Мама, татко, кака, батко, гушкат ЯНУАРЧЕТО си сладко.

• 32 985
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
Първо да честитя месечинката на Габи и на всички останали разбира се.
Всички снимки на вече големите бебоци са много готини и като ги погледна ми се оправя настроението. Laughing
Поздравления за новите постижения на дечицата  smile3501
Катериче newsm59 на патерици.Да си жива и здрава и много да те радва бебока.
Гери стискам палци всичко да мине наред с операцията и съм сигорна че така ще стане  Praynig
Доника радвам се че всичко е наред и батерията е излезнала.  newsm35
elli_g ако искаш има декоративни обувки които поне малко от малко да и предпазват крачетата от студа, а и крайния вариянт търличките на баба например.
siska8607 поздравления за изпита. smile3501
bili_bili ние поне веднъж на ден си вършиме работата, но ако искаш питай по - добре докторката тя ще те посъветва най - добре.
Patilina честити зъбчета  tooth
Espa много се радвам че сте приключили с ремонта и като си спомня колко се мъчихме с нашият, свят ми се завива. #Crazy
Smiling_Sisi браво за първите крачки.Да ти кажа и аз се радвах за Ивето,когато започна да ходи, но сега вече съм без кръстче.
В този ред на мисли да попитам някой да е копувал ластици или колани за прохождане и какви?Вече много ме боли кръста.Така че на майките които се претесняват че децата се (развиват бавно) т.е. не ходят вече само мога да ви кажа радвай те се.  newsm62
Много е гадно това време и за голямо съжаление цял ден ще сме си в вкъщи.
Да попитам нещо което можеби нетрябва да е тука, ама и ние сме решили да си купиме някои нови придобивки и ако може да ми кажете магазини и сайтове за мебели.
Това е от нас и много хубав и усмихнат ден Ви пожелавам в този мрачен следобед.   Nature Sunny

# 556
чета ви но немога да пиша че малкия не ме оставя.гърнето малко ще почака не ми се занимава Close почна да иска да ходи и проходилката не я ще сега в това лошо време крачим из стаите останах без кръст.а вчера не иска да яде пюрета искаше мляко.всеки ден нови неща вече незнам какво ще правя а какво ме чака newsm78 #Crazy #Crazy #Crazy

# 557
Еспа, чакаме мебелите и после снимки на стаята на Сами, яе и нас след няколко месеца ни чакат ремоти, че да откраднем някоя идея  Mr. Green Пожелавам на Сами само щастливи мигове и спокойствие да намира в стаичката си  Hug
Гери, и аз съм взела обувки само за излизане, иначе вкъщи сме боси и аз бях чула, че е най- добре децата да прохождат боси.
Бубата5, аз съм против тези каишки, които са като за кучета, а и доколкото се сещам май и тях отричаха като вариянт за прохождане. Аз не съм купувала и не мисля.
Сиси, браво на Калата, ти тъкмо до скоро казваше, че се радваш, че не крачи Simple Smile

Днес е първият ден от незнам колко месеца, в който не сме излизали с Боги на вън и цял ден едно нервене, скимтене, мръщене, не иска да спи, неиска да яде, провали му е целия режим за деня  ooooh! А какво ще правим цяла зима незнам. От изтощение, че къса цял ден ервите на майка си заспа в 20 часа та сега имам време да отделя 5 мин на форума и да сядам над читаките. Последно време явно е в някаква криза (трябва да отворя старите статии) то по цели нощи спи отгоре ми, или на гърдата, през деня ни върви, ни седи, ни прав стои само в менеее....  Tired направо съм гроги, недоспала, недояла (но не ми личи особенно за второто) недочела. През деня не иска тва дете да суче и за пиене, ни за ядене, ни за успокоение, з акоето аз започвам да се нервя защото кърмата ми намаля  и продължава да намаля. След 2 през ноща тогава му се досуква и така до сутринта  #Crazy е бивали такова нещо???? Снощи реших, че вероштно е гладен, макар и да му давам към 19-20часа кисело мляко, та реших като се събуди първия път и да му дам в просъница АМ. Ами той се събуди в 23 часа, дадох АМ и си мислих, че ще има мир и спокойствие понеже спа до 2 часа непробудно и пак- цица... това дете по часовник май работи....охххх....олях се в изповедта си ама поне ми олекна.... Лека вечер и ме извините  Embarassed

# 558
Усмихнато, честити крачици.
sladur4esta, честита количка. Дано Никола се чувства добре в нея и да поседява повечко време кротък, че верно ще се изгубиш. Ужасно е изтощително с непрекъснато мрънкащо дете, направо ти се възхищавам как оцеляваш Hug
ral4e:), честито трето зъбче на ЙоЙо
bubata5, ето сайтове на магазини за мебели – поне за тези се сещам така от раз. http://www.como.bg/, http://www.aiko-bg.com/, http://www.labirint.bg/
siska8607, дано бързо се кротне малчо и започне да спи повече. Знам колко е изтощително.

Момичета, мерси за пожеланията към новодомеца, който от днес вече е с 4 зъба и един почти пробил
Ето го и него с каска за прохождане
http://media.snimka.bg/4574/015403493.jpg
http://media.snimka.bg/4574/015403494.jpg
и най-любимата ми част от стаята – лампата
http://media.snimka.bg/4574/015403532.jpg

А това е линк към фото книгата
http://www.blurb.com/books/878802

а така изглежда на живо
http://media.snimka.bg/4574/015403513.jpg
http://media.snimka.bg/4574/015403514.jpg
Хубава и спокойна нощ!  bouquet

# 559
  • Пазарджик

# 560
Добро утро!
Мария, мерси за кафето. Изпревари ме, че тъкмо щях да черпя аз.

Лелееее, навън е ужас. Вчера едвам излязохме до Кауфланд на пазар и то с колата и пак щеше да ни издуха. Отвратителен вятър духаше. Закъсах го, че Никола няма ни едно по дебело якенце и шапчица, а пък аз сигурно съм единствената жена, която мрази да ходи да пазарува особено дрехи и обувки. Обикновено влизам в първия магазин и купувам каквото ми е най-необходимо. Сега с ужас си мисля къде да ходя да му купя на Никола яке и по-плътен панталон.

Еспа, честита стая на Сами. Много е хубава, а той е страшен сладур с тая каска, пу, пу.
Смайлинг, и аз си мислех, че Никола никога скоро няма да направи крачка, ама сега. Изведнъж сам си се сети.
Проходилка имаме, подарък ни е, ама я ползва само да си седи и да си играе в нея 1-2 мин. колкото да отида до WC-то. В нас е тясно и тя няма изобщо къде да се движи, а той се побърква като е на едно място.
Бубата, аз понеже съм на тема мебели и обзавеждане, та и аз да допълня сайтовете, които съм гледала http://www.enikom-m.com/, http://www.mobexpert.bg/, http://www.mobbo-bg.com/, http://www.aron.bg/, http://shop.yavor-bg.com/ . Ако ти трябва нещо по поръчка с нестандартни размери http://bg-mebel.com/web/index.php/bulgarian/ и http://www.platan.bg/bg/home. Ние си поръчахме детската стая и холната секция от Аико, а мебелите за спалнята от Бг мебел. Кухнята и холната гарнитура от Платан. Аз в повечето магазини изобщо не съм ходила, само в нета гледам и ако ми хареса нещо - тогава. Кухненската маса си я поръчах чак от Бургас от един магазин, без дори да ставам от компютъра  hahaha. Ама с малко дете е така.

Абе някой май беше питал, ама и аз пак да попитам - вие правите ли масажи още на децата след баня? Аз Никола го къпя всеки ден, но не в точно определен час, привечер, когато ми е удобно,. Ама с масажите хич не се справям. Той не може да седи на едно място и едвам го удържам. Разтривам го, доколкото успея и толкоз.

Сетих се аз за Зари и Рафаел, ама що не пише тая жена? Да не е сърдита нещо?

# 561
Здравейте най-накрая си имам оправен компютър и се надявам да работи .
Еспа  и аз искам такава стая ,ще ме осиновиш ли и аз да си имам такава стая, много е фешън ,малпата ви е уникална, страхотна е .и малкия сладур е много сладък в нея, особено каската му. Heart Eyes
Ние както ви казах в неделя бяхме на риба цял ден и нищо не хванахме само ревматизъм, но Габи се държа много добре и времето беше прекрасно, не като се га вече.
Сиска   браво за изпита давай в същия дух с останалите.
Сладурче  и ние като вас вчера се наложи да излезнем да вършим работа със свеки и ни надуха до колата и си направихме една многочасова разходка с колата ,Габи си и поспа.
Смайлингче  няма да усетиш кога ще започне да ходи в леглото ,браво на вас.

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ИВЕТО ДА Е ПОСЛУШНО МОМИЧЕНЦЕ И МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТАТИ..
За съжаление на мога да предложа подходящ сайт за мебели, но миналата година си купихме доста неща от Еником и сме доволни , Арон също имат хубави мебели, а в Зоната са страшни луксове.
Днес сме на мерки и теглилки , та после ще се отчетем.

# 562
Здравейте и от мен.
Марти последните 5 дни е непрекъснато в ръцете ми  ooooh!. Сладурчееее и мойто все мрънкоти бееее, как се оправяш не знам, аз не мога  Tired. Просто до кога ще е така, нищо не мога да свърша. Не си задържа вниманието на никаква играчка или предмет.
Оня ден го сложих пред банята и се къпах на отворена врата.
Поне радостта ми е, че съм ограничила количеството памперси до 2-3 дневно. В къщи е с пеленки от тензух и хващам почти всички пишкания, а акото от 5-я месец.
И аз не съм купувала дебели дрешки. Обувки също не съм и съм в огромна чуденка. Той започна да крачи вече съзнателно. В къщи е ясно - ползвам терлички, но за навън какво да взема не знам  newsm78.
Много суче и той. Вероятно са вторите горни зъбки. И мен ми идва в повече тази зависимост, но вече си търси сам  hahaha и си играе.
ДК яде, ама не много. Повече от наште манджи хапва и май вече съм го захранила с всичко.
Еспа - чудна стая и фотокнига  Heart Eyes.
Зари едва ли е сърдита - това е детинско, явно е ангажирана.
Айде после пак.

# 563
  • Варна
Espa, фотокнигата е супер и Сами и баща му с китара също:)

# 564
Еспа, прекрасна фото книга! Личи си, че снимките са подбирани с вкус и много любов, а от тези, на които Сами е с теб и татко си струи толкова топлина и нежност  Hug Hug Hug От къдекупи каската за прохождане и колко струваше? Аз се съмнявам, че ще успея да накарам Петя да задържи нещо на главата си, н о и е много необходима  Naughty На нея изправянето вече и е такъв инстинкт, че дори и нощем когато се събуди отваря очи и се изправя  ooooh!
bubata5, имам едни колани, но не съм ги пробвала. Струва ми се, че те са за по-стабилни дечица, иначе ще увисват...
siska8607 , калпазанин е Боги  Hug
Мария, благодаря за кафето, но ези кифлички отдолу н не трябваше да ги слагап, че започнах да слюноотделям  Embarassed А сега нали не мога да ям яйца и вкусните тестени изделия ще ги хапвам след като спра да кърмя  Joy
Сладурче, никога не съм правила масажи на Петя! Имах огромното желание, но тя не седи на едно място и дори с крем ми е трудно да я намажа! В този ред на мисли-вашите деца още ли се къпят легнали? Петя вече я къпем права и едва я удържаме да не си счупи глават в коритото (съответно и къпането е много бързо).  ooooh!

# 565
  • София
Здравейте и от мен,
И днес много ужасно времето и аз не смея да изведа ЙоЙо, този вятър ми се струва ужасен Rolling Eyes, а тя не е свикнала цял ден вкъщи и я хващат нервите Tired...тя по принцип не е от най-мрънкащите дечица, ама явно това стоене вкъщи сега й се отразява и на нея, добре, че е проходилката поне от време на време да се залъже за малко, да успея поне чиниите да измия ooooh!
Еспа- страхотна е фотокнигата, снимките са пълни с много обич и създават страхотно усещане за любов и щастие, а Сами е пораснал много и е просто бонбон Heart Eyes
Бубата- аз съм се чудела за тези колани, гледала съм такива, ама в тях съм виждала като че ли по-глеми дечица, по-стабилно ходещи...
Елена- браво за постиженията и за това, че вече позлвате толкова малко памперси Hug
Сиска- съчувствам ти, предтавям си какво е и дете д гледаш и да учиш в същото време, и аз преди да забременя си представях как като съм по майчинство, ще запиша още една магистратура- маркетиг, ама сега виждам, че това е невъзможно начинание, поне за мен Hug
Сладурче- честита количка на Никола, и дано наистина бъде поне малко по-кротък в нея, често си мисля за вас Heart Eyes, иначе аз мазажи не ЙоЙо не съм правила много, все забравях Embarassed
Любито- значи и вие така като нас с гърнето, все забравям да ти кажа, че Кари е много пораснала и е много сладка на снимката, която постна Heart Eyes
И накрая да попитам нещо- слагам Йойо в спално чувалче и отдолу на крачетата обувам тънички чорапки, ама се чудя дали да й ги слагам, че все ги намирам после събути, като се е въртяла през нощта....вие слагате ли чорапки за през нощта?

# 566
Здравейте и от мен!
Мария, благодаря за кафето  Hug, аз така или иначе и моето чак сега го пия, докато сготвя, оправя из къщи, поиграем с детето и чак сега имам малко време да го изпия.
Еспа, честита стаичка на Сами, много е хубава. А албумчето е страхотно, много сте готини и тримата, а Сами е самото очарование  Heart Eyes Hug, такъв един миличък и добричък...
Гери, опасна сладурка е твоята Петя, ама как така се изправя насън  Wink. Голямо патенце е тя, да я нагушкаш много  Hug Hug Hug
Сладурче, и аз вече зор се справям с масажите. Доскоро я мажех с лосион за тяло, но от няколко седмици пак с олио, ама тя много се върти, надига се на лакти, ама там горе-долу някакъв масаж й правя. Но според мен вече не е чак толкова съществено, колкото първите месеци, те сега са досатътчно активни и мускулатурата се натоварва и укрепва.
Сиси, браво на Кало за изправянето, наистина няма и да усетиш кога ще почне да щъка из цялата стая и да прави бели. Цунки на сладкото момченце  Heart Eyes Hug
За дрехите - ние есенни и зимни дрехи имаме в изобилие, нали леля ми и братовчедите от Щатите лятото и донесоха цял куфар с дрешки - якета, палтенца, дънки, джинси, подплатени панталони, какво ли още не. Нямаме само шапка и както вече споменах ботушки, но като ви чета и аз си мисля, че по-добре засега да не купувам ботуши. Иначе в къщи, когато е в проходилката и слагам терлички или термочорапки с гумените топчета отдолу.
Вчера и ние излизахме с колата до хранителния магазин и после направихме няколко кръгчета из града, че то стои ли се два дни в къщи. Александрина така се кефи в магазина, сложихме я в количка, където има преграда да седне детенце, и много се забавлява. После пък в колата такива песни му удари и малко преди да се приберем се укроти, гледаме с мъжа ми - тя заспала.
Ето я в магазина:

# 567
Здравейте отново, ние да се отчетем за консултацията и бягам от компа, че пак ме боли много главата.
Тежим вече 9100  и сме 71 см, което си е добре вече ,че бях започнала да се притеснявам с тия сантиметри, че последните два месеца растеше с по 0,5 , а сега за месец 2,5 см, на кг също сме добре , дори ни казаха, че били сме качвали много вече за тия месеци и трябвало по-помалко.

Сега за коланите  на нас едни познати ни дадоха ,но не може да седи още стабилно с тях и е мъчение за детето, незнам дали и ще ги ползваме .
Ние открихме зимния сезон с чувалчето и ми беше единствена нощ в която не съм ставала да я завивам, аз не слагам чорапки , а тънички ританки   , но като ни окъсеят ще спим с една нова пижамка, която ще се нуждае от чорапки може бби, но може и боса, нали си има чувалче.

И ние вече  по магазините пазаруваме вече така в пазарската количка, но много пипаме и бутаме разни неща от рафтовете , та трудно я удържам.

И ние трябва да си купим зимни дрешки скоро време, че ще имаме нужда вече си става студено, само татито да ни се опаричи.

# 568
Здравейте и от мен!
Дони,браво на бате за батерията
Еспа,поздравления за стаята-чудесна е Peaceза фотоалбумчето нямам думи,всички снимки са много мили Heart EyesСами с каската голям пич Wink
БилиБИлИ,с акото сме редовни -всяка сутрин,даже от няколко дни ходи по 3пъти на ден ooooh!успех с гърне още нямаме,за сега като го сложа на него се кефи,но не знае за какво е сложен там Mr. Greenдано скоро свикне и разбере за какво служи Wink
Сладурче,честита ви количка,дано Никола е по-послушен в нея Peaceза масажите,отдавна не правя,то памперса не мога да му сложа кам ли масаж да правя ooooh!не дава и да го обличам търкаля се гол по спалнята,не мога да го укротя,голямо гонене пада  Mr. Green
Ралче,Марио също спи в чувалче,облечен е с пижамка и чорапки Peace
Гери,къпем се седнали ,но и при нас банята е колкото се може по -бърза,защото Марио шляпа като невиждал с крака и ръце,а аз цялата ставам мокра като мишка Crazy
Ели,голяма кукла Александрина,как се държи само Crazy
Сиска,браво за изпита,успех и на другите Peace
Усмихнатото Сиси,честити първи крачици
За дрешките-нищо не съм купувала,няма и да купувам,имам всичко-  останало от   моя племенник,шапки,шалове,дебели якенца, панталонки,гащеризони и тн,та само ако нещо се наложи
И тук един вятър,ще ни отнесе,вчера тичах из двора да прибирам столовете,масата и чадъра,а днес прането,улуците на къщата така скърцат все едно филм на ужасите,а от камината какво се чува -едно фученееее,абе направо си е зима

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 15:34 от desisladka

# 569
Черпя за моята вече 9 месечна принцеса. newsm44  beer2 и  cook
Относно обувки,аз съм  харесала на капчица розови ботушки с вата от вътре.А за момченцата има и синички и са кожени разбира се.За вкъщи сме само по чорапки.Ние се къпеме всяка вечер , но от началото само тате ни къпе, аз ако съм я изкъпала 10 пъти пак добре.Доно само това да не ви звучии че не се грижа за нея.Масаж и правя само когато мога разбира се понеже вече е много палава.Напоследък Ивето колкото е станала непослушна, толкова и игрива че чак тате като се прибере двамата си играят много.
Исках да попитам и за играта на памперс някой дали събира точки те и дали знае от къде мога да си взема картончето?Благодаря за адреси те които ми пратих те довечера ще ги разгледа ме с мъжа ми.

Днеска времето е по хубаво и излизаме на раходка  newsm08

Общи условия

Активация на акаунт