да почерпя от името на мини рожденичката ми

честито и на всички други мини рожденичета

и един по-послушен, но все така сладък и чаровен Никола.

. Аз от сега си правя планове каква торта ще направя, ама такава, че и малчо да може да хапне от нея, та си измислям как да я направя без прясно мляко и белтъци
. Обаче като си представих някой ден, ако мъжът ми си отиде преди мен, как ще живея сама и без него и ревнах с пълно гърло..мъж ми се видя в чудо да ме успокоява..уж хормоните трябва вече да се натамънили...а пък то 

За позналите ще има награди. Семействата на участниците нямат право на отговор 

,сядаме заедно на масата иска да опита от всичко и така вика и се кара и се опитва да се налага
гледа и филмчета с голям интерес,бях пускала линк към такива бебешки филмчета,ако иската пак ще пусна
изправя се сам в леглото,по мебелите,ходим за ръчички,понеже в къщи навсякъде е ламинат и теракот оставам го да пълзи само там където имаме килим в- хола,а като ходи с проходилката му слагам буйки
успех с гърне още нямаме,защото още не съм купила,но днес точно това ще направя 
Гледам Деси е познала двамата, за третия ще им е по-трудно, че не са го виждали отдвна 

)

, страхотна снимка 

Дадо 2-ра вечер кисело мляко ама по малко и му троша бисквитка и мога да кажа, че за сега е единствената храна, която хапва с удовоствие-за сега, да не чуе дявола, опитах да му го дам с биберон, ама неиска само си чеше венците. А моята кърма доста намалява, вече загубих предтсава отколко време се опитвам да я опрвя с течности, дори витами пия ама ТЦ, тои обаче си поцуква сутрин рано и вечер за сън, затова колкото и да няма няма да го отбивам, нека сам прецени, а на мен не ми пречи. Очаквам тези дни да ми дойде та може и от това да е намаляла и силно се надявам да се възстанови, моментите на кърмене са ми много мислни и неискам да ги преустановяваме.
Иначе сме добре, Божидар снощи почти не е спал и аз съм гроги, но отивам да се образовам, айде до скоро и целувки на всички мили бебоци.

Иначе в АМ има вит. Д.