Бърборанче, по-добре ли е вече Петя? Хиляди благодарности за инфото за месото и комплиментите!
Днес ще пусна филмчето на Ивка, може и на нея да хареса.Еспа, страшно си мила, както винаги!
Пренасянето нямаше да е много трудно, ако не бяхме започнали със захранването и не трябваше да се цедя заради бейби райса. Стерилизаторът заемаше 1/2-та от куфара
Една от най-големите радости в живота ми беше като го видях да звъни жив и здрав на вратата!
Лошото е, че до година трябва да направим обратно пътване към Англия, но и Ивка тогава ще "помага" с прибирането на багажа, а и ще трябва да започна по-отрано, че и той с всяка изминала година става все повече и повече.
Мим, много добре ми звучи рецептата на пюренцето, и аз бих хапнала от него! Непременно ще го пробвам, щом дойде момента да въвеждам риба. Благодаря ти!

Сиси, честито християнче! Бог да бди над дъщеря ти, здраве и щастие да й дава, а и на вас като я гледате - усмивките да не слизат от лицата ви като на семейната ви снимка! Чудна е!

Ивка се научи да казва"нье, нье, нье", когато й се мери температурата или и се чисти носа - много е смешна! Вчера пътува в изцяло седнало положение в количката и гордо се оглеждаше на ляво и на дясно. Опитва се и да сяда в креватчето. Вече се подпира на едната си ръка и посяга с другата за играчката.
Ето още две снимки от нас:
!!!!
каво мога да направя,дайте съвети!

))
/. После можело да правя попара от 2 сухара, сирене и гореща вода. Да съм давала от нашата супа, ако е зеленчукова и без сол. Каза да въвеждам по-смело новите неща, защото тя вече доста неща е опитала. От вчера я сложихме и в проходилката. Бързо схвана какво трябва да прави и се засили към цветята 

.Иначе днеска малко и потече нослето и се беше рахлабила, но като се обадих на педиатърката ми каза да я напариме хубаво и да и слагам витамин Ц на ампулки в нослето и панадол да и дам профилактично.Надявам се да не се разболява ще е кофти за нея.Иначе общо взето сме добре.