Мама, татко, кака, батко, гушкат ЯНУАРЧЕТО си сладко.

• 32 986
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Здрастиии Simple Smile
Лили, ходихме в Пирогов беее, не съм чак толкова чалната  hahahaДоктора каза, че няма страшно, ако до 5 дни не я изака.  Тъй ден трети от акливата одисея - приключи с успех тази сутрин. Щастие и честта се оказаха на свеки. Мислех да я карам да му я запази за спомен, ама докато и кажа и тя вече беше изхвърлила всичко.
Даниии, калпазанка, ама хубава и сладкааа-да ти е жива и здрава.
Деси, закови го с пиронче  hahaha Абе то не е смешно, но се случва - големи мъже са вече.
Днес ги обзаведох и двамата с шушлякови гащеризони и якета, пуловери, панталони...Абе маса пари пръснах Rolling Eyes Но вече спокойно можем да чакаме снега. Взех едни декоративни ботушки на бебе, че много твърди нормалните, а и са му големи. Пък и не ходи още, така че голям праз. За като проходи има едни разкошни кубинки от Германия и много яки маратонки за прохождане се водят, понеже са високи и по всички правила. Майка ги беше купила от Турция за бате, но те му бяха точно през лятото и не ги е носил почти. Сега мога доволно да се отдам на готвене, че раята иска да яде bowuu

# 541
Момичета, благодаря на всички за милите думи за моята буболечка  Heart Eyes  bouquet

Гери, миличка, така ми стана мъчно като прочетох за операцията и тази гадна алергия  Sad, милото Петенце, дано всичко да мине максимално леко и безпроблемно. На теб много кураж, но съм сигурна, че всичко ще е наред  Praynig. Нагушкай малката красавица от нас  Hug Hug Hug

Донииии, браво на вас, добра работа е свършил бате  Wink Laughing и как пък баш на свеки се е паднала честа да извади батерията, егати късмета  Grinning. Важното е, че сте приключили с неприятното чакане на батерията.

Люби, много сте сладки в Карина и какъв красив парк само, чудна снимка! Бебче, и вие сте такава мила гледка, Денис е много пораснал, сладурче!

Свате, споко, бе Кало си ни е сърце, изобщо той като е на снимка не забелязваме останалите обекти и субекти  Mr. Green. Да нагушкаш от нас сладкия бузанчо, много е готин и как послушно си седи на камиончето, екстра е, тъкмо ще укротява опърничевата Александрина, която постоянно се върти, пипа, дърпа  Wink. Цунки на сладкото момченце  Hug Hug Hug

Данинче, ще я изям тази Йоанка-Калпазанка  Heart Eyes. Такава кукла е тя и много и се радвам на щуротиите, ми то така на чужд гръб и 100 тояги са малко. На теб явно не ти е лесно, но пък съм сигурна като и видиш хитрото погледче как забравяш за безсънните нощи.

Лангче, надявам се и при вас всичко да се оправя и Матей да оздравява бързо  Hug

Деска, ами така са вече децата, очите ни трябва да са все в тях, правят маймунджулъци и бели за отрицателно време.

Момичета, аз ли нещо съм чула, недочула, обаче в прогнозата за времето казаха, че в сряда се очаквали превалявания от сняг  #Crazy, много рано бе. Та в тоя ред на мисли, ние зимно дрехи си имаме, обаче сега се сетих, че няма шал, шапка, ръкавици и най-вече по-дебели обувки бебка. та се чудя ботушки ли да купувам и най-вече кой номер  newsm78 newsm78 newsm78. Давайте мнения, нещо не ми се иска от сега да ев ботуш крачето, тя още не ходи, но пък като стане по-студено какво да и слагам на крачетата като сме на разходка. Съмнявам се да търпи да я покривам.

# 542
Здравейте и от нас. Най- напред да се похваля, че първата изпит от държавните мина, айде дай Боже и втория Simple Smile Черпя ви виртуално.
Дони, браво на бате за батериата. А като спомена, че си ги обзавела и аз в рамките на 2 седмици колко нещо накупих на Божидар- яке, блузка, дънки, елек, обувки  ooooh! а колко пари, и пусто все на скъпо се хвърлям, ама големи красоти има и голяма зарибявка брееееее.... направо мъжа ми ако разбере реалната сума ще има имбарго  Whistling А така ми се иска да си го кипря  Blush
Бърборанче, пожелавам ви всичко това скоро да бъде зад гърба вииии и многоооо здравееееееееее и да се нарадвате на хубави моменти  Hug  Hug  Hug  Вярвам, че и с този проблем ще се преборите, вие с Петя сте много силни.... гушки за вас  Hug
Ейй, Данинце, голяма Убавица е тази Йоанка. Ами Александринка и тя... пу-пу куклички
Еспа, и Боги да спи при ме от няколко нощи гушнат и залепен за цицата. Много неспокойно спи, от зъби ли е?  newsm78
Катериче, ние сме с уолкър,е, не е влязал изцяло в употреба ама е много нестъбилен когато е прав.
Ланг, много сте сладки.
Ели-Г, за обувчици аз съм фен на Колев и Колев, не точно на буйките, аз буйки дори не съм му куувала, а такива с мека подметка- като мокасини. Има страхотни моделчета особено за момиченца, сигурна съм, че ще харесаш ещо за твоята принцеса. Може да разгледаш сайта им и мисля, че и онлайн магазин имат. А за номера може би е м/у 18-20, но пробвай обувчици в някой магазин и все пак трябва да има няколко милиметра преднина.

# 543
Доника, браво на детето свършил си е работата Joy да не се случват повече такива неща Hug
Абе момичета аз да ви питам само моито детенце ли ака веднъж на 2-3 дни, така е от както сме започнали захранването на 6 месеца беше тогава значи вече от 2 месеца и половина?
Отказва категорично да яде сини сливи например и незнам вече какво да я правя newsm78
Има ли други като нас?

# 544
Много ви благодаря за честитките, момичета!   bouquet
Да ви се връщат милите пожелания!

На Гери и Ланг -  кураж и скоро всички перипетии да останат зад гърба ви  Praynig!

Дони, радвам се за успешния край  Grinning А срещичката май пак се отлага  Sad Сега пък времето върти номера  newsm11...

# 545
  • Пазарджик
Добро утро.

# 546
Добро ви утро, сладурки!
Доника, радвам се всичко е приключило без усложнения!  Hug

Барборан4е, Ланг  Praynig  Hug

Били-Били, а круша-обелена, нарязана и пасирана(без топлинна обработка), пробва ли?  Peace
Сиска, Доника, честити придобивки!

А ние пък си имаме най-после зъбчета: преди 2 дни се появи 1 отгоре, а днес - 1 отдолу (под диагонал на горното) newsm78 Дори и второто отгоре боцка... Знам че по принцип трябва първо отдолу, ама дано не е проблем... Не си спомням някой от вас да е казвал за такава последователност, както при Дани  ooooh!
Иначе е добре, дори почна да спи по цяла нощ, та и по 2 часа денем , което не ни се беше случвало... И татито ни се завърна, та сме щастливи сега  Wink
Хубав и усмихнат ден от нас! И здрави и весели дечица!  Hug

# 547
  • Варна
Ха, добрутро!

Patilina, аз четох, че няма значение кои зъбчета излизат първо. Масово е долните отпред, но не и задължително.

Доника, радвам се че всичко свърши благополучно.
На Гери и Ланг, много кураж пожелавам.
Били - Елия ака всеки ден, но всеки организъм е различен.

Ние сме добре, няма какво да ви разправям.

Много гадно това за времетооо....

# 548
Честита девета месечинка на Йоана, Габи и Карина
Lang, леле какви премеждия сте имали! Между другото вчера четох в темата за захранването, за едно педи-алерголог, което препоръчвало въвеждането на жълтъка заедно с белтъка , чак след годинка, защото полезните му хранителни качества били спорни. Аз още не съм го въвела, ама като ви чета, май ще поизчакам, че и с тиквичката имаше проблем малчо
Дони, това с рева ми е познато – целодневно – точно преди да избие зъбче става така, ужас някакъв настъпва. Браво на бате за батерията!
Деси, Марио ти е изкарал акъла! Страшно подвижни са ваче, нямат удържане
daninceto, таз Йоанка-калпазанка, голяма сладурана, ама само ти си знаеш какво ти е с палавницата! Дано бързо се кротва, обаче е страхотна чаровница Heart Eyes
siska8607, спането непрекъснато с цица в уста при нас беше комбинация от зъбразболяване с температура. Обаче четох, че много кърмачета минавали през такъв период при изникване на труден зъб, при някаква промяна и стрес през деня. Въобще било не от глад, а поради нужда от близост и емоции
Patilina, честити ви зъбчета

Най-накрая завършихме стаята на малчо и той вече е новодомец. Е верно без мебелите дето ще дойдат чак януари, а с старата кошара, но вече се шири като 5 пари в кесия. Вчера беше много смешен, пуснах го на земята и се почна едно обикаляне с пълзене със страшна скорост и изучаване на стаята. Оставих го сам и чувам по бебефона страшно пращене и на бегом да видя какво става. А нашия го докопал – не знам как – и целия в устата – давче го и се хили. Сега по случай стаята имам промоция спи от 10 вечерта /заспа сам в леглото/ и още спи. А аз вместо да си почивам, ходя час по час да го видя добре ли е. Че такова чудо от месеци не ми се е случвало – толкова сън. А дано не е единичен случай.
Пристигна и фотокнигата на Сами – страхотна е – много съм доволна от качеството.

Отивам да чистя, че цялата къща е с главата на горе след ремонта  ooooh!
Хубав и усмихнат ден bouquet

# 549
  • София
Егати вятъра...ще ни отнесе.
Патилина, на Хриси му избиха така, както на Дани...При Беби все още резултат на лице няма, но и не ми дава да проверя, дали не е пробола бивната му с бивна...
Били, в това отношение не мога да се оплача - двамата са ми като по часовник всеки ден  hahaha
Катериче, най-много да измислим местенце на закрито, че и зимата да се виждаме Simple Smile
Ели, аз лично не купих от сега ботуши. Георги носи 15-ти номер. Нормалните почват от 19 - с колкото и чорапа да ги обуя - все тая. Затова взех едни, които имат подметка де, но горе са си с вълничка. Е, за ходене не стават,  за ходене има други...
Такааа, май и при нас няма да я бъде попарата. Преди малко реших да го пробвам и като се почна едно мръщенеее. Съмняваме сиренето. Уж взех на Родопея, но то едно твърдо като камък...Ще го пробвам пак тия дни с друга марка - да видим ще я одобри ли. Понеже си ми е добро прасе и да не му харесва -яде, но сега...

Еспа, а снимки? И на фотокнигата и на новодомеца Simple Smile

# 550
Добър ви ден!

Дони, браво на бате! И на свеки Wink

Еспа, честита му стая на Сами, дано се чувства уютно вътре!  Simple Smile

Деси, Кало точно така падна от количката  ooooh!. Бях го оставила на чичо му за 2-3 минутки докато се облека за излизане. Той пък го бил оставил за 1 минута да си оправел леглото.. И в следващия момент онова се изправя да стигне кучето и... белята стана  Confused. Слава Богу, нищо му няма, само бая рева. Ама и аз да падна върху плочки, и аз ще рева  Confused. От тогава и за секунда не го оставям развързан, на високо и въобще необезопасен.

Ели, за обувките и аз не знам. Даже вече се обърках по отношение на това какви са условията, на която трябва да отговаря обувката за прохождане  newsm78. Някой да ме светне? Ама само ако това идва от ортопед  Peace

Да питам още нещо - някой знае ли какви пари върви уолкърът (как само звучи това  Laughing) на Фишър Прайс в Джъмбо? Да знам дали да поръчвам на свекито да купи от Карфур, че ще идва в събота, а там е 60 лв. (56 или нещо от сорта де).

И накрая да ви се похваля пак - вчера Кало направи първите си крачки  newsm44. Не знам защо толкова се радвам, искаше ми се по-нататък, че вече ще трябва приведена да вървя  Crazy и без кръст ще остана. Ама пък ми е едно хууубавооо  Heart Eyes (е, за сведение - не сам, аз го държах, но пък досега въобще не знаеше какво да си прави краката  hahaha). И най-хубавото е, че Мила папаракът успя да го заснеме на филмче  Grinning  Hug. А Вики да знаете колко е пораснал..  Heart Eyes И какъв тен има само!  Heart Eyes

За жълтъка - аз вече дадох. Три дни яде по една троха и след това хич не съм му давала - пуст мързел  Laughing Blush. И май скоро няма да дам пак Wink

Хайде, че вика, а и пюре трябва да бъркам..

# 551
Ехо, ето ме и мен, че отдавна не съм писала, а гледам, че много работи съм изпуснала.

Билислава, добре дошла и от мен. Да те успокоя и аз, че моя Никола до 9-тия месец не можеше да седне, а точно след 1 месец вече се изправя и обекаля по мебелите. Пълзи като буболечка и не се спира.
Дони, браво на бате, че за добре сършената работа в акането  Laughing. Като си помисля, че и нас това ни чака. Ако измислите място за срещи на закрито ние сме там.
ЛангHug като прочетох какви перипетии сте имали направо.... Дано бързо да се оправя Матей.
Гери, стискам палци за операцията, дано по леко и спокойно да мине. Ама не можеше ли без нея пусто?  Thinking Аз имах същото и го израстнах, ама то пък при нея е на друго място да знам ли?  newsm78
Сиска, браво за изпита, честито   bouquet
Смайлинг, липсвахте ни с Калата, да го нагушкаш сладура. А снахата ти е такава хубавица, че направо ти завидях  Wink
Еспа, голямо гуш на Сами, да не му се случват такива болести повече.
Били, и аз като се запече Никола давам круша, сурова, обелена и пасирана. Действа безотказно.

Аз поприключих с организациите по новия ни апартамент. Остана ни само латекс за стените да си изберем и останалото вече е майсторите да си свършат работата. Всичко останало вече си поръчахме и избрахме. Та аз затова тия дни нямах време да вляза във форума, но вече съм налице да досаждам  Laughing.

Да ви се оплача, направо съм в депресия вече. Никола ми изпива силите, а аз нищо не мога да свърша. направо се чувстовам изцедена. Той не ще и 2 сек. да седи на едно място, а ако няма някой около него, хич. Реве и се дере като малоумен. Не мога нищо да свърша от него. Пускам го на земята, а той пълзи след мен и като кученце. Като се измори се почва едно катерене по моите крака - сиреч "вземи ме". Ама той с това дупе едвам го вдигам и аз вече. За протокола - 12 600 гр. и 75 см. Не ще да спи, ако не му дам бибата (сиреч цицата). На ден му се събира общо 1 час сън, а става в 8 сутринта и вечер си ляга към 10,30 понякога и по-късно. Баща му като се прибере от работа е толкова изморен, че заспива преди Никола. Просто незнам как ще се справям по натам. Няма време да сготвя, да изчистя и т.н. Напоследък използвах майка ми да идва да го разхожда за малко, а аз да си свърша малко работа, ама сега като се рзваля времето просто не ми се мисли.
С гърнето сме до под кривата круша, както и с яденето. За да седи на гърнето трябва някой да седи при него щото той повече от 1 мин. не ще да седи.
яде само на обяд пюре и следобед кисел, каша или друга следобедна закуска. Всичко добре пюрирано щото иначе се дави. А през останалото време си иска кърма и толкоз. И то не от шише. За друго мляко - абсурд. Направо не ми се мисли как ще се връщам на работа. Как можа да ми се падне най-големия чешит  ooooh!

Има си нова количка, старата се потроши, а и му е ТЯСНА. Оказа се, че за него - единствено летни количка. В другите не се побира. Накрая му взехме една супер лекачка дето става много малко като се сгъне   http://family-bg.com/prX_3826.htm от Вис Виталис, че не ни се търсеше другаде. Дано да го издържи няколко месеца.

Оф, ферман изписах докато ми виси по гърдите...

# 552
  • София
Здравейте, момичета
Ние събота и неделя бяхме на село и се позагубихме, но сега сме си тук вече. При нас новото е, че ЙоЙо има трето зъбче Grinning, горно- изби без много драми, само беше малко по-кисела от обикновено, и, дано така и да избият и другите Praynig, иначе днес реших да се направя и аз домашно пюренце, да видим дали моята принсеца ще ми хареса творчеството Rolling Eyes Laughing
Еспа- браво за ремонта и се радвам, че Сами се е оправил Hug
Смайлинг Сиси- радвам се да те видя отново тук, целувки на Кало Heart Eyes
БилиБили- ЙоЙо пък от както я захраних започна да е по-редовна с а..то, преди това беше през 2-3 дни, явно си е до оргазнизъм
Бърборанче- миличка, стискам палци всичко да мине добре и Петенцето да е добре Hug, прегръщам ви Heart Eyes
Дони- изтърпнах като прочетох за батерията, ама добре, че всичко вече е минало
Ланг- раздвам се, че се разписа, вярно големи перипетии сте имали Hug
Данинце- Йоанка е страхотна калпазанка Heart Eyes
И накрая да попитам има ли и други като мен, или само аз останах, дето все още не съм започнала да слагам на гърне Rolling Eyes

# 553
  • Русе

И накрая да попитам има ли и други като мен, или само аз останах, дето все още не съм започнала да слагам на гърне Rolling Eyes

Не си само ти. Аз дори не съм купувала гърне. Да си призная, мързи ме да се занимавам и с това.
Гери, стискам палци на Петенцето, дано всичко мине благополучно. Спомням си за израстъчето, но мислех, че операцията се е разминала.  Hug за двете ви от нас!
Дони, радвам се, че всичко е минало ОК при вас.
Еспа, честит нов дом на Сами! Дано се чувства щастлив там.
sladur4esta , честита лятна кола на Никола, тези са ми симпатични и са мн.леки, а това е добре, предвид килограмите му Grinning
Ние днес излязохме преди обяд, че по Нова казаха, че в източна Б-я ще вали след обяд и отново познаха. Пожелавам на всички хубав ден и спокойно време за разходки.

# 554
Здравейте момичета,
чета ви, но да си призная нямам настроение за писане...Не че съм паднала духом или съм разстроена, но просто от толкова много неща, които ни се случват..всичко се превръща в една голяма каша...
В този ред на мисли, Сладурче споко на теб ти се е паднал "чешит", а на мен "чешитка"  #Crazy Само не те знам теб как издържаш при килограмите на Никола  ooooh! Ето я днес Петя-аз ставам готвя и 3 манджи (че и телешко днес бях решила да въвеждам)- тя нито на закуска яде, нито на обяд...плюе яденето, не ще да спи и ми се катери по краката...гушна ли я, започва да се търка в ц***та... ooooh! ooooh! ooooh! Да са ни живи и здрави! Като порастнат ще им разказваме и ще се смеем  Hug
Lubito, страхотна снимка  Heart Eyes
Lanq, хайде всички болести да и отиват. А за повръщането..както ми го описваш и аз си мисля, че е от жълтъка. Аз първия път бях дала жълтък + тиква и на мен лекарката в спешния кабинет ми каза, че тиквата и е раздразнила стомаха  ooooh!
Дони, честит улов  Joy

Мисля леко да я отбивам вече защото тази зависимост от мен не ми харесва и не мисля, че е нормално и че трябва да бъде така...

С риск да кажете колко не съм права и аз съм съгласна с това! Кърменето е нещо прекрасно, но когато се превърне в зависимост не е на добре... при Петя вече е зависимост, без ц*** не може... А аз не мога и да мисля за отбиване защото чакам да мине първо операцията, за да може поне да имам едно сигурно нещо, което да я успокоява когато я боли !
Честити стъпки на Калата и нова стая на Сами!
Трябва да приключвам, че Петя ще се пребие, но последно да кажа на Сиси за обувките за прохождане. Ортопеда в Горна Баня ни каза, че обувки трябват само за навън, а вътре с терлички. Така като гледам деца6та ни ще прохождат вкъщи така че аз специални обувки за прохождане не мисля да купувам!Освен това ортопеда каза, че най-важното за обувките е да са точно по крачето и да държат глезена, а другте специални извивки и т.н са "маркетинг"

Последна редакция: вт, 13 окт 2009, 14:32 от barboran4e

Общи условия

Активация на акаунт