. А аз все и се карам на майка ми да не му дава щяло и нещяло да опитва, ама тя... не, нищо му няма  #2gunfire #2gunfire #2gunfire. Дано това да и е за урок. Той горкия Никола като види някой че яде и направо сякаш от устата иска да му го вземе. Ама като се научи да дъвче, ще яде.

Еспа, добре си се завърнала. Липсваше ни. Добре, че е твоя файл за захранването, аз само по него се водя  Hug Hug Hug.

Пепи, много е сладка Настюха. С Никола са си лика прилика, един калибър са  Joy

Бубичко, големи кукли си имаш, пу, пу.

Кокосче, добре че си слабичка, че той Вики заема място за трима  hahaha

Радостчо, добре си решила за лещата. Тя била добър заместител на месото  Peace

Хайде после ще пиша пак, а сега ще се готвя за Пирогов  Sad

# 213
Добро утро!
Еспа, добре си се завърнала  Hug. Много кофти това с апартамента, не знам как щях да реагирам аз  Confused.
Пепи, абе голяма сладурка Анастасия  Heart Eyes.
Викито, добре се е ориентирал, вие Кокос се оправяйте. При нас е същото, изгонихме тати на твърдия диван, а аз спя едва на една кълка, Марти се разполага напряко на леглото и се  сърди, когато цоцито не му е под носа, за да си го смуче.

Ето една снимка от Елените

Отивам да го приспя, после пак.

# 214
Пепи, много е сладка Настюха. С Никола са си лика прилика, един калибър са  Joy
   Peace  Joy Joy
Сладурче, радвам се, че си по- добре! Майка ти какво все го захранва Никола , да не се притеснява, че е слабичък  Laughing
Еспа, добре дошла! Много гадна история с крадците. Изглеждате много щастливи на снимките. Сами е много миличък  Heart Eyes
Кокосче, абе скоро да не ви изгони Вики от къщата ?  Laughing
elena_d, много се е загледал нещо Марти! Ама и той добре си хапва  Wink

# 215
  • София
На някой гледат ли му се снимкиии
линк
Получи се супер парти. Тортата много вкусна...Няма да кажа кой я прави - а сетете се Joy

# 216
Доника, браво за хубавото парти! Най- важното Хриси да е щастлив.
Е, кой прави тортата???  Донята, нали?  Wink ЧУДНА Е!!!

Последна редакция: сб, 12 сеп 2009, 23:30 от pepi_slanchogledche

# 217
Доника ,страхотно парти , а тортата на Донята е чудна просто  smile3501. smile3510
Забелязах ,че майсторката на тортата се е подстригала , много добре изглежда  4470
Ние стягаме багажи - 6 огрооооооооооомни куфара и сумати ръчен багаж  #Crazy
Радостче ,май  няма да опрем до морето  Cry
Еспа ,добре си се завърнала .Липсваше ми ! Много неприятна случка сте имали  Confused

# 218
Мамчета, влизам да ви почерпя за рождения си ден!  Wink
Получих 25 чудни рози от любимия    Heart Eyes(има и подарък).
Гого ми пожела да стана царица!   Joy

# 219
Пепи, честит рожден ден!
Доника, много хубав празник сте имали! И тортата е прекрасна!  bouquet
Тази седмица ми беше много натоварена - сестра ми си дойде от чужбина  newsm44, омъжих се   smile3521/ На 09.09.09г. -  без официалности, само подписахме с кумовете.../, вчера мъжа ми имаше рожден ден..  loveuuu....
Много целувки на всички бебоци!  Hug

# 220
  • Ловеч
Здравейте!
pepi_slanchogledche честит рожден ден baloni
bilqna_dv честито - много любов и семейно щастие  bouquet
Доника -страхотно парти и тортата е супер newsm67
Ние се прибрахме преди няколко дни от моренцето - успяхме да топнем дупето и да развалим времето Joy беше пълно със бебета и деца и баби и дядковци - но така е накрая на сезона.
Поникнаха ни 2 зъбчета - един преден и един кучешки и сме като роднини на Дракула hahaha
Иначе вече ядем и месни пюрета - обича всички марки - на мама ламята - но най - много си пада по пюренцата на баба.
Ето иснимка от моренцето тук работи с тати Laughing

# 221
  • София
Атакаааа, и булка сме имали значи Simple Smile Билянче, и си траеш - искаме снимки, искаме снимкиии
Ако знаеш как ме развълнува - и повече подробности моля  Hug
Пепиии, и на теб много здраве и щастие ти желая  Hug

И да, тортата е произведение на Копривка Heart Eyes

# 222
Дони, Билянче, tobito ,благодаря ви!
Билянче, страхотна новина! Честито!Дони, чуден е букетът!  Wink
tobito ,много сладка снимка.
Ето ме и мен - снимчица от днес

# 223
  • Пазарджик
pepi_slanchogledche

bilqna_dv

Дони,много готин рожден ден сте имали.Браво.Браво и на Копривка за тортата.Супер е.

# 224
  • София
Пепи, миличка, честит рожден ден, да си жива и здрава, да ти се сбъднат всички мечти, да си все така прекрасна и всеотдайна майка и да имаш милиони поводи за радост и усмивки в живота  [/i]bouquet  Gift newsm38
Биляна- и на теб честито- желая ви щастие, семеен уют и дълги години разбирателство и хармония в дома ви  bouquet
Дони- страхотен празник сте имали Hug
И сега да ви попитам нещо- от вчера въвеждам глутена на моята, като започнах с овесена каша на Хумана, ама реших да я смеся с безглутеновата с елда, защото тя нея много я обича, и просто към нея привавих една лъжица от овесената каша, а днес прибавих две, но днес забелязах, че е малко подсечена...тя сега се чудя дали може да е от овесената каша Rolling Eyes, но пък други никакви реакции няма, та се чудя. Може би ще спра с кашата, докато не премине и тогава ще опитам пак newsm78

Общи условия

Активация на акаунт