Ели, Алекс е голяма красавица, какви изписани черти има само.
Бистра,
на теб и принцеса Яна!Доника, на слука
! Дано скоро излезе батерийката!Ето ни и нас да не ни забравяте. Снимката е съвсем актуална от днешната разходка в парка.

на теб и принцеса Яна!
! Дано скоро излезе батерийката!

. А час - ми към обяд някъде, че където и да е - докато се натуткам
..
. И на никого няма да я даваме - кви са тия гаджета във всеки град, а??
Много хубава разходка сте си направили, браво на вас! И браво и на Рая, че е така подвижна 
Не знам как ще се разбираме по-нататък с това ТВ
. Сега е лесно, а после?!
, ама да не вземе да хареса другия момък на снимката 

Биси, наистина не се притеснявай за малката кукла! Всички деца са супер различни, съответно могат и ги вълнуват различни неща! Моето дете е много активно, НО е 6 кг и 62 см....мен пък докторите с това ме плашат
Дълго време не можех да се зарадвам истински на постиженията и, защото ме вълнуваха само мерките и теглилките
Важно е да са здрави! 
Да я мачкаш и гушкаш много

Пак са ви се струпали 1000 бели на главата
Край няма при вас
Милото Петенце, да си я нагушкаш много
Аз от известно време все си мисля за израстъчето и щях все да питам, ама пуст кърмачески акъл
. Драганов категоричен ли беше за операция? Имам някакви бегли спомени, че можело и да го израсте
.. Така ли беше или си въобразявам? Ох, представям си какво ти е
) се побърквах... Убедена съм обаче, че всичко ще е наред с малкото Петенце! 

напатерица.
. Вече няма температура. Три нощи спа при мен в леглото, като залепен беше – суче и се гуши като мишле. Сега дивее в кошарата и не ще да спи.
. Абсолютно съм убедена, че всичко ще е наред. Знам, че вие няма да се притеснявате по-малко, но поне Петенцето е мънчика и после абсолютно нищо няма да помни за това като порасне. Силно те гушкам
. Много неприятно сте открили алергията към яйцата, но поне сега знаеш от какво е. Да мине операцията и после само положителни емоции да имате. Много да нагушкаш малкото съкровище от мен и от Сами

Ланг, много лошо това с Матейски, а той какъв е хубавец..
Дано не излезе нещо сложно от изследванията и да се лекува лесно и бързо
Аз май няма да си сменям педката, тя поне наистина гледа за много неща. Верно ме шашка, но просто ще се науча да не се вманиачавам толкова
. А за РД-то ти - в началото като отвориш форума има списък с рождениците и сигурно някой те е видял сред тях
.
. Дано малчовците ги израстат тези гадости и след време да могат да си хапват всичко

]
дано батерията излезе по скоро и да няма никакви проблеми 

направо изстръпнах, как се е излузил от коланите незнам,немога да го оставям и за секуда сам вече 

.Гери направо ужас.Като чуя "операция" и лошо ми става,а това с жълъка нараво ме втрещи.
,не знам вече.
Дано всичко е добре с сладурката,а на теб кураж
Искам да успокоя Моник,миличка не си сама.Това което описваш,че прави твоето дете е 1:1 с моето.Направо е някакъв ад.Сяда и реве и ако не дам гърда може да се разсъни и отиде 2 часа игра.А лошото е,че се буди на почти всеки час и пълзи из цялата спалня и не признава нищо друго освен гърдата.Не знам какво да правя вече и аз приемам съвети.

офффф с тия болести вече и аз незнам какво да правя ако нее едно то друго и на нас ни избиват пъпки всяка вечер но през деня се скриват пихме зиртек сменихме мазилата прахта но не пъпките продължават.....съчувствам на всички с болни малчугани кораж мацки всичко ще отмине но трябва да сме търпеливи лек ден че вече ни се спинка а нашето приспиване е цял ритуал